Uskotko menestykseesi? Muista tämä onnistumisen avain!

Sis. mainoslinkkejä

adidas sport performance

Itseensä uskominen on onnistumisen kannalta ehdottoman oleellista. Luottamus omaan visioon auttaa pitämään kurssin kohti asetettuja tavoitteita, mutta se ei yksinään vielä riitä. Pelkkä uskominen on vasta puoli ruokaa, tarvitaan jotain muutakin. Mistä on kysymys – miten menestystä saavutetaan?

Työskentelemällä! Ja työskentelemällä kovaa. Tavoittelemisen arvoiset asiat eivät valitettavasti tuppaa tapahtumaan itsestään vaikka kuinka toivoisi tai omaan potentiaaliinsa uskoisi. Mitä tahansa sitten elämässään haluaa, oli se sitten liikunnallisten tavoitteiden, opiskeluiden tai töiden osalta, ei kukaan tule niitä ilmaiseksi antamaan. Niiden eteen täytyy tehdä töitä.

Pelkkä halu olla jotakin ei vielä riitä – täytyy myös olla valmis tekemään sen eteen kaikki vaadittava. Joskus sitä ei helposti ymmärräkään, kuinka kovaa, paljon ja pitkään sitä itse duunia tulee tehdä ennen palkintojen saavuttamista. Ei voikaan tuosta vain lähteä korjaamaan satoa, kun on vielä metsäkin kaatamatta pellon tieltä. Jos todellisuus pääsee iskemään yllättäen vasten kasvoja, on hanskojen tiskiin heittämisen riski korkeimmillaan. Kaiken haluamansa voi kyllä saavuttaa jossain vaiheessa, mutta ei kaikkea kerralla. Jostain on aina luovuttava saadakseen mahdollisesti jotakin vieläkin parempaa. On myös tärkeää rakastua prosessiin, jotta voi saavuttaa halutun lopputuloksen.

Jos siis jokin tavoite siintää mielessä ja takaraivossa roihuaa palava halu muutokseen, löytyvät menestyksen avaimet loppupeleissä aina omista käsistä – kukaan muu ei voi tehdä kaikkia töitä puolestasi. Jotkut voivat kannustaa ja auttaa, toiset taas saattavat lannistaa ja epäillä. Se on kuitenkin aina itsestä kiinni, ketä päättää kuunnella ja kuinka pitkälle voi mennä toteuttaessaan unelmiaan. Usko itseensä tulee olla kohdillaan, minä pystyn tähän. Ja siinä olet ihan oikeassa, niin pystytkin. 

Whether you think you can or you think you can’t – you’re right.

Mistä tämä ajatuksen virta pulppuaa näin leppoisaan aamuun? Kevät on monelle erilaisten määränpäiden tavoittelemisen aikaa. Vuosi on vasta aluillaan ja puhtia riittää. Halutaan kiristää kondista, parantaa kuntoa, haetaan opiskelemaan jne. Nyt tehdään sitä duunia, jotta voidaan saavuttaa jotakin, mitä aikaisemmin ei ole ollut.punakengatadidas-housut-logo
Work Your Butt Off on yksi Arnold Schwarzeneggerin kuuluisista menestymisen säännöistä eikä mielestäni yhtään pöllömmin sanottu. Kukaan ei halua epäonnistua tai jäädä saavuttamatta tavoitteitaan sen takia, ettei työskennellyt tarpeeksi kovaa ja antanut parastaan. Näillä sanoilla haluan kannustaa sinua tavoitteessasi, oli se sitten mikä tahansa. Ja muista olla kuuntelematta niitä epäilijöitä, kyynikoita ja juoruilijoita, joita matkallasi saattaa tulla vastaan. Lue: ”No et sä siihen pysty” Mä uskon suhun, joten usko säkin itsees! <3 Sitten vaan hihat ylös ja hommiin!

Takki Adidas TÄÄLLÄ / Trikoot Adidas TÄÄLLÄ / Kengät Adidas TÄÄLLÄ

Koodilla 335448 saa nyt -20% alennusta Adidaksen treenivaatteista ja -kengistä TÄSTÄ KATEGORIASTA! Alennus on voimassa vain tämän viikon! Muutenkin nuo Adidaksen vaatteet revitään tällä hetkellä käsistä, joten ole kärppänä, jotta omat koot eivät ehdi loppua.
work your butt off

Energistä päivää! 

Edellisessä postauksessa: Luonnollinen apu pääkipuun ja muita viisaita ajatuksia

Kommentit (11)
  1. Jotenkin sitä ei vaan edes tajua mitä se kova työ tarkoittaa. Odottaa vaan palkintoa kuola valuen.
    Oonkin yrittänyt asennoitua omissa unelmissani olemaan kiitollinen ja nöyrä unohtaen ahneuden. Teen hommia hitosti ja haluan uskoa, että jonain päivänä se tuo upeita asioita. Sitä paitsi nautin tekemisestäni, joten miksi pilaisin sen ajattelemalla vain sadonkorjuuta?

    1. Juuri näin Mari!

  2. Tosi hyvä teksti, sai aikaan paljon miettimisen aihetta 🙂

    1. Kiva kuulla, kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *