YKSI RANKIMMISTA VUOSISTA

Huh! Kulunut vuosi on ollut yksi rankimmista joidenkin asioiden osalta, mutta myös yksi palkitsevimmista tietyillä osa-alueilla. Paljon on tapahtunut niin yksityiselämässä kuin sen ulkopuolella. Tosi moni näistä asioista on ollut sellaisia, joita en rankkuudestaan huolimatta kuitenkaan vaihtaisi mistään hinnasta pois ja osa taas sellaisia, joihin en itse voi mitenkään vaikuttaa. Mielettömästi myös upeita juttuja on tapahtunut ja olen kokenut aivan huikeita fiiliksiä sekä onnistumisen tunteita tänä vuonna.

Mitä vuonna 2017 on sitten tapahtunut?

“IDENTITEETTIVARKAUS”

 

Ensiksikin vuosi lähti näppärästi käyntiin erikoisella identiteettivarkaudella. Hah! Tyyppi oli pöllinyt kaikki kuvani siitä ajasta lähtien, kun blogini perustin ja valehteli esiintyvänsä niissä itse. Omassa kodissa ottamani kuvat olivatkin jostain partyista ja Espoossa julkaistu kuva olikin Mallorcan lämmöstä. Mikä parasta, oma tilini Facebookissa suljettiin tapauksen vuoksi ja sain Facelta viestiä, että esiinnyn toisena henkilönä. Koko tuon ihmeellisen stoorin voit lukea täältä: HÄN VARASTI KUVANI JA ESIINTYI MINUNA

RAKAS PIKKU RIIVIÖ


Sisu on koko tämän vuoden isoin muutos elämässäni. Samalla kaikista rakkain, samalla kaikista rankin. Sisu on rescue-koira venäjältä. Hänet oli löydetty pikkupentuna värjöttelemässä pakkasessa sisarustensa kanssa oman onnensa nojassa ilman turvaa ja suojaa. Onneksi joku oli poiminut ne turvaan ja vienyt Viipurin koiratarhalle, jota avustaa suomalainen Viipurin Koirat Ry. Nämä karvaiset ja pienet ressukat saavat kyllä joka kerta palan kurkkuun, kun sivuilla vierailee, mutta heitä voi onneksi auttaa monella tavalla. Kaikki pienikin mitä voi tehdä, on suureksi avuksi ja arvostettua. Esimerkiksi eettinen joululahja, joita on 10 eri vaihtoehtoa, on aivan upea tapa muistaa niin omaa ystävää kuin samalla auttaa näitä elämän runtelemia ihmisen ystäviä. Voit kurkistaa täältä lisää <3 Kodin saaneiden joukosta löytyy myös meidän pikku Seamus eli Sisu.


Tarkoituksenani oli kirjoittaa enemmänkin siitä, mitkä asiat ovat Sisun kanssa olleet erityisen haasteellisia ja mitkä ovat sujuneet. Mistä näkee, että poika on kokenut kovia, mitä ollaan yhdessä saavutettu ja mitä kehitettävää vielä riittää. Tämä teksti paisuu kuitenkin aivan superpitkäksi, jos rustaan tästä vielä lisää, mutta voin kertoa näistä myöhemmin enemmän. Jos sulla on myös jotain kysyttävää, niin vastaan mielelläni. Tiivistettynä ollaan lähdetty liikkeelle siitä, että ihan sama kuinka kauan menee aikaa sopeutumiseen, oppimiseen ja luottamuksen rakentumiseen, meillä on kaikki aika maailmassa. Täältä voi lukea tuosta alkutaipaleesta vaikka paljon on tapahtunut tuon jälkeen ja siitä voin juuri kertoa myöhemmin: ELÄMÄ RESCUE-PENNUN KANSSA – MIKÄ ON ERILAISTA?

KANSIKUVASSA!


Tähän väliin sitten sattuikin jotain vähän kevyempää ja sain olla mallina isoissa monen aukeaman muotikuvauksissa. Siellä kuvauksissa sain myös tietää, että minusta tehdään kansikuvamalli ja olin ihan, että MITÄ?! Mutta upea kokemus kyllä oli. Noita kuvia voit katsoa täältä: LEHDEN KANNESSA + NÄISSÄ MUOTIKUVISSA

UUSI KOTI


Alkukesästä sitten muutettiin uuteen kotiin, mikä on aina tietysti jännityksen paikka. Varsinkin, kun Sisu ei ollut vielä kauaa ehtinyt asustamaan vanhassakaan kodissa. Sen suhteen kaikki meni kuitenkin erinomaisesti ja pojat olivat fiiliksissä uudesta tilasta. Ei meillä nytkään iso asunto ole, mutta vanha se vasta ahdas olikin.

Myös mun bestis muutti Barcelonaan ja alkujärkytyksen jälkeen olen pikku hiljaa alkanut saamaan taas henkeä. Vaikka meidän rakas harrastus – Stockamummoilu – eli herkussa ikuisuuksia pyöriminen, etikettien väsymätön lukeminen ja toisillemme aterioiden keksiminen, on nyt jäänyt vähemmälle. Miten musta tuntuu, että kaikki ne parhaimmat frendit asuu jossain ihan eri kaupungeissa – hoi Lahti! Kuuluuko!

VALMENNUS


Mistä sitä aloittaisi. Kurkussa tuntuu tällä hetkellä sellainen pala, että huh! Ensiksi haluan sanoa, että olen ihan super ylpeä jokaisesta Strong and Curvyn mimmistä! Niin ylpeä, että meininki on ollut jotain ihan käsittämättömän hienoa. Nää mimmit painaa niin hyvällä asenteella, nauttii just niistä polttavista tunteista ja on täyttä kultaa luonteiltaan. Palaute, jota olen valmennuksesta saanut, on pysäyttänyt kyllä meikäläisen ihan kokonaan ja haluan kiittää jokaisesta viestistä ja kuulumisesta. Teidän matkaa on upea seurata!

Sitä ei voi oikein sanoin kuvailla, kuinka ylpeä ja onnellinen olen näiden upeiden mimmien puolesta. Se, että joku laittaa viestiä, kuinka valmennus on auttanut jaksamaan yksinäisyydessä tai kuinka se on luonut toivoa tulevaisuuden suhteen tai kuinka mimmit ovat oppineet syömään riittävästi ja monipuolisesti, kuinka olo on ollut parempi kuin koskaan, kuinka on jaksanut niin hyvin ja kuinka niitä tuloksia näkyy siellä peilissä! Mieletöntä. Olette kyllä jokaisen tuloksen ansainneet upealla duunilla!

Sana strong tarkoittaa fyysisten vahvuuksien lisäksi tässä yhteydessä nimenomaan tätä henkeä. On niin hienoa, kuinka samanhenkiset ihmiset ovat löytäneet Strong and Curvy:n pariin. Me ollaan vahvoja, ei paineta ketään alas, tehdään upeeta duunia ja nautitaan niin niistä työn hedelmistä kuin hyvistä fiiliksistä! Olen saanut teiltä myös kyselyä jatkosta ja voin paljastaa, että tyhjän päälle en missään nimessä teitä jätä ja teidän treenattujen kankkujen menoksi on pian tiedossa entistäkin tiukempaa settiä 😉 Nyt voit kuitenkin huoletta nautiskella joulun tunnelmista, tulen kertomaan tästä enemmän pian!

HENKILÖKOHTAISET ASIAT

Vuoteen mahtuu myös paljon sellaisia asioita, joista ei ole oikea puhua netissä. Asioista, jotka koskettavat muitakin kuin minua, en halua huudella. Vuosi ja oikeastaan myös koko viime vuosi on ollut joidenkin lähipiirissä tapahtuvien asioiden suhteen rankka. Tällä hetkellä kuitenkin näyttää valoisalta haastavien aikojen ja kamppailuiden jälkeen.

BLOGI

Mikä bloggaaja minä oikein olisin, jos en blogistani vuoden koosteessa mainitsisi. Tämä blogi ja te lukijat siellä olette kulkeneet mukanani läpi kaikkien näiden tapahtumien. Kiitti sulle, kun oon pysynyt matkassa mukana ja en malta odottaa mitä kaikkea me ensi vuonna keksitään!

Puma-toppi TÄÄLTÄ / Puma-housut TÄÄLTÄ

Lämmintä jouluviikkoa ja rentouttavaa aikaa <3

TÄÄLTÄ VOIT KURKATA VIIME VUODEN 5 MERKITTÄVÄÄ TAPAHTUMAA: LEIKKAUS..KOSINTA..

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: TÄYDELLINEN UUDEN VUODEN MEKKO X 4

 

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
YouTubessa: Ida Jemina 
Instagramissa: @idajemina 
Facebookissa: Ida Jemina

Kommentit (4)
  1. Täytyy sanoo että vaikka kuinka monta vuotta oonkaan sun blogia lukenu niin edelleen yhtä innoissani luen jokaisen blogitekstin, oli aihe mikä tahansa 🙂 Oot ihana ihminen ja toivonkin sulle mahtavaa uutta vuotta! Ja hyvää joulua näin alkuun 🙂 <3

    1. Voi ihana Salla! Niin upeeta, että oot pysynyt matkassa mukana jo niin pitkään! <3 kiitos sulle ja ihanaa uutta vuotta sekä nautinnollista joulua!! 😍♥️

  2. Mä liputan postauksen puolesta mis kertoisit enemmän elämästä Sisun kanssa! En malta odottaa 😀 Mullakin ois nimittäin nelijalkaiselle ystävälle tilaa arjessa ja oon miettinyt pelastavani jonkun raasun, jolle elämä ei oo niin hyviä kortteja jakanut:(

    1. Hei jes! Mielelläni kerron lisää ja tarkemmin meidän elämästä Sisun kanssa 🙂 Stay tuned!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *