Vapputunnelmia ja uusia liikkeitä

Jee huomenna on vappuaatto, aika siis pistää serpentiinit roikkumaan! Työväen juhlan humina näkyykin selvästi kaupoissa ja kaduilla. Nykyisin muuten vappupallot on aika kohtuuhintaisia verrattuna omiin lapsuusaikoihin. Silloin se oli isohko hankinta, varmaan jotain sata markkaa, kun nykyisin noita saa isoista ruokakaupoista 3-5€ pintaan. Mutta se on vaan kiva, saapahan useampi halukas oman suosikkipallonsa 🙂

Tämä vappu menee itselläni ruokien osalta aikalailla niin kuin muutkin päivät, mutta se ei mielialaa haittaa! Väliin tulee mukava hengähdyspäivä perusarjesta ja on kivaa käydä treenaamassa, kun salilla on (ainakin toivottavasti) tyypillistä enemmän tilaa. 

 
 
 
 Viimeksi kokeilin selkätreenissä itselleni uutta liikettä, erästä John Meadowsin lanseeraamaa tekniikkaa. Oli muuten todella hyvän tuntuinen ja polte sen mukainen! Selkään saattaa joskus olla vaikea saada tuntumaa, niin tällä liikkeellä siitä ei kyllä ollut ongelmaa! Omasta suorituksesta ei nyt valitettavasti löydy kuva- tai videomateriaalia tähän hätään, mutta tämän videon tyttö tekee siis juuri kyseistä liikettä:

Tein myös pitkästä aikaa olkapäille pystypunnerrusta Smithissä. Vaikka alla olikin jo pitkiä hapotussarjoja muista olkapääliikkeistä, sai pystypunnerrukseen vielä hyvin painoa ladattua. Liike meni tosi hyvin perille. Suosittelen kokeilemaan vaihtelun vuoksi, jos on tottunut tekemään liikettä vaikka käsipainoilla.

Tänään olikin välipäivä ja huomenna sitten vapputreenin aika! 

Täältä pääset lukemaan miksi joskus on hyvä jättää treeni väliin.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *