Ida Jemina
Ida Jemina

Vähähiilihydraattinen suklaa

Toivottavasti kaikki Matit ovat nyt löytäneet lahjat pukin konttiin. Tiukoille meni täälläkin, mutta hyvinhän tässä kuitenkin ehti. Jos nyt sydän pomppasi kurkkuun ja missasit eilisen postauksen lahjat, jotka ehtivät edelleen jouluksi kotiin, älä hätäänny! Osaan liikkeistä pystyy tekemään toimituksen vielä niin, ettei jouluna tarvitse olla ilman lahjoja. Laitoin ruksit niiden päälle, jotka eivät toimita enää ennen joulua. Mutta nyt pitää pitää kiirettä, esimerkiksi Nelly.comiin tilaus tulee tehdä tänään ennen klo 13! Tästä pääset katsomaan lahjoja: Mattimyöhäiset – Nämä joululahjat ehtivät vielä kotiin jouluksi!

ida jemina

16. luukun palkinnon voittaja on Johanna Lehtinen. Onneksi olkoon Johanna! Lähetätkö minulle yhteystietosi osoitteeseen: idajemina.joulukalenteri@luukku.com, niin voin lähettää palkinnon sinulle.

Tonttupuuhat jatkuu ja tänään lähetin taas kasan paketteja ympäri Suomea voittaneille. Enää yksi viikko jouluun ja 8 palkintoa enää arpomatta. 17. luukun palkintona on Low Carb maitosuklaalevy. Eli ihan huikea vähähiilihydraattinen suklaa joulun herkutteluihin.

low carb suklaa

Avaa kalenterin luukku klikkaamalla kuvaa. Luukun alta paljastuu jouluaiheinen kysymys. Käy tykkäämässä Facebookissa päivän joulukalenterikuvasta ja vastaa kysymykseen kuvaa kommentoimalla, niin olet mukana arvonnassa. Voittaja julkaistaan blogissa. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Onnea arpajaisiin!

Joulukalenteri-luukku-seitsemantoista-kiinni

Edelliseen tekstiin pääset tästä: Tonttupuuhia ja palkintojen jakoa

Kommentit (9)

 1. Veera Matilda

  Olet kyllä tehnyt upean työn kroppasi suhteen, kaunis lihaksikas ja silti niin naisellinen. Kiva myös kun levität hyvää oloa blogissasi, rauhallista joulun odotusta 🙂

 2. kristiina

  Moikka!
  Mun on pakko antaa palautetta, kun huomaan tietystä syystä lukevani blogiasi harvemmin ja harvemmin… Harkitsin jo sen poistamista kirjanmerkeistä, kun niin harvoin tulee enää luettua…
  Se, ettet raota yhtää verhoa sinne treenaamisen taakse.. Mitä ja ketä muita elämääsi kuuluu… Kenen kanssa käyt salilla? Kuka on se, joka ottaa valokuvat sinusta? Mitä teet vapaa-aikanasi? Onko sinulla paljon ystäviä? Mitä teet työksesi? Oletko parisuhteessa?
  Jotakin noista olet saattanut kertoakkin, mutta mulla mennyt ohi.
  Toki osa on hyvin yksityisiä, mutta tällaisia asioita olen miettinyt.
  Alkuun olin tosi innoissani blogistasi ja edelleen saan täältä paljon hyviä vinkkejä ja uutta tietoa 🙂 Kiitos siitä!
  Mutta kun blogi on liian ”kliininen” ja vain sitä yhtä ja samaa, niin en jaksa enää innostua.
  Olisi kiva myös nähdä kuvia siitä, miltä näytit vaikka viisi vuotta sitten…
  Sulla on kyllä huikea kroppa ja sitä ei voi kuin kadehtien katsoa 🙂 !
  Samalla tietäen, etten tuollaista tule itse koskaan saamaan 😉 ei näin vanha täti onnistu tuollaista enää saamaan 😀 !
  Ihanaa Joulua ja alkavaa vuotta 2015 sinulle 🙂 !
  -Kristiina

  • Ida Jemina

   Moikka Kristiina! Hui tulipas tämä puskista, sillä näitä asioita voi aina kysyä ja toivoa. Otan mielelläni vastaan toiveita lukijoilta kirjoitusten suhteen. Eri lukijat toivovat eri asioita ja sen takia on vaikea tietää mitä kukin toivoo, ellei sitä ilmaise. Otan ehdottomasti toiveesi vakavissani, sillä toki toivon, että jokainen täällä viihtyy. Omista asioistani en ole tottunut huutelemaan yksityiselämässänikään muille ja siksi minusta onkin yllättävää, että se joitakuita saattaa kiinnostaa. Blogi on kuitenkin ennen kaikkea paikka, josta toivon lukijoiden saavan tietoa ja inspiraatiota urheiluun ja ravintoon. Yksityiselämä kulkee siinä sivussa sitten mukana. Suurimpaan osaan esittämistäsi kysymyksistä löytyy vastaukset blogista ja profiilistani, mutta ymmärrän toki jos ne ovat menneet ohi sillä päivityksiä tulee suht ripeään tahtiin. Yksityisasioista kirjoittaessani minun tulee ottaa aina huomioon se, ketkä haluavat esiintyä blogissa hyvinkin suurelle yleisölle. Monikaan ei tätä välttämättä toivo. Kiitos palautteestasi, otin sen ehdottomasti mietintämyssyn alle:) Kiva myös kuulla, että olet saanut vinkkejä ja tietoa blogista sekä kiitos kehuista! Mukavaa joulun aikaa sinullekin ja iloista uutta vuotta 🙂

 3. Minea

  Tän joulun toiveeksi jää epämaterialistinen asia vain, eli hyvä tuleva vuosi urheilun, opiskelujen, ihmissuhteiden ja elämän kannalta paitsi itselle, myös muille. Kiitokset inspiroinnista tulee täältäkin, sillä sun asenne on niin vakuuttava että se tarttuu pikku hiljaa, eikä muuten haittaa!

  • Ida Jemina

   Aivan ihana toive, toivottavasti se toteutuu:) huikeaa kuulla toimivansa inspiraationlähteenä, kiitos Minea<3

 4. Jenna

  Moi!
  Täällä on toinen lukija, joka kaipailisi hiemaan lihaa sun luiden ympärille noin muutenkin kuin fyyisesti 🙂 Toki ymmärrän ettei tuttavien halua nimillä tai naamoilla esiintyvän blogissa, mutta ehkä juuri niitä arjen pieniä sattumuksia vaikkapa juurikin noista kuvaussessioista olisi kiva lukea. Seuraan blogiasi, koska pidän suorasta jalat maassa-tyylistä jolla kirjoitat. Sinulta saa hyviä vikkejä eri treeneihin, vaikka aivan vastaava kireys ei olisikaan omissa haaveissa. Nautinnollista joulua!

 5. Rasvat veks ja lihasta tilalle – 2014 muodonmuutokseni | Ida Jemina

  […] Edelliseen tekstiin pääset tästä: Vähähiilihydraattinen suklaa […]

Kommentoi »

Vastaa