Uusia vaatteita ja videoklippiä

Pistin just ostoskoriin pari ihanaa kesäkledjua ja aivan supernätit kengät! Tilaan usein vaatteet ja kengät netistä, koska se vaan on niin paljon kätsympää. Tämmöisiä tarttui tällä kertaa mukaan ja tosi halvalla lähtikin.

members2


Nämä tuotteet on tilattu membersiltä. Usein käyn aina siellä ensin kurkkaamassa tarjoukset ja olenkin haalinut sieltä esimerkiksi nämä kengät ihan pilkkahintaan. Nämä maksoivat 7 – 9 e pari!

members


Niille ketkä eivät vielä membersiä tunne, niin siellä on päivittäin uusia supertarjouksia eri merkkien valikoimasta. Kaikki tuotteet ovat siis alennuksessa. Valikoimassa on naisten sekä miesten vaatteita, kenkiä, urheilukuteita, meikkejä yms. huippuedullisin tarjouksin. Tarjoukset näkyvät vain niille, jotka ovat rekisteröityneet sivulle.  Rekisteröityminen ei maksa mitään, joten kannattaa ihmeessä liittyä, niin pääsee kurkkimaan mitä kaikkea siellä on tällä hetkellä alennuksissa. Esimerkiksi yllä olevat kengät olivat merkin omilla verkkosivuilla normaalihintaisia, mutta membersiltä sain ne -80% alennuksella!

Tästä pääset liittymään ilmaiseksi Membersin jäseneksi. 

Loppuun vielä salikuvaa ja pientä videon pätkää siitä miltä mun hiit-treenit yleensä näyttää! 😉Tästä pääset edelliseen tekstiin: Jammailua rannalla

 
 
Kommentit (3)
  1. Minkä ikäinen oot?

    1. Neljännesvuosisadan vanha 🙂

  2. Jätemäen valloitus – Malminkartanon portaat | Ida Jemina
    16.4.2015, 11:31

    […] Fiilis ylhäällä oli joka kerta huikea! Voi sitä hengästyksen määrää mutta I made it! Viimeisen nousun myötä ilta alkoi hämärtyä ja tarjosi kunnon Leijona Kuningas auringonlaskun. Edelliseen teksiin pääset tästä: Uusia vaatteita ja videoklippiä […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *