Ida Jemina
Ida Jemina

URHEILUVAATTEET EI OLEKAAN MUN HEIKKOUS VAAN..

Niinhän sitä ensimmäisenä voisi ajatella, että urheilevana just ne urheiluvaatteet ois ne mitä kuola poskella himoitsee eniten. Ylläripylläri ne eivät kuitenkaan ole se pahin heikkouteni vaikka totta mooses niitäkin ihastelen ja antavathan ne joskus oikein kunnon motivaatioruiskeen treeneihin. Saatan kuitenkin ihan hyvin jumpata myös muotonsa menettäneissä vanhoissa rytkyissä, jotka ei vältsisti ole edes tarkoitettu just urheilemiseen. Pääasia onkin laittaa treeniin aina sellaiset vaatteet, joissa viihtyy sillä tietyllä hetkellä ja mulle se tarkoittaa joskus sitä, että mitä röntömpi – sitä mukavampi.

Se mun heikkous on kuitenkin kengät! Voi luoja sentään, kun niihin ei kyllästy koskaan! Kaikkien mun asujen suunnittelu lähtee aina niistä. Korkoa vai matalaa. Siitä se lähtee. Nyt kun nilkka repesi taas niin korot ovat olleet taka-alalla, mutta syksyllä taas kerkeää. Mulla on vuodessa aina yksi selkee aika jolloin päivitän kenkiä ja se on just nimenomaan syksy. Oon huomannut, että silloin löytyy myös parhaat valikoimat ja kaikkia ihania uutuuksia putkahtelee esiin.

En ole varmaan ikinä blogissa tehnyt kenkäpostausta, mutta tänään on just täydellisen rento perjantaipäivä tällaiseen fiilistelyyn! Mun tulevan syksyn tennarit sekä yhdet ihanat korot tulevat näyttämään tältä!

IHANAT TUPSUKENGÄT

Mustat tupsukengät TÄÄLTÄ

PUNAISET SNEAKERIT SUKILLA

Sneakerit TÄÄLTÄ / Puma-varsisukat TÄÄLTÄ

VALKOISET SNEAKERIT SUKILLA

Sneakerit TÄÄLTÄ / Kirsikka-varsisukat TÄÄLTÄ

PUNAISET KOROT!

Punaiset nilkkurit TÄÄLTÄ

Kopskopskops! Näillä kohti viikonloppuaaaaaa! Jos sun pitäisi valita yksi heikkous niin mikä se olisi? Takit..laukut..meikit.. kengät..kasvonaamiot.. vai joku ihan muu? Mikä polttelee kaikista eniten?

KATSO EDELLISESTÄ POSTAUKSESTA: VOI NOLOUS! ELÄMÄNI NOLOIMMAT TILANTEET!

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
ja Instagramissa: @idajemina 

<3

Kommentit (6)

 1. Nea

  Ihania kenkiä! Mun heikkous olisi ehdottomasti joko meikit, tai sitte ruoka! 😀

  • Ida Jemina

   Kiitos😍 hahaa I get you girl!! Ruoka on aika kova 😅

 2. Anonyymm

  Mun heikkoudet on takit ja laukut! Todellakin! 😀

  • Ida Jemina

   Uffff siis takit🤤 jotain hyvää syksyssä ja talvessa kun niitä pääsee taas käyttää 😍

 3. Emmi

  Oot laihtunut selkeästi kasvisruokavalion myötä! Herkutteletko kuinka usein 😍

  • Ida Jemina

   Vähän on kyllä kunto lähteny kohenemaan kesän löysäilyn jälkeen 😅 kasvisruoka ei siihen niinkään ole syynä vaan ylipäätään terveellisemmin syöminen ja enemmän liikkuminen 🙂 herkkuja vedän kyllä edelleen joka viikko🤤👌

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *