USKOMATON KASVOGEELI – TOIMIIKO?

Iiiihanaa kauneusviikonloppua! Mielenkiintoinen asetelma tässä on se, että oma ihoni on kuivahko, ei rasvainen. Kuitenkin sain näppeihini suositun ja paljon puhutun kasvogeelin, joka imee iholta talia ja poistaa kuolleita ihosoluja. Mikäs sen parempi juttu, kuin pistää tuote saman tien piinapenkkiin! Olen kuullut tästä ihmegeelistä hyvää, mutten ole kuitenkaan vielä aiemmin sitä testannut. Niinpä uteliaana lähdin kokeilemaan voisiko se toimia myös itselleni.

Kyseessä on siis The Incredible Face Gel. Se tuli kätsyissä valmiiksi annostelluissa pakkauksissa, mikä helpotti hommaa. Itse koostumus oli jännää, erilaista kuin mikään aiemmin kokeilemani kasvojenhoitotuote – se totta tosiaan oli geeliä.

Niin kuin kunnon testiin kuuluu, otin naamasta kuvan ennen tuotteen levitystä ja sitten ryhdyin pyörittelemään geeliä kevyin, hierovin liikkein puhdistetulle kasvojen iholle.

Siinä peilin edessä hetken jo mietin, että ehkä minulla ei olekaan talia. Ehkä minulta ei irtoakaan kuolleita ihosoluja. Ehkä ihotyyppini on sellainen, ettei siinä näy tämäntyyppisiä vaikutuksia. Mutta mitä vielä! Juuri kun nämä ajatukset popsahtivat päähäni, tunsin sormenpäissäni kuinka kuollut ihosolukko alkoi irtoamaan. Ja vitsit eikä edes mitään vähää määrää. Se todella syväpuhdisti ihoa ja poisti talia ihan silminnähden.

Hah ei ehkä niin nättiä, mutta toimii! Pyörittelyn jälkeen huuhdoin kasvot vedellä ja alla on kuva heti hoidon jälkeen. Iho tuntui ihan sairaan pehmeältä. En oikeasti tiedä onko mulla ollut koskaan näin sileät kasvot. Tekisi mieli koko ajan hiplailla ja kokeilla kuinka sileältä ne tuntuvat.

No mites se kuiva iho sitten? Olen sen kanssa aina joutunut miettimään, että mikä tuote sille sopii. Tämä ei kuitenkaan aiheuttanut sitä ikävää kiristyksen tunnetta, joka monesti on käynyt tutuksi. Ainakin tämän testin pohjalta  sopii siis hyvin myös kuivemmalle iholle ja tulen varmasti syväpuhdistamaan kasvoni myös uudelleen tällä.

Nyt tätä kirjoittaessani minulla on jo meikit kasvoilla ja niidenkin kanssa iho tuntuu tosi smoothilta.

Oletko sä jo testannut tätä? Jos haluat kokeilla kasvogeeliä, niin koodilla idagel saat 30% alennuksen! Tästä linkistä koodi aktivoituu sulle automaattisesti.

Ei kun ihania kaunistautumishetkiä <3

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: TÄYDELLINEN AAMUTREENI

Kommentit (8)
  1. Toi geeli ollu meitsin lemppari kanssa! 😍

    1. Kiva kuulla! Tiesin että moni on kehunut tätä ja nyt kun kokeili itse, niin voi olla samaa mieltä! 😍

  2. Hmmm, kaikki mainostavat miten paljon kuollutta ihosolukkoa irtoaa, mutta itse tätä kokeilleena mietin, että taitaa olla vain se geeli, mikä kovettuu ja rullautuu iholla…

    1. Moikka Jenni! Mulla ihan selkeästi irtosi kuollutta ihosolukkoa ja eri kasvojen kohdista eri verran. Mutta luulisi, että sitä geeliäkin voi siinä myös olla mukana – mene ja tiedä 🙂 Lopputulos oli joka tapauksessa ihan supersileä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *