Voita lähes 100 eurolla kauneustuotteita!

Kaupallinen yhteistyö: Yves Rocher

yr-arvonta

Nyt on aivan ihana juttu teille tiedossa! Meikäläinen on valinnut lähes sadan euron arvosta kosmetiikkatuotteita, jotka lähetetään jollekin teistä! Jippaijaijee!

Mitä paketti sisältää? Kaikkea ihanaa! Valitsin mukaan tottakai muutamia luottotuotteita, joista on hyviä kokemuksia, kuten Ultra Volume Mascaran ja kauniin nuden huulipunan. Lisäksi bongasin meikkisivellinsetin ja ajattelin, että tuo on jokaisen saatava.

siveltimet

sexy-pulp
Meikkituotteiden lisäksi palkintoon kuuluu kasvonaamio, heleyttävä pikakaunistaja, silmänympärysvoide herkälle iholle sekä ah niin hyvältä tuoksuva suihkushampoo.

Miten voit voittaa tämän kaiken? Seuraa minua Instagramissa (@idajemina) ja tykkää kuvasta jossa istun veneen päällä, niin olet mukana kisassa!  Osallistumisaikaa on 29.9. asti.

Onnea murmelit!<3

veneen-kannella

>>Edellisessä postauksessa: Tältä näytin ennen salitreenien aloittamista<<

Kommentit (19)
 1. oi että mikä setti!! kyllä opiskelijan mieltä lämmittäis moinen potti voittaa, nyt vaa toivon et onnetar on mun puolella 😀

  1. Sormet ristiin Sara 🙂

 2. Hei, olisi pieni kysymys liittyen Ultimate butt building -treeniohjelmaasi!
  Olen suorittanut ohjelmaa tunnollisesti ja tuloksekkaasti aina kuudennelle viikolle asti, mutta nyt saleiluun tuli pieni stoppi luomileikkauksen takia. Reidestäni poistettiin luomi ja laitettiin luonnollisesti tikit, joten jalkojen treenaus jää tauolle todennäköisesti ainakin kolmeksi viikoksi. Onko pidemmälle kehittyminen nyt ihan tuhoontuomittua tämän tauon takia, vai onko mahdollista saavuttaa vielä hyvät tulokset jatkamalla tauon jälkeen viitisen viikkoa ohjelmaa? Eli meneekö kaikki nyt tauon takia niin sanottuna vituiksi ja pitäisi yrittää suorittaa treeniohjelma kymmenviikkoisena putkena joskus myöhemmin, vai onko ok jos näinä kolmena viikkona treenailen vain yläkroppaa ja jatkan taas ubb:n parissa muutaman viikon jälkeen?
  Kiitos ihanasta ja informaatiopitoisesta blogista, tää on mulle kuin raamattu treenaamisen suhteen 🙂

  1. Moikka Jaana, mahtavaa että olet treenannut tuloksekkaasti ohjelmalla, niin sitä pitää! 💪 Kolmen viikon treenitauon aikana suorituskyky jaloissa ehtii jonkin verran laskea mutta se palautuu onneksi aika nopeasti treenien pariin palattaessa. Kun palaat takaisin UBB:n pariin, ota sarjapainoissa parin viikon verran takapakkia siitä mihin jäit viimeksi. Näin saat ikään kuin otettua vauhtia nousujohteisuuden jatkamiseen. Tällöin voit myös yhteenlaskettuna noudattaa ohjelmaa tuon pari viikkoa pidempään. Eli tehty työ ei onneksi suinkaan mene hukkaan, entistäkin suuremmalla motivaatiolla vain sitten parantelujen jälkeen jatkamaan!
   Tsemppiä parantumiseen ja mahtavia tulevia treenejä! 💪

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *