SAMA PAITA 8 ERI TAVALLA! VAATTEIDEN TUUNAUS

vaatteiden tuunaus

Kuinka pitkään oonkaan halunnut tehdä tämän vaatteiden tuunaus -postauksen yhdestä samasta paidasta! Pidän harvoin puseroita just niin kuin niitä ”kuuluisi” pitää ja vääntelen niistä milloin minkäkinlaisia versioita. Erityisesti löysempiä paitoja pystyy tuunaamaan ilman saksia ja neuloja todella moneksi erilaiseksi lookiksi ihan vain asettelemalla, napittamalla ja solmimalla niitä eri tavoin. Mikä parasta – näin ei tee mitään lopullista ratkaisua, vaan samaa paitaa pystyy edelleen pitämään sillä normaalilla tavalla tai vääntää siitä jokin toinen päivä vaikka täysin erilaisen lookin. Käypäs sinäkin kurkkimassa kaappiisi, jos sieltä löytyisi jokin pusero, joka voisi saada ihan uutta piristystä näillä kikoilla!

SAMA PAITA KAHDEKSALLA ERI TAVALLA – VAATTEIDEN TUUNAUS

1. ROIKKUEN RENNOSTI HOUSUJEN PÄÄLLÄ

vaatteiden tuunaus

Aloitetaan tällaisella semiperinteisellä tavalla. Paita saa laskeutua itsekseen pitkälle housujen päälle, hihat ovat normaalisti alhaalla ja muutama ylänappi avattuna.

2. SOLMITTAVA CROP-PAITA

vaatteiden tuunaus

Oi! Tällaisia tuunauksia käytän eniten! Avaa muuta nappi puseron alaosasta (ja yläosasta) ja tee helmoista solmu eteen. Tästä versiosta pystyy tekemään juuri mieleisensä pituisia crop-paitoja avaamalla alanappeja ja lyhentämällä paitaa just sen verran, kuin haluaa.

3. OLKAPÄÄT ESIIN

vaatteiden tuunaus

Asu hengittämään! Avaa ylänappeja sen verran, että saat tipautettua puseron olkapäiden alle ja työnnä helma housujen sisään. Kuinka erilaiselta koko kokonaisuus taas näyttääkään!

4. OLKAIMETON TOPPI

vaatteiden tuunaus

Ei äkkiseltään arvaisi, että ihan normaali kauluspaita on kyseessä! Tämä on vieläpä tosi helppo tehdä. Huljauta kädet ulos hihoista ja solmi hihat yhteen rinnuksen alle. Kuinka nätti!

5. TWIST IT!

vaatteiden tuunaus itse
Myös tämä versio on aivan ihana ja tosi erilainen!
1. Jätä toinen käsi ihan normaalisti hihaan ja toinen taas kokonaan paljaaksi.
2. Napita paita vain keskeltä kiinni.
3. Solmi roikkuva hiha ja vastaikkaisen puolen helma edestä yhteen. Voila!

6. KAIKKI NAPIT YLÖS ASTI KIINNI

vaatteiden tuunausideoita

Kyllä sitä ollaan niin siisteinä, niin siisteinä! Tällä kertaa paita on napitettu ihan ylös asti kiinni ja helma työnnetty housujen sisään. Lopputulos on taas aivan erilainen!

7. TAKKI AUKI

vaatteiden tuunaus blogi

Miksipä sitä samaa paitaa ei voisi käyttää kuin päälle heitettävää neuletakkia! Alle vain jokin väreihin sopiva toppi ja pusero siihen päälle rennosti auki takin tapaan.

8. VÄÄRIN PÄIN!vaatteiden tuunaus ohjeita

Viimeisimpänä makein versio ikinä! Laita paita oikeasti väärin päin päällesi ja solmi helmat selän puolelta kiinni. Tämä on niin nätti sekä edestä että takaa ja tuo lookiin kivasti säpinää!

Jes! Toivottavasti diggasit postauksesta! Ei kun omaa kaappia kaivelemaan ja vanhasta paidasta uusia versioita kokeilemaan!😊 Katso ihmeessä myös: 7 IDEAA LAITTAA HUIVI HIUKSIIN!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: RUOKAHAASTE GONE WRONG!

 Katso valmennukseni TÄÄLTÄ 🔥

Seuraa Instagramissa: @idajemina

Kommentit (6)
  1. Mistä tuo ihana paita on? 😍

    1. Se on fashionnovasta muru🤗 mutta aika vanha jo❤️

  2. emzi - emmaforss.com
    23.10.2019, 16:42

    Ihan mahtava postaus 😀

    1. Tosi kiva että tykkäsit ihana! 😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *