TREENIT SALILLE, KOTIIN JA ULOS!

Sis. mainoslinkkejä

No nyt! Treenejä salille, treenejä kotiin ja treenejä ulos! Kaikki helposti katseltavissa, valittavissa ja kokeiltavissa. Osa saattaa muistaa ja osa on ehkä huomannutkin, että olen aikoinani väsännyt blogiini kategoriat, jotta eri aiheisia postauksia olisi helppo lukea ja löytää. Kategoriat löytyvät heti tuosta otsikon yläpuolelta (mobiiliversiossa klikkaa auki blogin valikko). TREENI, RUOKAVALIO, DIEETTI/KIINTEYTYMINEN, LIHASTEN KASVATUS jne.. Sieltä voi kätevästi selata postauksia juuri niistä aiheista, joita haluaa lukea.

No nyt tein pienen lisäyksen, jonka uskon ilahduttavan. Keräsin kokoon kaikki kokonaiset treenini ja jaoin ne salitreeneihin, kotitreeneihin ja ulkotreeneihin. Ja nämä ovat nimenomaan kokonaisia treenejä. Lisää liikevinkkejä ja treeni-ideoita löytyy valtavasti noista aiemmin mainitsemistani kategorioista. Eli jos kaipailet esimerkiksi idiksiä ojentajatreeniin, tsekkaa kategorioista treeni -> yläkroppatreeni -> ojentajat. Jos taas haluat esimerkiksi lisää inspistä etureisien rääkkäämiseen, tsekkaa treeni -> jalkatreeni -> etureidet. Pieni plussa avaa aina uuden alakategorian.

Mutta sitten niihin kokonaisiin treeneihin! Niitä on nimittäin tullut jaettua jokunen ja nyt ne on helppo löytää! Ne on lisätty nyt TREENI-kategorian alle ja lisäksi tähän postaukseen. Ei kun tarmokkaita selailuhetkiä ja huikeita treenejä! 🙂

KATSO TREENIT SALILLE

KATSO TREENIT KOTIIN

KATSO TREENIT ULOS

Treenipaita täältä / Seamless trikoot täältä / Treenikengät täältä

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: IHKA ENSIMMÄINEN BLOGIPOSTAUKSENI

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
YouTubessa: Ida Jemina 
Instagramissa: @idajemina 
Facebookissa: Ida Jemina

Kommentit (9)
  1. Pauliina Paltakari
    17.8.2017, 21:37

    Jes, loistavaa! Pääsee heti huomenna yks treeni käyttöön! On vähän taas jämähtäny samoihin uriin mun treenit ja oon kaivannut vaihtelua niin nyt taas uudella innolla eteenpäin💪🏻 Ja täytyy vielä lisätä että oot ehdottomasti mun lempibloggari, sulla on niin hyviä ja monipuolisia tekstejä, ja oon oppinut paljon uutta niitä lukiessa! ☺️

    1. Jes mahtavaa Pauliina! 🙂 ja kiitos ihan hurjasti!! Niin hienoa kuulla, että jutut maistuu ja niistä on ollut hyötyä. Supereita treenejä sulle!

  2. Kiitos ihanasta blogista, tämä on mun suosikki! Mulla olisi kysymys alkulämmittelyyn. Menen yleensä salille sen jälkeen kun olen käynyt koirani kanssa n. tunnin reippaalla kävelylenkillä. Syke nousee ja pieni hiki on päällä. Asun salin vieressä joten olen 15 min päästä lenkin jälkeen viimeistään salilla. Täytyykö mun silti tehdä sykettä nostattavaa alkulämmittelyä myös salilla vai voisinko vähän oikoa? Mitä muita lämmittelyliikkeitä suosittelisit kävelylenkin päälle? Rehellisyyden nimissä alkulämmittely on mun vähiten mieluisa osuus treenaamisessa ja jos olisi jotain vinkkejä, että miten sen voisi tehdä mahdollisimman nopeasti mutta tehokkaasti niin olisin kiitollinen.

    1. Ihana kuulla Napsu, kiitos! Tuon lisäksi sun ei tarvitse erikseen tehdä sykettä nostattavaa aerobista. Tässä postauksessa kerron miten itse teen lämmittelyt ja voit hyvin hyödyntää samoja juttuja. Mahtavia treenejä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *