Voita raakakaakaota!

Tänään arvotaan maailman parasta raakakaakaota! Via Naturalen Hyvän Olon Raakakaakaojauhe valmistetaan kaikkein parhaimmista Arriba-laadun kaakaopavuista. Arriba-laatu on maultaan erityisen herkullinen ja se sopii loistavasti esim. jälkiruokiin, kaakaoon, kahviin tai vaikka maitorahkan joukkoon. Itse olen tehnyt jauheesta suussa sulavaa raakasuklaata. Reseptiin ja ohjeisiin pääset tästä: Raakasuklaan valmistus itseLisäksi olen käyttänyt jauhetta suklaaproteiinijäätelössä nam!

raakakaakao

Eilisen joulukalenteriarvonnan voittaja on Soili Leppänen! Onnea Soili! Lähetätkö minulle yhteystietosi osoitteeseen: idajemina.joulukalenteri@luukku.com, niin voin lähettää palkinnon sinulle.

Näin voit osallistua arvontaan: Avaa kalenterin luukku klikkaamalla kuvaa. Luukun alta paljastuu jouluaiheinen kysymys. Käy tykkäämässä Facebookissa päivän joulukalenterikuvasta ja vastaa kysymykseen kuvaa kommentoimalla. Kaikki vastaukset, jotka ovat tulleet kysymyksen julkaisupäivänä, ovat mukana arvonnassa. Voittaja julkaistaan blogissa. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Onnea arvontaan!

Joulukalenteri-luukku-kaksikymmenta-kiinni

Edelliseen tekstiin pääset tästä: Arvonnan aika!

Kommentit (2)
  1. Rosolli on mun ehdotonta herkkua ja syönkin sitä aina kaksin käsin.. 😀 Ja kasvissyöjänä kinkut ja kalat luonnollisesti jäävät joulupöydästä pois 🙂

  2. Viimeisiä viedään | Ida Jemina
    16.4.2015, 10:52

    […] Edelliseen tekstiin pääset tästä: Voita raakakaakaota […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *