ACOn kosteuttavat uutuustuotteet testissä

ACOn kosteuttavat uutuustuotteet testissä acotACOn kosteuttavat uutuustuotteet testissä kotikylppärissäni saivat vajaan parin viikon aikana hyviä tuloksia ja tyytyväisyyttä  ja eli ne ansaitsevat oman mainintansa blogissakin.

ACO RSCUE MIST –suihkeeseen ihastuin heti. Tykkään yleensäkin luonnollisen raikkaista kasvoihin kosteutta lisäävistä suihkeista, joita voi käyttää pitkin päivää. Tämä suihke jättää kivan fiiliksen ihoon. Se kosteuttaa nopeasti lämmitetyn sisäilman aiheuttavan kiristävän tunteen. Erityisesti väsyneenä tunnen saavani siitä hyvää freesausta. Olen suihkautellut sitä pesujen jälkeen neutralisoimaan veden kuivattavaa vaikutusta sekä aina kun siltä tuntuu, myös meikin päälle. Pullo kulkee hyvin käsilaukussakin.

ACO STAY SOFT LIPS on erittäin kestävä ja miellyttävän täyteläinen huulirasva. Siinä on mieto vaniljainen tuoksu ja kevyt vaalea kiilto. Se tosiaankin kosteuttaa huulia pitkäaikaisesti ja korjasi pikaisesti alkavan rohtumisen. Se sisältää antioksidantteja ja vitamiineja.

Tuotteet ovat kohtuuhintaisia (suihke n. 12 € ja huulivoide n. 6 €), minusta hyviä hintalaatusuhteeltaan ja niitä saa ainkin suuremmista apteekeista. ACO on ruotsalainen sarja ja tuotteet sopivat hyvin meidän neljän vuodenaikamme ilmastoon. Moni herkkäihoinen kertoo myös saavansa niillä ihon oikkuilut tasapainoon.

*Tuotteet saatu testattavaksi blogiin.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *