VALITSIN MIESTEN TUOTTEEN BLOGGAAJABOXIIN?

Kaupallinen yhteistyö: Bette Box

Noniin! On aika paljastaa minkä tuotteen valitsin Bette Boxiin, jonka bloggaajat olivat tällä kertaa koonneet! Boxin tilanneet sen jo tietävätkin ja olenkin jo kuullut, että se on ollut kovassa käytössä! Jes ihan parasta! Sitä juuri toivoinkin, sillä se on jo pitkään kuulunut suosikkituotteisiini!

No mikä se tuote sitten oli? Nivea Men Sensitive After Shave Balm!

Varmasti monet lukijani muistavatkin, että tämä tuote kuuluu lemppareihini meikinpohjustuksessa. Tsekkaa postaus: Täydellinen meikkipohja – näitä tuotteita käytän. Jos olen jostain syystä unohtanut sitä laittaa, eron kyllä huomaa. Se on ihan mielettömän riittoisa ja mikä parasta – se saa meikkipohjan pysymään kauniina ja tasaisena koko päivän!

Eli ennen meikkivoiteen laittoa, levitän sitä kasvoille ja tämän jälkeen meikkaan ihan normaaliin tapaan. Itselläni on kuivahko iho, mikä on meikkaamisessa usein pieni haasteen paikka. Tämä tuote sopii kuitenkin täydellisesti myös herkille ja kuiville kasvoille.

Tuotehan on alunperin tarkoitettu parranajon jälkeen levitettäväksi ja mikä saattaa joitakin ihmetyttää. Niin kuin voisi kuvitella, sen mieto tuoksu ei kuitenkaan jää kasvoille, joten sitä ei tarvitse pelätä. Alunperin idean keksi monelle tuttu beautyguru Nikkie de Jager, joka pitää YouTubessa kanavaa NikkieTutorials. Hän oli käyttänyt sitä poikaystävällään, kun oli unohtanut kosteusvoiteensa kotiin ja huomannut yllätyksekseen meikin pysyneen täydellisenä koko päivän! Hänellä taas iho on rasvoittuva ja Nivea After Shaven ansiosta se ei alkanut ollenkaan kiiltämään päivän aikana. Monikäyttöinen ja monenlaiselle iholle sopiva tuote siis! Tästä sen uusi käyttötarkoitus onkin lähtenyt leviämään kuin kulovalkean tavoin niin kauneusammattilaisten kuin ihan tavallistenkin kuluttajien keskuudessa. Ihan loistotuote!Maaliskuun boxit myytiin pikaisesti loppuun ja huhtikuun Bette Boxit ovat jo myynnissä. Siihen on tulossa jopa 5 täysikokoista tuotetta! Huikeeta! Tilailemaan ja tutustumaan pääset osoitteessa: https://www.bettebox.fi/

Sitten ei kun viikonlopun viettoon! Ihanaa ja rentouttavaa lauantaita!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: 5 NETFLIX-SUOSIKKIANI

♥ YouTube: Ida Jemina
 ♥ Snapchat: idajemina
♥ Instagram: @idajemina
♥ Facebook: Ida Jemina

Kommentit (3)
  1. Olin toki aiemmin tietoinen tuotteen suuresta hypetyksestä, mutta siitä huolimatta valinnut ostoskoriini ”ihan oikeita” primereita. Nyt kun se boxin mukana tuli ja sitä viikon verran olen käyttänyt, ei voi muuta sanoa kuin että wau! Hype tosiaan on pitänyt paikkansa. Meikkipohja on pysynyt erittäin kauniina ja tasaisena tosiaan joka päivä aamusta iltaan!

    1. Ihan mahtava kuulla Laura! Ihanaa, että tykkäät!! 🙂

  2. 3 YLLÄTTÄVÄÄ ASIAA KOIRASSA - Ida Jemina
    12.3.2017, 09:04

    […] VALITSIN MIESTEN TUOTTEEN BLOGGAAJABOXIIN? […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *