Uusi polkupyörä

 
 

Huh kun oli rankka päivä! Koko päivän oon ollut huitelemassa jossain ja nyt pääsin vihdoin istahtamaan. Aamulla kiirehdin Intersportiin ostamaan pyörää. Siellä oli joku naisten pyörä -150€ tarjouksessa vaan tän lauantain. Oishan se pitäny arvata, että ennen kuin ovet edes oli ehtiny aueta niin paikka oli täynnä ihmisiä. Hirveellä ryntäyksellä ihmiset paineli sisään, kun rullaovea alettiin nostamaan. Pääsin onneksi itsekin puikahtamaan sieltä oven alta sisään ja onnistuin kuin onnistuinkin nappaamaan itselleni pyörän!! 15 sekunnissa kaikki naisten pyörät oli myyty! HUH! Tuli ihan voittaja fiilis, kun mä pääsin olemaan yksi niistä!

 
 
 
Santa Monica 2011
 
Nyt olen siis ihanan uuden pyörän omistaja. Kyllä kohta kelpaa ajella kuivilla asfalteilla ihan aikuisten pyörällä. Mulla ei oo tähän ikään mennessä vielä ollut isoa naisten pyörää, vaan oon iloisesti rullaillu tyttöjen pyörällä. Raukka on kuitenkin jo siinä kunnossa, että ajaminen sillä on melkoinen haaste. Se on kuitenkin nähnyt pitkän elämän, kun sen ala-asteikäisenä itselleni sain. Taitaa siis olla vanhuksen aika jo päästä eläkkeelle.

Pystypunnerrusta parin viikon takaa 

 

Pyöräostoksien ja työjuttujen jälkeen pääsin salille. Vuorossa oli voimapäivää yläkropalle. Ihan ok treeni oli vaikka sainkin vain lyhyet unet viime yönä. Treenin kruunasi jälleen HIIT crosstrainerilla. Mulla on sellainen viha-rakkaussuhde noihin HIITteihin. Ne on ihan älytöntä tuskaa, mutta sen jälkeen on niin onnellinen, että tuli jumpattua kunnolla! On myös kiva huomata, ettei jälkikäteen enää makaa henkihieverissä lattialla! Hapenottokyky on siis selkeästi parantunut!

Huomenna jalkoja jaiks!

Viimeksi muuten oli aiheena selkäsauna ja olkatrauma, käy ihmeessä kurkkaamassa 🙂

Kommentit (2)
  1. Sulla on kivan piristävää läppää, muutakin kuin sitä ”puuro/perse” -juttua:) keep up the good work!

    1. Haha kiitos! Mukava kuulla! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *