5 minuutin pikameikin hoitavat suosikkituotteet

5 minuutin pikameikin hoitavat suosikkituotteetTällä viikolla taas mennään eikä meinata. Juuri nyt olen ampaisemassa kuvauksiin, sieltä käyn hoitamassa pikaista yhteistyöasiaa ja iltapäiväksi toimistolle. Kaikkiin työaamuihini kuuluu ainakin perusmeikki. Varsinkin tavella ja tuulella meikin tärkeä tehtävä on myös suojata ihoa. Meikki tekee iholle kuin vaatteen, se suojelee sitä ilman epäpuhtauksilta ja kulutukselta, mutta samalla hyvä meikki hengittää, hoitaa, kosteuttaa, virkistää ja ravitsee ihoa.  Ja minusta tärkeimpiä ominaisuuksia pikameikissä ovat myös nopeus ja luonnollisuus. Aamulla tehty pikameikki voi olla myös laadukas ja kestävä. Tämän hetken 3 suosikkituotettani  luonnolliseen viiden minuutin pikameimeikkiin ovat:

5 minuutin pikameikin hoitavat suosikkituotteet

  • Kosteutukseen: Jane Iredalen kasvosuihke (Lemongrass Love Hydration Spray), ihanaa kosteutusta lempituoksullani sitruunaruoholla, lisäilen pitkin päivää.
  • Luonnolliseksi pohjaksi: Jane Iredalen mineraalimeikki (Purepressed Base Mineral Foundation), meikkipohja n. 10 sekunnissa ja on todellakin kuin toinen iho.
  • Huulille: Artistryn huulikiilto  (Signature Color), luonnollinen kiilto, talvikeleillä miellyttävä hoito ja suoja – ja hauskana yksityiskohtana: hämärällä huulikiillon korkin sisäosan pienestä led-lampusta ja sivussa olevasta peilistä on tosiaankin iloa.
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *