Yllättäen sairaalaan.. + Arvonnan voittajat!

Tänä aamuna meni suunnitelmat täysin uusiksi, kun päivä tulikin yllättäen vietettyä sairaalan päivystyksessä. Sanoisinko, että päivä ei välttämättä kuulu sinne elämäni top kymppiin. Olo on tällä hetkellä kuitenkin sellainen, että pystyn tänne kuulumisia laittamaan.

sairaalareissu

No mitä sitten tapahtui? Aivan yhtäkkiä kuin salamana taivaalta tunsin jäätävää kipua vatsassa. En yleensä kärsi mahakivuista, joten tilanne oli jo siinä mielessä poikkeuksellinen. Yritin jotenkin jatkaa normaaleja toimia, mutta eihän siitä mitään tullut. Kipu oli niin kova, etten tiennyt miten päin minun olisi pitänyt olla. Viime kädessä lattialla konttaillessani oli todettava, että sairaalakeissi taitaa olla tiedossa.

Aamupalat jäi puolisyötyinä pöytään, kun suuntasin päivystykseen. Siellä tulikin sitten vietettyä melkeinpä koko päivä. Tutkimusten ja eri testien jälkeen sain tietää, että kaikki on paperilla kunnossa. Kuitenkaan umpilisäkkeen tulehdusta ei voi poissulkea, koska oireet viittaavat siihen. Kipu on jatkuvaa, aaltoilee ja voimistuu liikkuessa. Myös lämpö on koholla.

Nyt tilannetta tarkkaillaan ja olen tällä hetkellä takaisin kotona. Huomenna menen kuitenkin taas uudestaan tutkittavaksi. Toivon kovasti, että tämä jollain ihmeen kaupalla lähtisi itsestään pois. Aika pelottavan tuntuista tämä oireilu on ollut.

Onko teillä ollut vastaavanlaisia kokemuksia tai umpilisäkkeen tulehdusta? Kaikki kertomukset ovat tervetulleita!

Sitten iloisiin asioihin, nimittäin edellisen postauksen arvonnan voittajiin! Kiitos tuhannesti kaikille osallistuneille, teitä oli huikea määrä! Kolme onnellista ovat:

Annika 6.10.2015 at 17:40

Hanna 5.10.2015 at 18:11

NELLI 6.10.2015 at 14:41

Onnea! Tarkkailkaahan sähköpostejanne, teihin ollaan yhteydessä 🙂

Sairaalaan

Tänään minulla oli aikeissa kirjoittaa vinkkejä olkapäätreeniin. Se postaus on kuitenkin tulossa sitten, kun tästä tokenen. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta. Heips!

Kurkkaa edellisestä postauksesta resepti jauhottomiin muffinsseihin.

Kommentit (49)
  1. Vilhelmiina
    7.10.2015, 17:22

    Voi että! Tsemppiä kovasti! Toivotaan että kipu helpottaa… ♡ Voimahalit! 🙂

    1. <3 kiitos <3

  2. Minulla oli juuri samanlaiset oireet, kun oli umpilisäke tulehtunut! Kuume ei noussut korkeaksi, mutta vatsakivut oli todella kovat. Kipu myös oli välillä lievempää ja välillä voimakkaampaa. Suosittelen ottamaan sairaan yhteyttä heti, jos huomaat olossasi muutosta pahempaan, ettei umpilisäke poksahda masun sisälle, siitä toipuminen kestää huomattavasti kauemmin. Tsemppiä!! 😮

    1. Kiitos tsempeistä ja kokemusten jakamisesta! Täytyy seurailla tilannetta ja suunnata tarvittaessa takaisin hoitoon ennen huomista jos siltä alkaa näyttämään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *