TOP 5 PAKARA- JA VATSALIIKKEET KOTIIN!

”Onko sulla TOP 5-liikkeitä vatsalihasten treenaamiseen sekä pakaroiden treenaamiseen kotona? ”

No tottahan toki! Tässä kommentissa pyydettiin vielä erityisesti kotitreeniin soveltuvia liikkeitä, joten annetaan palaa. Nämä ovat omia suosikkejani, joista pidän erityisesti tällä hetkellä. Nappaa ihmeessä talteen ja erityisesti testiin! Näitä pystyy tekemään ihan omalla kehonpainolla tai ottaa mukaan esim. kumpparit tai nilkkapainot.

TOP 5 PAKARALIIKKEET KOTIIN

PAKARAPOTKU KONTILLAAN

Purista kunnolla pakaraa ja pidä pieni pito ylhäällä. Jos kotoa löytyy vielä nilkkapainot tai kuminauha niin avot!

LOITONNUS KONTILLAAN

Kun seuraavana päivänä pakaroissa tuntuu, se on tämän liikkeen ansiota! Voit hyvin tehdä tätä ja edellistä liikettä myös vuorotellen tai vuorosarjoina.

GLUTE BRIDGE LOITONNUKSILLA

Glute bridgen eli lantionnoston lattialla voi tehdä perinteisesti ylös alas. Jos haluat maustaa liikettä, lisää yläasentoon vielä loitonnus avaamalla reidet. Muista pitää peppu ylhäällä loitonnuksen ajan. Tuo jalat takasin yhteen ja laskeudu alas.

FROGGIES – JALKOJEN NOSTO KOROKKEELLA

Puristaa puristaa! Ai että tämä on täydellinen liike erityisesti treenin loppuun.

MONSTERIKÄVELY

Pysy alhaalla koko liikkeen ajan ja laita kumppari jalkojen ympärille. Lähde kävelemään kyykyssä eteenpäin ja taaksepäin. Kaikessa polttavuudessaan treenauttaa todella hyvin pakaroita ja jalkoja.

TOP 5 VATSALIIKKEET KOTIIN

Sitten niihin vatsaliikesuosikkeihini! Vatsoille on lukemattomia toimivia liikkeitä, mutta tässä pitkäaikaisia lemppareitani.

COREPOMPUT

Alkuasento: Asetu lankkuasentoon suorille käsille kämmeniesi varaan. Pidä jalat lähellä toisiaan ja vatsa tiukkana.

Liike: Hyppää jalat yhdessä viistosti lähelle oikeaa kättäsi. Hyppää sieltä jalat yhdessä takaisin alkuasentoon. Toista sama toiselle puolelle.

JALKOJENNOSTOT PUOLELTA TOISELLE

Teen tämän liikkeen täysin ilman heijaamista ja hyvin kontrolloidusti. Tarkoituksena on nostaa lantiota puolelta toiselle. Liikerata ei ole suuri vaan itseasiassa aika pieni vatsalihasten työskennellessä tämän pienen ojennuksen myötä tehokkaasti.

KUROTUKSET RISTIIN

Makaa selälläsi ja tuo ristikkäinen jalka sekä käsi kohti toisiaan kosketukseen. Palaa takaisin alkuasentoon ja toista sama toiselle puolelle.

VATSAKIERROT

Ai että, kyllä vatsalihakset narskuu! Tee kierrot molemmille puolille, muista pitää liike hallittuna ja nauti polttavasta tunteesta. Ota paino tai vaikka täytetty vesipullo lisävastukseksi!

KYLKILANKKURUTISTUKSET

Ai että tämä tuntuu seuraavana päivänä kyljissä takuu varmasti! Mene kylkilankkuun ja tee pientä ylös alas – liikettä lantiolla.

Sitten vain palikat sekä pakarat tärisemään ja suosikit testiin! Ja hei lähde ihmeessä myös testaamaan 8 LIIKKEEN HAASTAVAA LANKKUTREENIÄ!😍💪

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: PYYHETREENI – TÄÄ TEHDÄÄN TÄNÄÄN!

Katso valmennukseni TÄÄLTÄ 🔥🔥

 Seuraa Instagramissa: @idajemina 

Kommentit (2)
  1. Moi! Mitkä housut sulla on tossa monsterikävelykuvassa? Oon kaipaillut perus mustia korkeavyötäröisiä mitkä pysyis myös ylhäällä 😅

    1. Moi Anni! Ne on itseasiassa tumman harmaat iciw trikoot, mutta näyttää melkeinpä mustilta!🤗

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *