Ida Jemina
Ida Jemina

UUSI KOTI!

Kaupallinen yhteistyö: Lumo-vuokrakodit

Hei paukkupossuseni<3 tekisi mieli aina kauheasti kutsua teitä näillä mitä kummallisimmilla hellittelynimilläni, mutta en tiedä ymmärtääkö niitä ihan jokainen hyvällä hah! No ehkä te juuri ymmärtäisitte, jos jotkut! Tämän tavan olen perinyt luultavasti mummoltani ja sitä kautta perheeltäni, joka kutsuu kaikkea söpöä mm. rotan puolikkaiksi.

Mitä teille kuuluu? Hirveä ikävä on ollut tänne blogiin, mutta elämä on mennyt niin kovaa vauhtia, että huh! Tukka putkella siis 24/7 kirjaimellisesti, mutta fiilis on loistava!

Viime viikolla tapahtui pienoisia muutoksia, sillä muutimme uuteen kotiin! Tällä hetkellä kirjoittelenkin täältä muuttolaatikoiden keskeltä. Saatiin itseasiassa juuri viimeisetkin laatikot tyhjättyä ja vitsit kuinka ihana tunne, kun kaikki on paikoillaan jes! Tykkään purkamisesta juuri eniten liittyen näihin fyysisiin muuttohommiin, kun saa pistää kaiken uuteen järjestykseen. Vielä on tottakai kaikkea pientä tehtävää, kuten tavaroiden roudaamista varastoon, mattoja ei ole vielä laitettu eikä verhojakaan vielä ole. Mutta suurimmat jutut on nyt tehty ja siitä on hyvä lähteä sitten viilaamaan tarkemmin.

Itse kämppä on aivan ihana Lumo-koti. Tultiin tänne Urhon ja Sisun kanssa heti fiilistelemään, kun saatiin avaimet ja yhdessä vedettiin rallia tyhjissä huoneissa ennen huonekalujen tuloa. Pojat ovat tykänneet olla täällä tosi paljon ja he ottivat paikan samantien omakseen. Koska asunto oli tyhjillään, saatiin avaimet pari päivää ennen kuun vaihdetta ja muutettiin malttamattomina heti samana päivänä. Vitsit kun oli kiva herätä ensimmäisenä aamuna uudesta kodista. Luulin hetken, että olen jossain hotellissa, kun unenpöppörössä availin silmiäni. 

Mietin tänne muuttaessamme, että meidän elämä on viimeiset vuodet mennyt tietyissä sykleissä. Ensin asuttiin kahdestaan. Kun Urho saapui, muutimme uuteen kämppään ja siellä luurattiin kolmistaan. Nyt kun Sisu tupsahti laittamaan päiviimme vauhtia, muutimme tänne nelistään. Jokaiselle ajanjaksolle on ollut oma paikkansa ja tästä alkaa taas uusi sellainen.

Tämä uusi asunto tuntui kyllä heti kodilta. Se on meidän tarpeisiin juuri sopiva – vähän isompi kuin entinen, valoisampi ja avarampi kaksio. Alkovin tilalle saimme makuuhuoneen ja keittiö sekä olkkari ovat nyt yhteinäistä tilaa, jota olen toivonut. Täällä on jotenkin rauhallinen fiiliis. Ainakin siihen asti, kun Sisu herää 😉

Vielä ei olla mitään sisustusjuttuja mietitty, mutta Sisu on kyllä tähän asti hoitanut senkin asian puolestamme. Etenkin sanomalehtien palasia on ihana levittää lattia täyteen ja tottakai myös viedä kengätkin olohuoneeseen. Pehmolelujen pumpuleilla taas saa kivasti ilmettä kämppään ja sohvatyynyt sopivat hänen mukaansa paremmin eteiseen. Se on kiva, kun on tuollainen oma pikku sisustaja niin ei tarvitse itse näitä miettiä.

Ei mutta omalla painollaan. Mikään kiire tässä ei ole. Luultavasti lähdetään ensi alkuun liikkeelle niistä verhoista ja matoista – ja sitten ei kun tuparit pystyyn!

Päheetä viikkoa jengi!<3

LUE MYÖS: ”MIKSI SULLA EI OLE ENÄÄ SORMUSTA?”

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: MITÄ TEEN KOTONA KUN KUKAAN EI NÄE?

 

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
YouTubessa: Ida Jemina
Instagramissa: @idajemina
Facebookissa: Ida Jemina

Kommentit (9)

 1. nala

  sulla se on aina ilosen veikeet silmät 🙂

  • Ida Jemina

   Kiitos 😀

 2. Miia

  Onnea uuteen kotiin! 😊 Urho ja Sisu ovat kyllä niin suloinen kaksikko, tulee aina parempi mieli kun heidän kuviaan katsoo.

  • Ida Jemina

   Kiitos Miia! 🙂 Voi kun kiva kuulla <3

 3. Susanna

  Ihanan avaran näköistä! Onnea uuteen kotiin 🙂
  http://huulipunaareenitrikoissa.blogspot.fi/

  • Ida Jemina

   Kiitos Susanna! 🙂

 4. Laura

  Mistä tuo piano on peräisin? Soitatko itse? Miun piano on tällä hetkellä varastossa, kun ei oikein mahdu nykyiseen kämppään 😀

  • Ida Jemina

   Soittelen! Se on meikäläisen piano 🙂 Nykyään tosin harvoin, nuorempana pimputin enemmänkin. Taidot ovat kyllä aivan ruosteessa 😀

 5. SPESIAALI JALKATREENINI – KUKA USKALTAA KOKEILLA? – Ida Jemina

  […] UUSI KOTI! […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *