VIIMEISIN ASIA PUHELIMESSASI TAG!

Oikein rentoa tiistaita jengi! Aloitin tän postauksen jo eilen maanantaina, mutta Sisulle tuli ripuli, joten sen postauksen kirjoittaminen jäikin sitten siihen. Yö on mennyt mukavasti ulkona kävellessä. Muutenkin tässä on aikamoista hässäkkää menossa ja ollaan myös kaiken keskellä muuttamassa.

Tänään tehdäänkin tälläinen leppoisa ja hauska q&a, jossa kurkataan mun luurin sisältöön. Mitä kaikkea se paljastaakaan! Viimeisimmät katsomani videot, viimeisin asia jonka googlasin, viimeisin tekstarini jne.. Oon tehnyt tällaisen nyt aina kerran vuodessa ja jakanut sen teidän kanssa. Viimeksi oli niin noloa, kun olin googlannut ”koira masturboi”… en kestä! Kato koko tapahtuma tästä postauksesta: MITÄ PUHELIMESI SISÄLTÖ PALJASTAA SINUSTA?

Eiköhän hypätä kimppuun! Ja vastaa piruittasi näihin itsekin!

1. Viimeisin kuva puhelimella

Siis arvaa kuinka kiva on saada teiltä tällaisia😍 niin mahtava meininki ja freesiä nähdä/kuulla, kun ootte tehneet mun treenejä! Tämä tuli just äsken vastaan IG:ssä. Rapsut Sohville!

2. Viimeisin video jonka olet katsonut

How to make cantaritos. No kyllä kelpais! Laita seurantaan iluvsarahii!

3. Viimeisin asia jonka googlasit

Hyvän olon ashwagandhajauhe. Rakastan juoda ashwagandhaa aina iltaisin. Se on kuin iltamaito, joka rauhoittaa mukavasti.

4. Viimeisin viesti jonka sait

Sain videoterkut kummitytöltä 😍

5. Viimeisin video, jonka kuvasit

Olin hänen päätukensa.

6. Kuinka monta herätysaikaa olet asettanut?

71 eri herätystä. Väliltä klo 4.02 (tarkkaa😂 ja saa nukkua kaks minsaa pidempään☝️) ja klo 22.39. Tää siksi, että käytän herätyksiä myös muistutuksina. Asetan kuitenkin aamuun aina yhden ajan, joka kylläkin vaihtelee päivien mukaan. Mutta en laita montaa eri herätystä ellei ole jokin tärkeä juttu tiedossa heti aamusta ja haluan tuplavarmistaa, että herätys varmasti soi. Silloin laitan kahdesta eri laitteesta hälytyksen soimaan.

Sellainen nippelifakta, että vapaapäivinäkin joskus tykkään laittaa jonkun ihan älyttömän myöhäisen herätyksen siltä varalta, etten halua nukkua sen ajan yli. Vaikka haluaisin nukkua pitkään, mietin jonkin ajan minkä jälkeen en varmasti halua enää nukkua. Esim. klo 12. Saatan ihan hyvin nousta jo seiskalta, mutta tuollainen takarajahälytys lisää rentoutta niin, että voin koisia ihan rauhassa kelloa katselematta. Outoko? Kenties!

7. Mitä emojia olet käyttänyt viimeksi?

☝️

8. Mitä musiikkia olet viimeksi kuunnellut?

9. Mikä oli viimeisin muistiinpano, jonka kirjoitit itsellesi?

Itseasiassa kirjoitan tätä postausta poikkeuksellisesti muistiinpanoon, koska oon istunut koko päivän koneella ja pakko mennä hetkeksi pitkälleen, koska mun selkä kuolee. Tää on kyllä miljoona kertaa hitaampaa hommaa näin!

10. Mikä oli viimeisin ottamasi kuva?

Koiria yllättäen lol! Otin kuvan pojista, kun ne katsoivat niin koukuttuneina tätä alla olevaa koiravideota.

11. Kenen kanssa puhuit viimeksi puhelimessa?

Mun frendin Sinin😘

12. Millainen on puhelimesi tauskakuva?

Tää on niin mun lempparikuva, kun Urho näyttää niin onnelliselta🤗

Ei kun vastailemaan frendin tai puolison kanssa ja katsomaan mitä niistä luureista oikein paljastuu! Leppeetä päivää jengi!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: 3 ASIAA JOISTA OLEN KIITOLLINEN

Katso valmennukseni TÄÄLTÄ 🔥🔥

 Seuraa Instagramissa: @idajemina 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *