Urhon ystäväkirja

Sis. mainoslinkkejä

Urho-poika-ja-Ida
Leggings

Nimi: Urho

Lempinimi: Urvelo, Uke, Poika, Kundi

Ikä: Tänään tasan 8 kk

Siviilisääty: Sinkku

Tykkään: Jääpaloista, ihmisistä, koirista, perhosista, eläindokumenteista, vessapaperirullista

En tykkää: Hevosista ja poroista (tv:ssä). Niille tuhahtelen tyytymättömästi.

Pikku-Urho

Pelkään: Pienenä pelkäsin puistossa olevia roskiksia, nyt pelkään vain rapisevia ja lentäviä muovipusseja.

Minua ärsyttää eniten: kun minun pitää ensin rauhoittua ennen kuin pääsen poistumaan autosta.

Harrastan: Pellolla juoksemista, lelujen kärsivällistä nakertamista (rikkomista), selällään rellottamista, mamille juttelemista, koirien kanssa leikkimistä

Paras kaverini: Luka-labbis

Hartain toiveeni: Että Luka muuttaisi meille ikuisesti asumaan

Urho-ja-Lukaida-ja-urho-rannassatorkut
Osaan: Istua, maata, seurata, katsoa silmiin, kätellä, odottaa, pyöriä, tulla sivulle, ottaa koppia, hypätä, tulla luokse, pujotella jalkojen välistä, kävellä vierellä jne.

Pentukoulu
Koirakoulussa

pusuja-valitunnilla
Aamurutiinini: Olen fiiliksissä, kun mami herää ja kerron sille ulisemalla mitä unta näin. Sitten käydään pisillä ja kakilla. Rakastan aamukasteen tuoksua. Lenkin jälkeen syön mehevän aamiaisen ja toisinaan jatkan unia esimerkiksi kylpyhuoneen viileällä lattialla.

Mitä teet kotona, kun kukaan ei näe? Saatan päästää ropsun

kangaroo

Toiveammattini: Metsämies. Rakastan keppejä ja kaivamista. Eritoten juurien kiskominen on lempipuuhaani. Toisaalta voisin olla myös järjestyksenvalvoja – yksikään naapuri ei säästy katseeltani!

Kerään: Keppejä!

maalaiskoira
Välillä korvat ovat pystyssä ja välillä roikkuvat rennosti alhaalla

Lempilelu: Narunpätkä, jonka olen itse repinyt irti lelusta

Lempijuoma: Vesi

metsahommissa
Suosikki nukkumapaikkani: Kovat ja viileät lattiat

Paras kepposeni oli kun: Mami oli unohtanut roskiksen oven eteen sisälle ja hänen poissaollessaan olin repinyt sen auki pesässäni.

Leikkihetki
Pöllölelusta pumpulit pihalle!

Luontodokumentti

Luontodokkari

Urhon kuulumisia toivottiin ja tänään olikin tämän toivepostauksen aika. Arki muuttui kyllä kertaheitolla, kun tämä herra asteli taloon. (Lue: Hauva-vauva saapui!) Kaikki on mennyt tosi hyvin. Urho on superkiltti ja uskon, että olen joissain asioissa päässyt myös helpolla. Ollaan käyty koulutuskursseilla ja kotona harjoiteltu arjen taitoja. Urho on vielä ihan täysin lapsi vaikka isonpuoleinen ulkoisesti onkin. Honkkelijalat menevät minne sattuu, narttujen juoksuista hän ei ymmärrä mitään eikä jalka ole vielä noussut kertaakaan pissatessa. Poika on kasvanut melko paljon yhteisen taipaleen aikana, vaikka onkin vielä pentumaisen rimppakinttu – säkä on tällä hetkellä 70cm.

Urho-ja-Luka-autoilijat
Kaverin kanssa kruisimaan

Urho on rauhallinen, leikkisä, ystävällinen ja utelias. Koirien kanssa leikkiminen on parasta, vaikka joskus isojen poikien rajut riehumiset saattavat vähän jänskättää. Niitä on kuitenkin jännää seurata, juosta ympärillä ja välillä pinkaista karkuun.

play-with-me-please Paivaunet nuuhkunokka jarjestyksenvalvoja

Siinä missä elämä pennun kanssa on ollut toisinaan rankkaakin, on se moninkertaisesti myös palkinnut hienoilla yhteisillä hetkillä. Pissa-kakka-rallit ovat onneksi jo taaksejäänyttä elämää ja homma siltä osin hieman helpottunut – nyt vaan sitten murrosikää odotellessa! Meidän arjen touhuja voi seurata snapchatissa (idajemina). Leppoisaa päivää ja terkkuja kaikille karvaisille kavereille!

Katso edellises
tä postauksesta: Mistä apua makeanhimoon? Löytyisikö näistä ratkaisu myös sinulle?

Kisses

Kommentit (15)
  1. Heippa Ida!
    Olen 19v nuori nainen, mitoiltani 57/163. En ole ikinä käynyt kuntosalilla säännöllisesti, joten lihasmassaa ei juurikaan ole mutta ylimääräistä rasvaa kyllä. Haluaisin kasvattaa lihasmassaani huomattavasti, mutta myös saada liikaa rasvaa pois. Suosittelisitko toteuttamaan tämän ensin dieettaamalla ja vasta sitten kuntosalitreenit aloittamalla vaiko toisinpäin? Toivottavasti ymmärsit kysymykseni:-)

    1. Moikka Iida! Kuntosalitreenit suosittelen aloittamaan jokatapauksessa heti. Aloittelijana voit saavuttaa kehitystä energiavajeesta huolimatta. Kannattaa lukea postaus aiheesta: Bulkki vai dieetti? 🙂

  2. Aivan ihana postaus!! :))
    Ja nuo kuvat 😀

    1. Hih kiva kun pidit! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *