12 totuutta minusta – mikä on sinun listasi?

12 totuutta minusta

11 totuutta minusta

1. En juo kahvia ikinä (teetä kyllä) Syytän siitä Meiran kahvitehdasta, jonka vieressä Vallilassa asuimme, kunnes täytin 2 vuotta = liian paljon kahviaromia liian nuorena.

2. Rakastan vaihtelua, mutta kun pidän jostain, en meinaa saada tarpeekseni. Voisin soittaa samaa biisiä monta päivää putkeen. Tai asua jättivillapaidassa joka ilta. Syödä mozzarellasalaattia avokadolla joka päivä.

3. Haluan siivota kunnolla. Mieluummin en siivoa ollenkaan kuin vain imuroin ja jätän pölyt pyyhkimättä.

4. Olen sävelkuuro. Soitan pianoa (otin soittotuntejakin yli 10 vuotta) ja laulan mielelläni, mutta laulamalla oikean sävelen löytäminen on mahdotonta.

5. Uskon horoskooppeihin. En niihin päiväennustuksiin, vaan niihin luonnekuvauksiin. Olen kalat ja tunnistan toiset kalat helposti. Samoin useimmat muut horoskooppimerkit ihmisissä.

6. Rakastan vadelmia. Syytän / kiitän siitäkin varhaislapsuuttani. Toisena kesänäni söin mökillä pelkkiä vadelmia. Äiti vei minut siitä lääkäriinkin, joka ilmoitti, että pärjään niillä hyvin ja pianhan tulee syksy.

7. Harjoittelen ajoissa lähtemistä. Miksi juuri lähtiessä tulee aina niin paljon tekemistä?

8. Pelkään istua auton kyydissä (en ajaa itse) liukkaalla kelillä, parin ikävän kokemuksen jälkeen. Pahimmillaan joudun sulkemaan silmäni ja kuvittelemaan itseni jonnekin ihan muualle, vaikka surfaamaan.

9. Joogaan joka aamu itseni onnelliseksi. Huonokin päivä saa hyvän alun, kun koko kroppa ja mieli rentoutuu hengityksillä venytysten tahtiin. Siihen perään 15 ommmmmmmia ja hyvä päivä voi alkaa.

10. Rakastan koiria. Minulla on joka päivä koiraikävä ja rapsutan yleensä kaikki vastaantulevat koirat (jos ei niiden omistaja näytä epäluuloiselta suhteeni). Sängyssäni nukkuu 2 pehmokoiraa (oikeaa odotellessa).

11. Meri on sielunkotini. Meri-ilmaa on hyvä hengittää ja merta tuijotella. Missä vain. Onneksi se pian sulaa täällä Suomessakin.

12. Olen vilukissa ja rakastan tropiikin lämpöä, vettä ja valoa. Haaveeni on asua bambumajassa turkoosin veden äärellä. Joogata aamuisin, siemailla kookospähkinöitä ja pulahdella välillä veteen. Valokuvata, kirjoittaa, lukea, kuunnella laineita ja tuijotella auringonlaskua iltaisin.

Tämän kirjoittaminen oli hauskaa ja sai ajatukset laukkaamaan! Suosittelen oman listan tekemistä ♥

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *