TYPERIMMÄT FITNESS-LAUSEET

Vanhat kunnon fitness-lauseet! Näihin monenkirjaviin motivaation buustaajiin on ihan varmasti jokainen jossain netin syövereissä törmännyt. Osa näistä motivaatiolauseista on ihan järkeviä ja ne voivat parhaimmillaan herättää rakentavia ajatuksia. Toisaalta osa toimii loistavana vapaa-ajan kepeänä viihteenä.

Fitnesslauseita on tulvinut vuosien ajan nettiin niin paljon, että jotkut jutut ovat myös varmasti ihan tarkoituksella kieli poskella rustattuja. Huumorilla kirjoitettuja tai ei, osa omaan korvaan lähinnä huvittavilta kuulostavista kannustinlausahduksista voi antaa jollekin toiselle juuri toivotunlaista henkistä pumppia. Yksi ei voi sietää ollenkaan koko gym quote-ilmiötä, toinen voi löytää sieltä täältä jotain järkeenkäypää ja kolmas saa hyvän latauksen päälle kuntosaliharrastajaa supersankarimaiseen voittaja-onnistuja-menestyjään rinnastavista fantasiaboustailuista. Kaikille siis jotakin.

Selailin äsken tarjolla olevaa laajaakin laajempaa fitness-lausekattausta ja vaikka näillä ei treenifiilikseen ollut omalla kohdallani kohottavaa vaikutusta, niin hymyä ainakin irtosi!

Ai että todella kamalan huono neuvo. Ehdottomasti kannattaa ainakin useimmiten lopettaa viimeistään vähän ennen tajunnan menettämistä. Joskus voi myös ottaa breikkiä jopa ennen vatsahappojen lennättämistä.

Niin cringe, ettei voi kuin haudata myötähäpeästä kasvonsa kämmeneen. Kelaa kun menisi kuiskaamaan näin jonkun korvaan salilla. 

Tämän pointti on ihan ymmärrettävä, koska liikunnalla voi tietysti kohottaa kulutusta ja edistää sitä kautta rasvan palamista. Toisaalta liikunnan osuus laihduttaessa on suht pieni – sitä paitsi entä jos hikoilee vaikkapa saunassa tai työhaastattelijan piinapenkissä?

Hahaa en kestä! Nyt alkaa jo olemaan aika tekemällä tehtyä! Ellei tietysti ainoa vaihtoehto käsipainotreenille ole oikeasti hengailla joidenkin ikävien typerysten kanssa.

Whaaat, no varmaan jossain kohtaa huolestuneisuus saattaa kirvoittaa kyyneleet silmiin jos tavoitteena on olla mahdollisimman laiha! Erittäin huono motivaatiolause.

Hetkinen miten tämä liittyy treeniin? Eihän tähän tarvita edes salia. Jos muiden ihmisten itseään kohtaan kokema viha on menestyksen mittari, niin ei muuta kun vaikkapa ensialkuun lähinaapuruston ovikelloja pimpottelemaan ja suuta soittamaan. Voi nimittäin paljon vähemmällä vaivalla katsoa tätä jääkaapinoveen liimattua quotea herkistyen tavoitteiden täytyttyä huomattavasti nopeammin kuin veivaamalla vuositolkulla punttia vihan toivossa.

Hah ou jea kunnon riehumista! Joko tämän laatijalla on erilainen näkemys paremmaksi ihmiseksi kehittymisestä kuin itselläni tai sitten tähän suhteellisen lyhyeen kukkoilutsemppiin on saatu sisäänrakennettua ristiriita. Siis syödä ihmisten naamoja ja näyttää kaikille kuka vi**n mahtava anteeksipyytelemätön soturi täältä tulla tömistää, mutta kuitenkin sillälailla niin kuin hyvän tyypin tavalla?

Hahaa jäikö jokin helmi fitnesslause mainitsematta? Ei kun vi**u per**le saa**na treenaamaan sudet ja leijonat!

LUE MYÖS: 4 asiaa jotka muuttaisin syömisissäni jos aloittaisin treenaamisen nyt!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: 3 HERKULLISTA KOTIRUOKAA TAVALLISEEN ARKEEN

Kommentit (10)
  1. Tämä oli ihan kiva postaus, mutta olisi ollut vielä parempi jos olisin ymmärtänyt kaikki quotet. Osan kyllä ymmärsin, mutta englannin kieli ei ole vahvuuksiani. 😇

    1. Heii hyvä huomio! 🙂 valitettavasti nämä tuppaavat usein olemaan englanniksi mutta suomeksi käännettynä olisivat varmasti vielä koomisemman kuuloisia 😅

  2. Näistä tuli osasta mieleen jotenkin jenkkiräppityylinen aggressiivinen uhoominen :’D tai jotain heittoja jostain rap battlesta

    1. Hahaa totta! 😀 En ymmärrä miksi näissä pitää olla niin raivona :DD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *