TUKKA JA IHO KUNTOON SYÖMÄLLÄ?

Kaupallinen yhteistyö: Nu3

Syödyt asiat näkyvät suoraan ulkonäössä niin vyötäröllä, hampaissa, iholla kuin hiuksissakin. Ensisijaisesti lähes kaikki lähtee sisältäpäin ja siksi onkin mahtavaa, että näistä asioista huolehtiminen ravinnolla ja lisäravinteilla on lisääntynyt. Näin pyritään menemään suoraan asian ytimeen ongelman peittelemisen sijaan.

Riittävästä ja monipuolisesta ravinnosta sekä nesteytyksestä huolehtiminen on aina ensisijainen juttu ulkoisten tekijöiden hyvinvoinnissa, jonka lisäksi nautituin lisäravintein voi hakea vielä lisäbuustia toivottuihin asioihin – samalla tavalla kuin urheilulisäravinteillakin voi saada vauhtia kehitykseen. Esimerkiksi saliympäristössä tarvittavaan suorituskykyyn suotuisasti vaikuttavaa kreatiinia saa kyllä ruoastakin, mutta käytännössä aktiivisen treenaajan tarpeet täyttääkseen on kyseistä lihasten energianlähdettä usein hyödyllistä nauttia myös lisäravinteena.

Minulla ei ole koskaan ollut mikään äärimmäisen paksu tukka. Pienenä olin täysin kalju ja siitä ne ohuet hiirenhiukset alkoivat onneksi pikkuhiljaa kasvamaan. Nykyään tilanne on huomattavasti parempi ja hämmästellen olen istunut kampaajan penkissä, kun hän on sanonut tukkani olevan paksu. Ai minunko? Ihan tosi? Kiitos!

Mainitsin joskus ohimennen ottaneeni käyttöön Tuuheat hiukset-kapselit, (löytyy täältä) ja olenkin ravinnut hiuksia oikein kunnolla sisältäpäin. Paksuuntuneeseen kuontaloon vaikuttaa varmasti myös tämä hieman saksittu malli, mutta kyllä tuo fleda on ihan ennätyspaksu tällä hetkellä. Ihanaa!

tuuheat-hiukset
Mitä muuta hiuksille ja etenkin iholle voi antaa rakennusaineiksi? Nuorilla iho on usein aivan itsestään kaunis ja kimmoisa, mutta jo reilun parinkymmenen ikävuoden jälkeen se alkaa menettää mm. elastisuuttaan. Tämä näkyy ikääntymisen merkkeinä, juonteina, pieninä ryppyinä ja joillakuilla epätasaisuuksina. Meikäläinenhän on tuon rajan ylittänyt jo jokunen aika sitten, joten lisäravinteiden hyödyntäminen ole mikään pöllömpi juttu. Useilla on loistavia kokemuksia hyaluronihaposta, joka sitoo itseensä suuria määriä vettä pitäen ihon terveen kosteana. Sitä esiintyy luonnollisesti ihmiskehossa, mutta se kuitenkin vähenee iän myötä, jolloin lisäravinteen tarkoituksena on pitää vanhemisen merkit kurissa, iho kimmoisampana sekä kosteampana. Hyaluronihappo-kapseleita suositellaan etenkin kuivaihoisille sekä yli 20v. rajapyykin ylittäneille.

kapselithyaluron

Lisäksi hiusten ja ihon kuntoa voi tietysti edesauttaa ulkoisin keinoin huolehtimalla hyvästä hygieniasta ja hyödyntämällä kosteuttavia yms tuotteita, mutta ei mennä tällä kertaa siihen sen enempää.

Joka tapauksessa kehon ravitseminen sisäisesti voi näkyä suoraan tuloksina ulkoisesti. Koodilla IDAJNU3 saat 12% alennuksen nu3.fi-verkkokaupasta 3.7.2016 saakka. Käytettävissä kerran per asiakas / tilaus. Minimitilausarvo 30 €. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Aurinkoa päivään – ei kun iho hehkumaan ja letti liehumaan!

Edellisessä postauksessa: 3 päivää ilman Internetiä

394_Ida_jemina_2016_FTUK_branded page

Kommentit (6)
  1. Mistä noi bikinit on? Ihanat!

    1. Nyt en kyllä muista, luultavasti membersiltä tilasin 🙂

  2. Niin upea kroppa! 🙂

    1. Voi kiitos! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *