Vähäsokeristen proteiinipatukoiden makuvertailu!

Sis. mainoslinkkejä

img_1306

Elikkä! Homman nimi on seuraava! Maistan neljää erimakuista proteiinipatukkaa ja kerron mikä niistä on mielestäni paras.

Moni varmasti tietää suositut Goodlife-patukat. Nyt niistä on tullut myös vähäsokeriset versiot, joissa on alle 2% sokeria. Selvitetään miltä nämä pikku pirulaiset maistuvat.

Tilasin jokaista makua yhden kappaleen. Eiköhän aloiteta!

Coconut White Choco

img_1291
Ihan älyttömän hyvää! En oikeasti tiennyt, että nämä voisivat olla näin hyviä. Vaikka en muita makuja tässä vaiheessa ole vielä maistanut, minulla on vahva epäilys siitä, että tämä on suosikkini. Luulin, että nämä olisivat olleet jotenkin kovempia ja jauhomaisempia, mutta ei sinne päinkään! Niin pehmeää, kermaista ja omin sanoin SIKA HYVÄÄ! On tainnut oikeasti mennä kehityksessä eteenpäin nämä protskupatukat. Ainakin tämän perusteella! Kookoksen ja valkosuklaan yhdistelmä on ihan superherkullinen. Nam nam nam, täysi kymppi!

Nyt vähän jännittää noiden muiden makujen puolesta, mutta kokeillaan!

Dark Chocolate Brownie

img_1294

Jos suklaa olisi ylintä herkkuani, niin tämä olisi tosi hyvää. En ole kuitenkaan niiiiiiin paljon suklaan perään, että tästä voisi muodostua suosikkiani. Suklaan tuoksusta tuli mieleen Pim’s keksit. Tämä patukka ei ollut ihan niin pehmeä kuin tuo kookos-valkosuklaa, mutta ei kuitenkaan kova tai heramainen. Parasta tässä patukassa on, että se on vähälaktoosinen (0,4%), joten se voi sopia myös herkkävatsaisemmille paremmin.

Eiköhän siirrytä seuraavaan!

Cookies & Cream

img_1296

Naaam! Tämä taas on omaan makuuni! Pehmeää ja valkosuklaista. Keksin muruset tuovat kivaa makua ja pientä tekstuuria patukkaan. Oli pakko vielä verrata tätä ja kookosvalkosuklaata ja kyllä se kookos vie voiton vaikka tämä pääsee lähelle. Mikäli et pidä kookoksesta, suosittelen maistamaan tätä, sillä tässä on samankaltainen pehmeys.

Strawberry Cheesecake

img_1301
Tämä vie minut maussa takaisin lapsuudenmuistoihin, kun ystäväni luona oli aina vohvelikeksejä. Muistatteko niitä? Niitä kutsuttiin ihan vain vohveleiksi ja niiden välissä oli jotakin täytettä. Itse en hirveästi välitä noista kekseistä, mutta jos joku niistä tykkää, niin voi tykätä myös tästä patukasta. Mielestäni tämän jälkimaku on samankaltainen. Isona plussana on jälleen pehmeys. Todella suussasulava tekstuuri. Maku taas on ehkä pikkaisen liian makea meikäläiselle vaikka makean ystävä olenkin ja tuo vohvelikeksi-throwback ei paranna sitä.

Omat suosikkini järjestyksessä herkullisimmasta alkaen ovat:

1. Coconut White Choco (nam!!)
2. Cookies & Cream (nam!)
3. Dark Chocolate Brownie
4. Strawberry Cheesecake

Olin aidosti yllättynyt kuinka hyviä nämä ovat ja tulee ihan varmasti syötyä toistekin. Mikäli haluat itsekin maistella, niin täältä saat patukat -25% alella!

img_1182
Collegepaita täältä / Trikoot täältä / Tennarit täältä

Iisiä päivää! Kurkkaa edellisestä postauksesta: Oudon oudot tapani – Onko kellään muulla samoja?

 

Kommentit (6)
  1. WHAT A BEAUTIFUL VIEW….!!!!

  2. NAMS, herahtipas taas vesi kielelle! Itse kans maistoin nää kaikki läpi Nordic fitness expoilla, ja voi taivas että oli todellakin herkkua! Ihanaa, että on tällasia huippuja sokerikarkkien korvikkeita 🙂

    1. Siis yllätyin todella kuinka hyviä olivatkaan! Naminami 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *