VUONNA 2020 AION LOPETTAA..

Törmäsin aivan mahtavaan tapaan kirjoittaa uuden vuoden lupaukset simppelisti, suorasti ja inspaavasti! Jen Atkin oli kirjoittanut post-it-lappuihin mitä hän vuonna 2020 haluaa lopettaa, aloittaa, oppia, kokeilla, jatkaa, olla jne. Kuulostaa hauskalta, simppeliltä ja just sellaiselta jutulta jonka haluaa itsekin tehdä! Täältä tuleekin mun lupaukset ja asiat, joita haluan tehdä tänä vuonna.. tai vastaavasti lopettaa.

Haluan aloittaa…

Meditoimaan säännöllisesti ja kunnolla! Aloitin tekemään lyhyitä meditaatioita viime vuonna, mutta en ole saanut sitä vielä kunnolla tavaksi. Haluan tehdä sitä joka päivä. Jos meditaatio kiinnostaa suakin, niin tsekkaapas esimerkiksi sellainen appi kuin WAKING UP. Se sisältää englannin kielellä about 10 minuuttisia meditaatioita, joita tehdään yhden kerran päivässä. Aika jees. Just silloin, kun ajatukset pyörii eniten päässä ja et meinaa saada stressiä kuuriin, ota 10 minuutin tauko itselles meditaation parissa. Huomaat kuinka erilainen olo onkaan noinkin lyhyen ajan jälkeen.

Mun mielestä on myös fiksua miettiä, miksi joistain asioista ei ole vielä saanut tapaa vaikka olisi halunnutkin. Kun yrittää saada jotain uutta rutiinia käyntiin, sille on ainakin omalla kohdallani päätettävä etukäteen missä kohtaa päivää meinaan sen tehdä. Jos sitä ei oo miettinyt, tulee helposti tehtyä jotain muuta sen tilalla.

Haluan oppia..

Joogaamaan. Niin kuin oikeesti! En ois voinut 15 vuotta sitten kuvitellakaan sanovani näin, kun se tuntui ehkä maailman tylsimmältä ajatukselta, mutta voi että kun sitä voi 15 vuodessa mieli muuttua hah!

Haluan kokeilla..

tehdä monia erilaisia ruokia mitä en ole koskaan tehnyt! Joulun aikaan tein sikana erilaisia uusia safkoja ja se oli todella rentouttavaa. Saatoin tehdä jonkun kolmen ruokalajin illallisen niistä kaapin aineksista mitä meillä oli. Vegaanisia mokkapaloja..sitruunarisottoa..jne. Piti käyttää vähän päätä sekä nyhjäistä tyhjästä ja se oli huippua kun siinä onnistui! Eli lisää kokkailua mulle pliis.

Haluan jatkaa..

kunnon punttitreeniä ah! Rehellisiä ja kovia hikitreenejä! Aion asettaa pieniä tavoitteita tähän ja keskittyä niihin. Kuinka hyvä fiilis oikeesti on, kun treenit rullaa! Urheilua en aio lopettaa ikinä!

Haluan lopettaa..

puhelimen katsomisen heti kun herään. Tän tilalle on nyt tullut 5 minute journal, jonka ostin painettuna kirjana niin itselleni kuin muutamalle perheenjäsenellekin. Se on aivan loistava! Jos halut nähdä mistä hommassa on kyse ja mihin kysymyksiin pitää vastata niin aamulla kuin illalla, katso: SALAINEN ASE PAREMPAAN ELÄMÄÄN

Haluan olla..

iloinen, rempseä ja rohkea oma itseni! Kuunnella intuitiota ja omia arvoja niin kuin tähänkin asti ja olla entistä varmempi itsestäni.

Haluan, että minulla on

enemmän hyviä vapaa-ajan hetkiä läheisten ja frendien kanssa tänä vuonna! Oh yessss! Muistoja kehiin!!

Aion lopettaa..

Deezerin! Vihdoin! On pitänyt tehdä se jo niin pitkään, koska en oikeesti tarvii kahta eri musiikkisovellusta puhelimeeni ja tuosta juoksee maksut koko ajan! 2020 hasta la vista Deezer!

Näillä teoilla kohti uutta vuotta! Musta tuntuu, että oon viimein valmis tähän vuoteen ja oon siitä superinnoissani! Viime vuosi oli täynnä huikeita asioita ja ihan jänskättää mitä tämä vuosi tuo vastaan! Vastaahan ihmeessä itsekin näihin kysymyksiin!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: TEHOKAS JALKATREENI KOTONA! TEE NÄMÄ LIIKKEET!

Katso valmennukseni TÄÄLTÄ 🔥

Seuraa Instagramissa: @idajemina 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *