Voita lisää vastustuskykyä

Hirvipaisti, piparit, kuusi, kaneli, neilikka, kinkku, hyasintti, luumuhillo, takkatuli, jouluomena, kirpeä pakkanen, glögi ja riisipuuro.. mikä tuoksujen kirjo! Nämä olivat esimerkkejä erilaisista tuoksuista, jotka muistuttivat joulukalenteriarvontaan osallistuneita joulusta.

Voita lisaa vastustuskykya

 

Makoisaa pikku purtavaa voitti itselleen Laura Leppäjärvi. Onnea Laura! Lähetätkö minulle yhteistietosi osoitteeseen: idajemina.joulukalenteri@luukku.com, niin voin lähettää palkinnon sinulle.

Jos viime kerralla ei Hyvän Olon Karpalo osunut kohdallesi, tänään sinulla on mahdollisuus voittaa se itsellesi. Lauantain ja 13. luukun palkintona on Amerikankarpaloista valmistettu Hyvän Olon Karpalo, joka sisältää runsaasti terveellisiä antioksidantteja ja lisää vastustuskykyä. Pakkaus sisältää 60 tablettia.

HyvänOlon_Karpalo

Näin voit osallistua arvontaan: Avaa kalenterin luukku klikkaamalla kuvaa. Luukun alta paljastuu jouluaiheinen kysymys. Käy tykkäämässä Facebookissa päivän joulukalenterikuvasta ja vastaa kysymykseen kuvaa kommentoimalla. Kaikki vastaukset, jotka ovat tulleet kysymyksen julkaisupäivänä, ovat mukana arvonnassa. Voittaja julkaistaan blogissa. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt.

Joulukalenteri-luukku-kolmetoista-kiinni

Onnea joulukalenteriarvontaan ja rattoisaa lauantaita! Edelliseen tekstiin pääset tästä: Poikkeuksellinen treeni.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *