Treenikuvia ja -kuulumisia

Pitkästä aikaa ihan vanhoja kunnon treenikuulumisia. Treenit ovat sujuneet tosi kivasti ja motivaatio on huipussaan. Salilla haluaa todellakin tehdä parhaansa ja pyrkiä täyttä höyryä kohti juurikin niitä tuloksia – niin suorituksellisia kuin ulkonäöllisiäkin. Painoja ylös ja lihakset kasvuun siis!

On taas niin hyvä fiilis, että tekisi mieli tähän vain kirjoittaa JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Energia treenin jälkeen on aina ihan mieletön ja kotiin saavuttua on sellainen olo, että voisi vetäistä vaikka pikkujumpan treenin jälkeiseksi jälkiruuaksi. Siinä nyt ei kuitenkaan olisi pointtia, niin ehkä on vain paras jatkaa tätä kirjoittelua.

Viime treenissä sali oli aika tukossa ja jouduin hieman soveltamaan liikkeiden kanssa. Alkuviikko tuntuu monelle olevan se suosituin aika treenata ja mikäs siinä. Eihän sitä paljon paremmin viikkoa voisi käyntiin pyöräyttääkään! Ruuhkasta huolimatta sain silti hyvän treenin aikaiseksi vaikka ihan alkuperäisten suunnitelmien mukaan en mennytkään.

Vuorossa oli jalkapäivä. Vaihtelun vuoksi tein pitkästä aikaa mm. polvikyykkyä, liikettä, jonka olen aiemmin esitellyt täällä.

ida-jemina-polvikyykky

idajemina-kneeling-squat
Squeeze!

Lisäksi pumppasin jalkoihin verta muun muassa vipuvarsiprässissä.

ida-jemina-prässi

Huomenna onkin sitten yläkerran lihaksiston aika saada runtua.

Kerran täällä jo pikaisesti mainitsinkin, mutta jos joltakulta on mennyt ohi, kerron vielä teille. Lukijoillani on mahdollista saada 10 euron lahjakortti Fitnesstukkuun. Alla olevaa kuvaa klikkaamalla pääset tarjoukseen!

ostohyvitys ida jemina

Mukavaa tiistaita murmelit!

Edellisessä tekstissä: 10 asiaa, jotka jokaisen salitreenaajan tulisi tietää

 

Yhteistyössä Ostohyvitys

Kommentit (9)
  1. Moi,
    En oo koskaan seurannu ketään naispuolista fitnessurheilijaa, mutta nyt on pakko kyllä alkaa seuraamaan. 🙂 Mitä olen saanu ymmärtää niin olet tosi motivoitunut ja lujatahtoinen, aivan mahtavia piirteitä ihmisessä. Näytät muuten todella hyvältä ;D

    1. Moikka Miksu! Kiitos tästä kunniasta ja kehuista! Kiva jos jutut miellyttää ja jäät seurailemaan:) tervetuloa mukaan joukkoon!

  2. Sulla on niin loistavia postauksia! Pakko kokeilla tota polvi-kyykkyä joku kerta 🙂

    1. Kiitos Sini! Kiva että kelpaa:) kokeile ihmeessä! Ei vielä niin tunnettu liike, mutta sitäkin mehukkaampi!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *