NIKSIT BRUNAAN ILMAN AURINKOA

Kaupallinen yhteistyö: Tanstore

Ei vitsit sentään tätä kesää! Lähtisköhän se vihdoin kunnolla liikkeelle! Satoi tai paistoi niin meikäläinen hoitaa kesäihon joka tapauksessa aina kuntoon itseruskettavalla. Se on niin helppo tapa saada samantien kaunis ja tasainen iho.

En ole minkään oranssin överibrunan ystävä. Tarkoitushan on nimenomaan kaunistaa ihoa. Luonnollinen lopputulos onkin mielestäni kaiken A ja O. Ei keltaisuutta, ei läikikkyyttä, ei mitään kilometrien päähän tuoksahtavaa settiä.

Sen laadukkaan itseruskettavan kyllä tunnistaa, kun se osuu kohdalle. Itse rakastan kokeilla aina uusia tuotteita, mutta vertaan niitä aina mielessäni omaan suosikkiini: For All My Eternity-mousseen. Se on edelleenkin numero uno itseruskettava-taistoissani, jonka olen tässä vuosien mittaan kehitellyt. Olen käyttänyt sitä jo parisen vuotta ja maininnut siitä myös täällä – ehkä saatat muistaa jos olet jo tuolloin ollut matkassa mukana?

Mutta anyway! Tuon voittanutta ei ole vielä tullut itselleni vastaan. Se vaan toimii niin älyhyvin niihin vaatimuksiin, joita minulla on. Ensisijaisena on nimenomaan se luonnollisuus. Tämä antaa kauniin värin ja lopputuloksesta ei tarvitse pelätä tulevan överi. Se tasoittaa mukavasti ihoa hävittäen oman ihoni pieniä epätasaisuuksia ja antaa sille nätin säväyksen. Blendaaminen käy helposti hanskalla ja sillä bruna kannattaakin ehdottomasti levittää.

Vaahto kuivuu iholle tosi nopeasti. Heitän usein kylpytakin samantien niskaan eikä tarvitse venailla tahmaisena sen kuivumista. Itse siis laiskana rusketan itseni kerran viikossa ja nimenomaan iltaisin, niin voin antaa värin vaikuttaa yön yli. Tämä tosin muodostaa rusketuksen jo 3-4 tunnissa, mutta itse olen tottunut tekemään näin.

Yksi kerros For All My Eternity Golden Editionia

Levityksestä vielä sen verran, että tässä on myös opasväri ja sehän tarkoittaa sitä, että näkee heti mihin on levittänyt vaahtoa ja mihin ei. Se helpottaa huomattavasti tasaisen lopputuloksen saamista. Olen siis monesti lähtenyt liikkeeseen ihan jo heti levityksen jälkeenkin, jos olen äkkiä halunnut vähän väriä pintaan, mutta normaalisti rusketan iltaisin.

Tuoksu tässä on mieto. Ei tarvitse olla häpeissään, kun bussissa istahtaa jonkun viereen.

Ja nyt kun jutun makuun pääsin, voisin jakaa muutamat niksit, joilla itse varmistan nätin lopputuksen. Kuorin ihon aina ennen ruskettamista. Kasvoihin laitan kosteusvoiteen, mutta en koko kroppaan. Jos kämmenet ovat tosi kuivat, saatan laittaa niihin vähän rasvaa tai esim. kyynärpäihin. Häivytän värin ranteita ja nilkkoja kohti niin, että niihin tulee väriä vähemmän. Samoin teen kasvoille. En struittaa moussea naamaa täyteen vaan pieni määrä riittää. Ja jep, tämä sopii siis myös kasvoille. Kun brunat sitten on mintissä, niin kosteutus auttaa väriä pysymään nättinä. Eli siinä vaiheessa, kun on normaalisti käynyt suihkussa koko kroppaa voi ja kannattaakin taas rasvailla.

Nyt siis käytössäni on For All My Eternity – Tanning Mousse Gold Edition, joka on astetta luksuksempi versio tästä aiemminkin mainitusta suosikistani For All My Eternity – Tanning Moussesta. Voin suositella ihan kumpaakin!

Mikä parasta – saan antaa -15% alennuksen KAIKKIIN Tanstoren normaalihintaisiin tuotteisiin, kun tilaus ylittää 30e. Eli sen kun valkkaat sen oman suosikkisi ja ale pärähtää, kun isket kassalla koodin IDAJEMINA. Tämä on voimassa vain yhden viikon eli 9.7. saakka.

Ei kun oikein mehukasta sunnuntaita!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: PUHUN KUN ON SANOTTAVAA

Kommentit (3)
  1. Kestääkö purkki kauan sulla?

    1. Kestää aika pitkään kun kerran viikossa levittelen 🙂

  2. ihana tuo t-paita! mistä tollasia löytää?😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *