Valkoiset tennarit kuuluvat kevääseen – nämä ovat tämän hetken hitit

Sis. mainoslinkkejä

Aurinkoista sunnuntaita ja voimaa päivään! Olen tästä suuntaamassa pian koiran kanssa ulos touhuamaan, mutta halusin ennen sitä tulla pikaisesti sanomaan, että tänään on viimeinen päivä saada kaikkia tennareita ja lenkkareita -20% alella!fila-puhelin

reebok-kengat
Tennarit saatu täältä / Filan trikoot täältä

Lumet ovat onneksi alkaneet pikkuhiljaa sulamaan kaduilta ja aurinkoisina päivinä voi jo haistaa katupölyn tuoksun. Se jos mikä on varma kevään merkki! Jos uudet kevätkengät ovat vielä hankkimatta, kannattaa se tehdä siis viimeistään tänään.

valkoiset-tennarit
Tennarit täällä / Trikoot täällä / Toppi täällä

valkoiset-kengat-ellos

Viime viikolla vilautin uusia Adidaksen lenkkareitani, mutta hankin myös nämä valkoiset tennarit vapaa-aikaan ja kävelyyn. Aleen kuuluu mooooonia kenkiä ja merkkejä ja tässä pientä esimakua vaaleista ihanuuksista.

ellos-tennarit-kollaasi
1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9.  Minulla siis nuo ykköset ja kolmoset.

Katso kaikki kampanjaan kuuluvat kengät täällä ja syötä koodi 335439, niin saat alen! (voimassa enää tänään 20.3!)

Edellisessä postauksessa kysymyksiä ja vastauksia: Suosikkiliike olkapäille? Gluteeniton ja maidoton ruokavalio?…Q&A!

Kommentit (13)
  1. Moi Ida Jemina! Mulla olis kysymys rasvanpolttoon liittyen. Oon harrastanut salilla käymistä jo yli kaks vuotta ja koen, että oon aika hyvin perillä asioista, mutta mulla on yks ongelma, jota en vaan saa ratkaistua; vaikka rasva palaisi dieetillä hyvin muusta kropasta, niin käsistä en sitä millään saa pois. Dieetin jälkeen olen tyytyväinen kaikkeen muuhun paitsi käsiin. Hauiksissa on paljon lihasta ja sitten myös sitä rasvaa, joten käsissäni ei ole lihaksikasta muotoa. Treenaan kerran viikossa olkapäitä, hauiksia ja ojentajia. Voinko lisätä rasvanpolttoa dieetillä treenaamalla käsiä enemmän? Mikään ei tunnu auttavan, kun kovalla salitreenillä, oikealla dieettiruokavaliolla ja aerobisella en saa käsistäni ylimääräistä rasvaa pois. 🙁

    1. Moikka Roosa! Käytännössä paikallista rasvanpolttoa ei saa aikaiseksi tekemällä kohdennettuja liikkeitä toivotuille alueille. Rasva palaa kyllä käsistäkin, kun riittävän kireäksi vetää eli yleisesti vaan dieettiä jatkamalla on parhaat edellytykset ongelman ratkaisuun, mutta tosiaan on hyvin yksilöllistä missä vaiheessa mistäkin selkeimmin silavat tirisevät ja kuinka helposti/vaikeasti. Tsemppiä kiristelyihin!

  2. Miten saat pidettyä valkoiset kengät valkoisina? 😀

    1. Taikasienellä!! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *