TOSIELÄMÄN PHOTOSHOP – HELMET JAKOON!

Uuuh nyt lähtee juuri sellaisia vinkkejä jakoon, joita jaetaan just niiden omien kavereiden kesken. Vaikka olenkin varsinainen tarjoushaukka ja edullisten kosmetiikkatuotteiden testaaja, on joitakin tuotteita, joita ei vaan mikään edullisempi ole pystynyt korvaamaan. Luvassa onkin niistä helmistä helmimpiä, joita ei voi pistää sinne ihan edullisimpien meikkien joukkoon, mutta jotka ostan kerta toisensa jälkeen aina vain uudelleen. Ootko näistä samaa mieltä tai oletko kenties bongannut näille jonkin ihan täydellisen verrokin?

BODY BLUR

Mennään suoraan siihen parhaimaan! Siis aivan jäätävän hyvä ja ehdoton shortsikelien pelastaja!! Tämä on oikein sellainen kunnon salaisuus täydelliseen ihoon ja tätä Victoria’s Secret mallitkin käyttävät runwaylla enkä yhtään ihmettele miksi. Se on kuin tosielämän photoshop ja saa ihon näyttämään ihan uskomattoman hyvältä. Tämä on siis sellainen värillinen voide, joka blendautuu ihoon todella hyvin ja jättää sen kauniin sävyiseksi, nätin eloisaksi ja hohtavaksi. Mikä parasta, se tasoittaa selluliittia, katkenneita verisuonia ja kaikkia muita pieniä epätasaisuuksia mitä nyt saattaa löytyä. Se ei siis ole itseruskettava vaan lähtee suihkun mukana kokonaan pois. Tyyriimmästä päästä mielestäni, mutta todellakin sen arvoinen eikä ole kaduttanut pätkääkään, että ostin. Olen niin hehkuttanut tätä frendeille, että tottahan se on täälläkin jaettava! Se antaa niin nätin kevyen silauksen iholle, että huh! Saatavilla täällä.

BEAUTY BLENDER

Kuka muu on koittanut testata edullisempia meikkisieniä, mutta aina vain joutunut pettymään? Olen ties kuinka monta kertaa kokeillut edullisempia meikkisieniä ihan yhdestä eurosta ylöspäin ja saanut kokea joka kerta karvaan pettymyksen, kun ne ovat olleet aivan liian kovia ja joustamattomia. Silti aina yhtä toiveikkaana ostan niitä halvempia (viimeksi Pirkan), jos sillä kertaa tärppäisi, mutta niin ei ole vielä käynyt! Säästäisin pitkän pennin jos keskittyisin ostamaan aina suoraan vain uuden Beauty Blenderin. Saa ehdottomasti heittää suosituksia, jos oot löytänyt jonkun buenon!

Ja hei, oletteko huomanneet eroja eri värien välillä? Periaatteessahan niiden pitäisi olla ihan samanlaisia, mutta musta on pysynyt itselläni  aina pisimpään hyvänä. 

ANASTASIAN KULMATUOTTEET

Anastasia rokkaa kulmatuotteet ihan 6-0! Niistä kolme, on ollut mulle ylitse muiden ja ne tulee tässä:

1. Brow wiz on todella hyvä ja jos pitäisi valita yksi kulmakynä, niin se olisi ehdottomasti se. MUTTA! Se kuluu aika äkkiä ja tuntuu, että sitä saa olla ostamassa vähän turhankin usein. 

2. Koska tuo kynä aina loppuu semi äkkiä, olenkin siirtynyt tähän Dipbrow-kulmaväriin, joka tekee vieläkin siistimpää jälkeä. Voin todellakin suositella, jos suakin turhauttaa ostaa aina uutta kulmakynää. Tämä ei nimittäin ole ihan äkkiä loppumassa! 

3. Kirkas kulmageeli! Tekee niin ihmeitä! Saa kulmat pysymään ojossa ja siisteinä ihan koko päivän. Tuon dib brown tavoin tämä on myös todella riittoisa, joten sitä sutii oikein hyvillä mielin kulmiin. Aikaisempi kulmageeli kesti mulla melkein vuoden!

URBAN DECAY:N CHILL SETTING SPRAY

Kuiva iho? No problem! Kerroin Edulliset meikit jotka paljastuikin huipuiksi -postauksessa, yhdestä toisesta setting spraysta, joka saa ihon todella kuulaan ja terveen näköiseksi. Se on todella hyvä, joten kannattaa kurkata myös se! Kaikille ei kuitenkaan öljyinen koostumus sovi, mutta silti kuivalle iholle olisi kiva suihkauttaa meikin laiton jälkeen jokin setting spray. Tämä Urban Decay:n Chill on tähän tarkoitukseen ihan täydellinen. Ei kiristä yhtään ihoa ja tekee meikille viimeisen silauksen sulauttaen kaiken nätisti yhteen sekä pitäen sen nättinä koko päivän. Kuivahkolle iholle tämä sopii paljon paremmin kuin All Nighter. Aina kun tämä loppuu, ostan uuden.

Hame TÄÄLTÄ / Paita tuliainen ulkomailta

Uhh nämä ovat vain niin hyviä ja oikein sellaisia aarteita. Etenkin tuo body blur, huh! Jääköön se meidän yhteiseksi täydellisen tasaisen ja kuulaan ihon salaisuudeksi 😉

Ihanaa viikonloppua kauniit!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: KHLOE KARDASHIAN TREENI – NÄIN SE MENEE!

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
ja Instagramissa: @idajemina 

<3

Kommentit (20)
  1. Ei pitkän pennin säästö, mutta kokeilemisen arvoinen ehdottomasti! 🙂
    https://www.kicks.fi/linda-hallberg/meikki/meikkisiveltimet/meikkipohja/the-sponge

    1. Hei jes kiitti! Todellakin pitää testata! 😊👊

  2. Sulla on aivan täydellinen kroppa! Voisitko tehdä viikon ruokapäiväkirja+treenit postausta? 🙂

    1. No voi kiitos Elkku! Ja kiitos myös toiveesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *