Voita Casallin kotitreenisetti!

Nyt starttaa kilpailu, jossa voittaja saa itselleen Casallin kotitreenisetin! Settiin kuuluu jumppapallo sekä jumppamatto ja sen arvo yhteensä 50 euroa! FitFashionin järjestämään kisaan pääsee osallistumaan, kun jakaa marraskuun aikana Instagramissa kuvan omasta kotitreenistään ja lisää kuvaan hashtagit #kotitreeni ja #fitfashionfi.

kotitreeni
#kotitreeni #fitfashionfi

Voittajia valitaan marraskuun aikana jopa kahdeksan, joten kisaan voi osallistua usealla eri kuvalla. Lisäksi voittajien kuvat julkaistaan FitFashionin Instagramissa. Nyt vaan jumppareleet niskaan ja kamera valmiiksi räpsimään kotitreenikuvia, niin pääset kisaan mukaan!

fitfashion kotitreenikisa

Iloista ja treenintäyteistä viikonloppua kaikille!

Edellisessä tekstissä vinkkejä isänpäivälahjoihin.

Kommentit (7)
  1. On muuten sitten pikkasen perseestä että kaikki rajoittuu nykyään tonne v*tun instagramiin tai facebookkiin.

    1. Maailma on joskus kova paikka, onneksi se elämä ei kuitenkaan ole niin vakavaa:)

  2. Hei kysyisin salitreenin jälkeen juotavista palautusjuomista. Kumpi on parempi vaihtoehto lihasmassaa kasvattavalle, ostaa palautusjauhetta ja sekoittaa se esimerkiksi maidon kanssa vai ostaa kaupasta valmiita esimerkiksi valio profeel palautusjuomia? 🙂 Kuinka nopeasti palautusjuoma täytyy nauttia treenin jälkeen?

    1. Moikka Essi!
      Palkkarin proteiiniksi suosittelisin laadukasta heraproteiinijauhoa, joka on aika lyömätön lihasmassan kasvua ajatellen. Se tulee luultavasti myös edullisemmaksi kuin erikseen ostettavat juomat. Esimerkiksi tämä on hyvä vaihtoehto. Palkkari kannattaa nauttia välittömästi treenin jälkeen, jotta treenin aiheuttama katabolia saadaan katkaistua. Palkkarista olen kirjoittanut aiemmin täällä, käy ihmeessä kurkkaamassa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *