Vinkki loistavaan olkapääliikkeeseen ja uusi kuontalo

Sis. mainoslinkkejä

sivupunnerrus-takaa

Hei sun heiluvilles! Siinä on kuvaa viime olkapäätreenistä. No mutta tyttöhän on ihan vinossa, eikö se osaa tehdä pystypunnerrusta? Tämä liike on loistava erityisesti kun punnerrukseen haluaa kunnolla mukaan olkapäiden sivulohkoja. Asento ei ole huippaamisen takia vino enkä nojaile penkkiin laiskuuttani, vaan juurikin tehostaakseni sivuolkapäiden työskentelyä. Niin kuin useimmiten kehonmuokkausta tavoitellessa, myös tässä tapauksessa on tärkeää tehdä liike riittävän kontrolloidusti, jotta työ tapahtuu olkapäillä eikä mene harakoille. Jos siis kokeilet tätä omassa treenissäsi, keskity olkapäiden työstöön. Vältä riuhtomista ja fuskaamista ja oikein nautiskele olkapäiden polttelusta. 

sivupunnerrus

Pari viikkoa sitten kerroin, kuinka innoissani pää höyryten ja silmät vaahdoten selasin Cityshopparin etuja, kun tuon kortin ensimmäistä kertaa elämässäni sain. Höyryt eivät itseasiassa ole vieläkään laskeutuneet ja nyt olen käyttänyt korttia jo neljässä eri paikassa. Täytyy sanoa, että tuntuu hyvälle! Tänään kävin kampaajalla Flow 21:ssä, jossa kortilla sai -20% alennusta. Tukkaa laitettiin vähän tummemmaksi ja leikattiin huonoja pois. Vanha tukka olikin jo aika karmeata katseltavaa ja tuntui, että siitä löytyi kaikki sateenkaaren värit, kun edellisestä kampaajakäynnistä oli vierähtänyt jo turhan pitkän aikaa. Nyt on uusi ihana väri päässä ja hiukset kiiltää taas kuin Naantalin aurinko.

cityshoppari flow21

Pelkästään tämä käynti jo kannatti kortin hankkimiseen, sillä Flow21:ssä pitkien hiusten värjäys ja leikkaus maksaa normaalisti 145 euroa eli -20 % säästö oli 29 euroa, mikä on Cityshopparikortin arvo. Aivan loistavaa!

cityshoppari

Se on niin, että jos jostain asiasta innostun, niin selvästä säästöstä ja todellisista eduista. (Viimeksi saatiin kaverin kanssa toinen delisalaatti kortilla täysin kaupanpäälle). Muuten olen säästänyt kortilla vaateostoksilla Hennesillä ja lounaalla Subwayssa. Jos et tätä ihanaa pikkuaarretta vielä omista, suosittelen ehdottomasti tilaamaan cityshopparikortin itsellesi TÄÄLTÄ, niin myös sinä pääset nauttimaan kaikista sen tarjoamista eduista.

Mahtavaa viikonalkua kaikille!

Edellisessä postauksessa: 50 kysymystä – Ida Jemina vastaa

Kommentit (21)
  1. Moikka! Sä oot kyllä yks parhaimpia motivaattoreita kuntosalitreeneihini ja kyllä välillä käy kateeks miten sä pysyt päätöksissäsi terveellisen ruokavalion suhteen. Olispa itselläkin selkärankaa tollaseen elämäntapaan, parempaan päin kuitenkin kokoajan ollaan menossa. Kysymyksiäkin mulla kuitenkin oli, onkohan subwayn hunajakaura paahtopaistilla epäterveellistä?:D kastike varmasti ainakin on, mutta onkohan tuo leipä ja paahtopaisti ihan huonot valinnat jos sinne joskus menee. Kokojyvä varmaan olis kuitenkin paras?
    Toinen kysymys on, että mitä peppuliikkeitä suosittelisit jos on tarkoituksena saada pyllystä pyöreä ja kiinteä. Entä onko esim 10 toistoa hyvä niitä tehdessä? Mulla kun on yläkroppa tuntunut timmistyvän ja jopa hieman lihasta sinnepäin saatu, keskivartalo ja pylly sekä reidet kuitenkin kiinteytystä vielä vailla vaikka saman verran niitä oonkin suhteessa treenaillut mitä muitakin lihaksia. Kiitos jos vastaat ja hyvää keväänjatkoa sinulle! 🙂

    1. Moikka Iida! Kiitos kovasti, mahtava kuulla! Leipä ja paahtopaisti eivät ole huonot valinnat. Jos tekee mieli hunajakauraa, niin anna mennä. Tällaisilla eroilla ei satunnaisella käytöllä ole käytännön mittakaavalla merkitystä. Hienoa, että olet nähnyt tuloksia yläkropassa! Kannattaa tsekata tämä postaus pepun muokkaamiseen. Energistä kevään odotusta sinnekin:)

  2. Kiitos ihanan positiivisesta ja aidontuntuisesta blogistasi Ida Jemina. 🙂 Paljon kaikkea ”monentasoiselle” liikkujalle ja lukijalle. Olkapääliike menee kyllä kokeiluun! Mukavaa viikonjatkoa! 🙂
    http://lauralumituuli.blogspot.fi/

    1. Kiitos Laura! Mahtava juttu! Liike testiin vaan:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *