VALKOISEMPI HYMY JA IHAN MIELETÖN ARVONTA!

Kaupallinen yhteistyö: Oral B

Harmaina ja kellertävinä pilkottavat hampaat eivät ole monenkaan toivelistalla. Sen sijaan valkoinen hymy ja etenkin koko päivän valkoisena pysyvä sellainen on mielestäni paras asuste mitä mukanaan voi kantaa. Se kirkastaa heti katseen ja vaikuttaa huomattavasti koko olemukseen. Nyt minulla onkin ihan mahtavia uutisia kaikille valkoista ja raikasta hymyä rakastaville!

Hampaiden hoito on ollut itselleni aina tärkeää ja olenkin nyt ottanut aamuihin ja iltoihin mukaan kaksivaiheisen kauneusrutiinin, jossa pesen hampaat ensin Oral-B 3D White Luxe -hammastahnalla ja tämän jälkeen käsittelen ne vielä vielä Whitening Accelerator-tehosteella.

Henkilökohtaisesti olen erityisen innoissani juuri tuosta uudesta tehosteesta, joka vastaa siihen ongelmaan mitä usein on tullut pähkäiltyä. Päivän aikana tulee juotua kahvia, syötyä puuroa mustikoilla ja muutenkin mussutettua muita aterioita, jotka kaikki osaltaan jättävät jälkiä hampaisiin. Sitä on kerta jos toinenkin juotu kahvit pillillä keltaisten hampaiden pelossa, joten tehoste ei olisi parempaan saumaan voinut osua! Se nimittäin luo suojan, joka suojaa kiillettä ja ehkäisee hampaiden värjäytymiä seuraavan 24 tunnin ajan, mikä taas edistää hampaiden valkoisuutta. Aivan mahtavaa!

MITEN HOMMA TOIMII?

3D White Luxe Perfection-hammastahna toimii vähän samalla tavalla kuin iholle käytettävä kuorintavoide poistaen pinnalliset värjäymät mikrorakeiden avulla. Valkaisevan lopputuloksen lisäksi se vahvistaa hampaiden kiillettä ja ennaltaehkäisee reikiintymistä.

Whitening Accelerator-tehostetta taas voisi verrata vähän niin kuin aurinkovoiteeseen, joka suojaa ihoa auringolta. Se estää uusien tahrojen tarttumisen läpi päivän, niin että uusia värjäymiä ei pääse syntymään ja suojaa kiillettä. Käsittely tehdään, kun hampaat on ensin pesty valkaisevalla hammastahnalla. Näin saa valkoisemmat hampaat kuin vain hammastahnaa käyttämällä. Hasta la vista kahvitahrat!

UUSI KAKSIVAIHEINEN KAUNEUSRUTIINI

VAIHE 1. Hampaidenpesu Perfection-tahnallaVAIHE 2. Käsittely Whitening Accelerator-tehosteella

Olen nyt ottanut tämän uuden rutiinin säännölliseen käyttöön ja voin sitten vielä myöhemmin jakaa käyttökokemuksia!

HUIKEA ARVONTA!

Jokin aika sitten arvoin some-kanavillani Oral-B Genius -sähköhammasharjan ja se saikin ihan huikean suosion! Mahtavaa, että aihe kiinnostaa! Nyt laitetaan pystyyn vieläkin loistavampi arvonta, jossa teillä on mahdollisuus voittaa tämä mahtava palkinto, joka sisältää:

• Oral-B Genius-sähköhammasharjan
• Oral-B 3D White Luxe Perfection–hammastahnan
• Oral-B 3D White Luxe Whitening Accelerator-käsittelyn

Kommentoi postaukseen NO FILTER SMILE ja sinulla on mahdollisuus voittaa mieletön palkinto itsellesi!

 Arvontaan voi osallistua 26.2. asti ja voittaja julkaistaan myöhemmin blogissa. Jes onnea!! <3

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: YLLÄTTÄVÄT TILANTEET JOISSA SKIPPAAN TREENIN

Kommentit (716)
  1. Sähköhammasharja on hyvä palkinto!

  2. No filter smile

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *