MIKSI ET VASTAA MUN KOMMENTTIIN?

Sis. mainoslinkkejä

Kommentit ja teidän kysymyksiin vastailu sekä teidän kanssa jutskailu on aina ollut mulle sellainen kunnia-asia. Haluan vastailla kaikkiin lähetettyihin kommentteihin niin täällä blogissa kuin muilla some-kanavillakin.

Pitkään se on onnistunut hyvin ja olen myös teiltä saanut siitä hyvää palautetta, mutta hieman olen kuitenkin samalla pelännyt, että jossain vaiheessa siitä saattaa väkisinkin tulla aika haastavaa seuraajamäärien jatkuvasti kasvaessa.

Ajattelin ihan näin asiaa selkeyttääkseni kertoa mistä minut saa todennäköisimmin kiinni ja missä se taas saattaa olla epätodennäköisempää. Kommentit on mielestäni aina kiva asia ja olisi mielettömän mukavaa, jos voisin antaa jutskailuun aikaa vieläkin enemmän! Valitettavasti työ ja arki pyörii kuitenkin täyttä hyöryä samaan aikaan päivien ollessa kirjaimellisesti ympäripyöreitä.

Yksittäiseen kommenttiin vastaamiseen saattaa mennä lyhyt aika tai sitten siihen voi kommentin ja sen aihealueen laajuudesta riippuen mennä hieman pidempään. Eikä siinä mitään, mutta kun sen kertoo kaikkien viestien määrällä, jokaisella päivällä ja laskee mukaan kaikki eri kanavat; blogin, Instagramin, Directin, Facebookin, Snapchatin ja tietysti vielä sähköpostin, alkaa todellisuus lyömään päin pläsiä. Valitettavasti ihan kaikkiin viesteihin ei pysty millään vastaamaan vaikka kuinka yrittäisi ja haluaisi. Olen pahoillani jos näin käy tai jos vastauksessa menee hieman aikaa. Yritys on joka tapauksessa kova. 

Mihin sitten kannattaa jättää viestiä? Viestiä voi jättää ihan kaikkialle, mutta on joitakin paikkoja, joissa niihin vastaileminen onnistuu paremmin kuin toisissa. Esim. Instagramin Direct on ollut jo pitkään aivan tukossa ilmoittaen jatkuvasti +99 uudesta viestistä, jolloin sinne tulevat kommentit hukkuvat helposti.


Instagramin kuviin puolestaan voi ehdottomasti laittaa kommenttia ja se on aina tosi kiva kun niitä tulee! Nykyisin on myös kiva, kun kommenteista pystyy siellä tykkäilemään, niin saatan lähettää terveiseni myös sitä kautta. Huono puoli Instassa taas on toisaalta se, että monesti saapuneista viesteistä ei tule mitään ilmoitusta, sillä Insta näyttää niitä vain rajatun määrän. Ne siis saattavat siitä johtuen hukkua feediin. Uuteen kuvaan tulleet kommentit on helppo tsekata suoraan siitä kuvasta, mutta vanhempiin kuviin jätetyt viestit saattavat jäädä näkemättä.

Facebookista minut tavoittaa usein myös vaikka sielläkin on samat haasteensa kuin Instagramissa.

Snapchat – oi snapchat! Snäppi on kaikista rennoin paikka jutskailla kanssanne vähän niin kuin face to face! Tykkään siitä tosi paljon! Rento ja hauska meininki, jossa pystyy heittämään meidän omaa inside-läppääkin! Pyrin sielläkin katsomaan mahdollisimman monta viestiä, vaikka jotkut saattavatkin harmillisesti hautaantua. Musta myös joskus tuntuu pahalta, kun en pysty vastamaan kaikkiin tai vain katsomaan viestinne, mutta toivon ja uskon, että ymmärrätte. Se keskustelumahdollisuus on kuitenkin kiva pitää auki, koska te selkeesti olette samanhenkistä hassua porukkaa ja ymmärrämme samaa huumoria! Muista hankkia snäppi jos sulla ei vielä ole ja lisäile idajemina! 🙂

No miten blogi sitten? Siitä yritän kaikin kynsin ja hampain pitää kiinni, että vastaisin kaikkiin kommentteihin! Eli täältä minut saa kaikista todennäköisimmin kiinni. Vastauksen saamisessa saattaa joskus mennä hieman aikaa, mutta pyrin selailemaan aina kommentteja ja löytämään vastaamattomat niin pian kuin mahdollista. Täällä on aina ollut niin hyvä henki ja mieletön porukka, että on kiva kuulla teistä!

Tosi moni ymmärtää tilanteen, mutta koska viestien kokonaismäärä ei välttämättä välity ulospäin enkä ole siitä koskaan erityisemmin maininnut, niin halusin tulla asiaa selkeyttämään. Musta on ihan parasta kuulla teistä kaikilla kanavilla ja kommentit ovat aina erittäin tervetulleita! Täällä sitten vastailen niihin aina kun siihen on mahdollisuus! 🙂

Huppari täältä / Trikoot täältä / Kengät täältä

Leppoisaa sunnuntaita!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: HELVETIN VIIKKO

Kommentit (4)
 1. Haa, joskus laitoinkin sulle instassa directiä, mutta arvelinkin sen hukkuneen kaikkien viestien sekaan.Mutta sellasta mietin että onko vinkkiä olkapäiden eristämiseen niin, että liikkeet ei menisi epäkkäille? Toinen juttu on että mulla on toi olkavarsi tosi kiree siis tuo alue missä ojentajat jne. Kun suoristaa käden kohtisuoraan ylös niin saattaa sattua olkapäähän tai sitten kiristää siitä hauiksen alapuolelta. Onko sulla minkäänlaista ideaa, että mistä tollaset kireydet vois johtua! Pitäis ehkä käyä jollain fyssarilla, mutta ei niillä jaksa kokoajan juosta… Jos on mutää vinkkii heittää nii ei se pahitteekskaa oo varmaa kokeilla jotai ”omahoitoo” jos jotai on!
  Mut sun blogi on kyllä iha ykkönen ja motivoit mua ihan älyttömästi jatkaa kohti tavotteita!!

  1. Noniin, sinne se on varmasti hukkunut!😭 Hei kannattaa lukea tämä postaus: 3 tipsiä parempaan olkapäätreeniin. Etenkin kohta yksi auttaa tuohon epäkäs-asiaan 🙂 Vaikea sanoa tuohon kireysasiaan täältä käsin oikein mitään, mutta tosissaan jos kovasti vaivaa niin fyssarille vaan.
   Ihan mahtavaa, että saat täältä motivaatiota! Supereita treenejä sulle! 🙂

 2. Moikka! Tuli sellainen kysymys mieleen, että kannatatko itse vatsalihasten treenaamista lisäpainoilla vai kehonpainolla pelkästään? Olen kuullut että jos treenaa painojen kanssa vyötärön seutu paksuuntuu mitä en halua. Kiitos jo etukäteen!

  1. Moikka Elisa! Vatsalihakset treenautuu väkisinkin esim. jo painoilla tehtävissä kyykyissä ja vetoliikkeissä, joten en ottaisi tästä sen suurempaa stressiä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *