Vuoden paras joulukalenteri! Eka kauneuslauantai videolla!

Sis. mainoslinkkejäparas-joulukalenteri

Aivan ihanaa aamua! Tänään on luvassa hieman ekstrakivaa, sillä kauneuslauantai toteutetaan postauksen lisäksi myös videon muodossa. Ensimmäinen kauneuslauantaivideo vuorossa siis! Nämä päivät ovat ihan lempparipäiviäni blogissa ja musta on tosi kiva, että myös te tykkäätte! Kevyttä, hauskaa ja juuri viikonloppuun sopivaa pientä mukavaa.

Vuosi sitten vilauttelin Yves Rocherin joulukalenterin sisältöä, jotta porukka pystyi katsomaan jo ennen ostamista mitä sieltä löytyy. Minulle lähetettiin tuo paketti, joten tänään homman nimi on samanlainen. Voi että kun näistä tuli niin jouluinen fiilis, sillä nyt on suuri osa lahjoista hankittuna! Niin ihania juttuja ja kalenteri on vielä parempi kuin viime vuonna.

mustahousu-pumapaita
Puma-paita täältä / Legginsit täältä 

Mielestäni parasta ajanvietettä on miettiä minkä antaa kellekin ja yhdistellä joitakin tuotteita samaan pakettiin. Voisin tehdä sitä kaiket päivät. Yhtä pussukasta löytyvää yllätystä en kyllä varmasti anna eteenpäin, se selviää videolla – saatatkin ehkä jo arvata mistä on kysymys!

Ei kun kuppi kahvia käteen ja katselemaan. Rentouttavaa päivää!

Joulukalenteri  on joka vuosi ollut älyttömän suosittu ja myyty nopeasti loppuun. Se siis sisältää 24 eri kauneustuotetta ja sen arvo on 251,80€. Nyt se on kuitenkin alessa 79,90€! Koodilla VIP10YR saa vielä tämän lisäksi -10€ alennusta ja sen pääsee käyttämään TÄÄLLÄ.  Huom koodi on voimassa vain huomiseen asti! 

Terkuin,
IJ

Edellisessä postauksessa: Toivottu ruokaohjeeni olkaapa hyvät!

Kommentit (13)
  1. KIITOS tästä postauksesta! Videoita on ilo katsella ja luulenpa että tuo YR:n paketti lähtee tilaukseen tämän päivän aikana, kun melkoinen alennus on tarjolla… 🙂
    Nuo legginsit on upeat! Mikä koko niistä sulla mahtaa olla kuvassa?

    1. Kiva että pidit Maria! 🙂 Eipä yhtään mitään! Tää joulukalenteri on kyllä kultaa<3 Legginseissä mulla on koko M 🙂

  2. Heips, mitä valoja käytät kuvissa ja videoissa? Olisi itselleen uudet hankinnassa niin kiinnostaa 🙂

    1. Heippa Suvi! Tuossa oli käytössä YongNuo YN600 ja -300 led-valot 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *