Vauhtia spurttiin

Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille! 

Innostuin niin paljon eilisistä raakasuklaista, että jakelin niitä kaikille äideille ja mummoille meidän suvussa. Äiti oli niin ihanan ajattelevainen mun dieetin suhteen, että oli valmistanut tarjottavaksi maukasta kanasalaattia. Nautittiin myös muutamat raakasuklaat ja juotiin teetä näistä kauniista turkkilaisista teelaseista. 

 

Eilen oli salilla vuorossa rinta-hauis-ojentaja-treeni pitkillä sarjoilla. Tein myös vaihtelun vuoksi rinnan supersetteinä eli niin, että kaksi eri liikettä tehtiin peräkkäin ilman taukoa. Ensin pumppasin sarjan tasapenkkiä ja sitten vaihdoin vinopenkkiin tekemään sarjan. Tämän jälkeen tuli vasta hengähdys- ja palauttelutauko. Tein myös hauiksen ja ojentajan vuorosarjoin sillä aika alkoi käydä vähiin. 

 

Viime viikolla eräänä iltana olin salilla niin myöhään, että se ehti mennä kiinni ja valot pamahtivat yhtäkkiä sammuksiin. Voitte vaan kuvitella kuinka peloissani olin siellä isossa salissa pilkkopimeässä. Olin kuulevani kaikenlaista kolinaa ja pelotti ihan sikana. En meinannut uskaltaa mennä pimeään pukkariin ollenkaan kun kelasin, että joku spurgu hyppää sieltä pimeyksistä mun kimppuun. No ei siellä onneksi tainnut olla muita kuin mielikuvitusmörköjä, sillä ihan ehjin nahoin pääsin salilta poistumaan.

Peaceful flexing


Treenin jälkeen tein vielä HIITin kuntopyörällä isolla vastuksella. Pyrin tekemään spurtit ihan täysiä ja kuvittelin, että koirat jahtaisivat mua. Haha kannattaa kokeilla! Koirien tilalle voi myös kuvitella vaikka hampurilaisia, zombeja tai muita hirviöitä, kaikkea miltä haluaa päästä pakoon. 

 

Kivaa sunnuntai-iltaa kaikille 🙂 

 
Kommentit (2)
  1. Vitsit tää sun blogi on älyttömän inspiroiva, ja kirjoitat täyttä asiaa! Jostain kumman syystä tämä on jäänyt kokonaan pimentoon, ja aloin vasta viime viikolla lukemaan (nyt sitten käynkin kurkkimassa päivittäin) =D mun blogilistalla ykkösenä kyllä tästä lähin! Jatka samaan malliin! 🙂 -Laura

    1. Apua ihana kuulla! 🙂 kiva että löysit tänne ja hienoa jos tykkäät kirjoituksista! Tervetuloa mukaan Laura 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *