VAIHTELUA PAKARA- JA JALKATREENIIN – 3 LIIKETTÄ JAKOON!

Sis. mainoslinkkejä

Tänään treenasin salilla pakarat ja jalat aivan törkeän hyvillä liikkeillä, jotka pistetään nyt jakoon! Nämä tuntuivat jalkojen ohella erityisen hyvin tuolla tarakassa, joten jos sitä mielii kasvattaa – kannattaa testata!

Jokainen liike suoritetaan taljassa, mutta ne ovat kaikki erilaisia.

1. KYYKKY ALATALJASSA


Pakarat paukkumaan! Koska paino tulee edestä alhaalta, on liikekulma erilainen kun vapailla painoilla tehtävässä kyykyssä – ja sehän passaa sillä rasitus kohdistuu entistä enemmän kannikoille! Pidä hyvä ryhti, paino kantapäillä ja nojaa hieman taakse. Kädet voi pitää paikallaan taljan jatkeena.

2. ETUKYYKKY TALJASSA


Jauuuu tykkään! Tämä tuntuu reisissä älyttömän hyvältä huh! Ota kahva rinnalle, mene lähelle painopakkaa ja laskeudu suht suoraan alaspäin. Ai että! Niin hyvä ja rankka!

3. RISTIASKELKYYKKY TALJASSA


Sitten ei kun pakarat taas tirisemään! Itse tein tämän liikkeen yksi jalka kerrallaan, jolloin pystyin paremmin keskittymään siihen, että liike on kontrolloitu ja painottuu pakaraan. Erityisesti treenin loppuun tämä toimii todella hyvin.

Treenipaita täältä / Trikoot täältä / Treenikengät täältä

Suosittelen testaamaan! Näistä tuli tosi hyvä fiilis! Ja hei jos toivot tämän tyyppisiä treenivinkkejä lisää, niin nakkaa kommenttia tai tykkää postauksesta tuosta sydämestä, niin laitetaan sitten lisää hyviksi koettuja liikkeitä jakoon! 💪 Mahtavia treenejä!!

KATSO MYÖS: 20 MINUUTIN TEHOTREENI JALOILLE SALILLA

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: KIINTEÄN TIMMI KROPPA – MITEN SÄILYTTÄÄ LIHAKSET DIEETILLÄ?

Kommentit (16)
  1. Kiitos paljon hyvistä vinkeistä. Olen monet liikkeet sulta ottanut ohjelmistooni ja ovat toimineet.

    1. Niin mahtava kuulla! Jes!😊💪

  2. Moikka! 🙂
    Onko sulla jotain vinkkiä miten pitää ateriarytmi tasasena? Itse syön yleensä aamupalan, lämpimän ruuan ja iltapalan, ja välillä välipalan. Ja ongelmana on se että tulen helposti täyteen, joten en aina muista syödä niin usein mitä suositellaan. Treenaan 2-5krt/vk oman kehon painolla ja tarkoituksena olisi kasvattaa lihasta, joten tarpeeksi suuren määrän syöminen tuottaa ongelmia.
    Kiitos mahtavasta blogista! You are the best!

    1. Moikka Salla! Ennakkoon mietyt ateriointiajat voi auttaa muistamisessa samoin kuin valmiiksi tehdyt annokset 🙂 Näin kynnys syömiseen on pieni. Ajan myötä myös ateriarytmiin sekä annosten kokoon tottuu 🙂 Tsemppiä lihastenkasvatustalkoisiin ja kiitos!! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *