Top 12 meikit! Näin meikkaan omat kasvoni

Sis. mainoslinkkejä

yr-meikki-2

Hei! Ihan sika kivoja juttuja ja ylläreitä tulossa! Viime meikkiasioista onkin vierähtänyt aikaa (katso Ida Jeminan meikkitutorial) ja tänään kerron 12 lempparimeikkiä, joilla saa koko pärstän tehtyä.

Jaan kasvot kolmeen osaan, joista kaikkia kannattaa mielestäni huomioida vaikka meikkaisikin vain pikkiriikkisen. Nämä ovat 1) iho 2) silmät 3) huulet. Tämä ei tietystikään tarkoita sitä, että koko naaman pitäisi huutaa kilometrien päähän meikistä, vaan että kasvot ovat tasapainossa mitään kohtaa tyystin unohtamatta. Tässä postauksessa kerron ihan koko helahoidon alla olevaan lookiin. Jaan myös omat luottotuotteeni, jotka pelastavat meikin kuin meikin sekä testaan itselleni uutta meikkipohjaa.

IHO

yr-meikki-6

Aloitan meikkaamisen aina ihosta. Pari kertaa olen kokeillut tehdä silmät ensin, mutta olen tykännyt tästä rutiinista enemmän. Pohjaan käytän seuraavia:

1. Kunnon sivellin

Kunnon sivellin meikkivoiteen levittämiseen tekee ihmeitä. Mikäli et ole kokeillut vielä siveltimen käyttöä, suosittelen testaamaan. Lopputulos on sen avulla huomattavasti tasaisempi kuin sormin levitettäessä.

2. Sunkissed Effect Fluid Foundation – Meikkivoide (Väri: 02.Hâle Mat)

yr-meikki-5

Tätä meikkivoidetta testasin pari päivää sitten ensimmäistä kertaa. Voide oli ihanan kevyttä, hyvin levittyvää ja antoi iholle kesäisen fiiliksen. Aiemmin käyttämäni meikkivoide on ollut paksumpaa ja vähän liian raskasta esimerkiksi treenatessa. Tämä kuitenkin sopii loistavasti tilanteisiin, joissa aikaa on rajallisesti, mutta haluaa nopsasti tasoittaa hieman ihoa esimerkiksi ennen salille lähtöä.

3. Flawless Skin Concealer – Peitevoide (Väri: Beige clair)

Peitevoidetta en skippaa vaikka olisi kiire meikata. Sillä saa katsetta kirkastettua huomattavasti ja ero ilman sitä on valtava. Hyvien peitevoiteiden löytäminen on aina pieni haasteenpoikanen. Tuotteen tulisi peittää, muttei jäädä ryppyihin kiinni. Tämä voide oli tähän tarkoitukseen loistava! Suurin ongelma omalla kohdallani on ollut juurikin se, että voiteet kerääntyvät ryppyrailoihin, jos voide on liian paksua ja kuivaa. Tämä peitevoide oli kosteaa ja ohutta sekä levittyi helposti sormella taputellen iholle jättäen luonnollisen ilmeen.

4. Radiant Youth Corrector Pen – Valokynä (Väri: 02. Beige)

Valokynää käytän korostamaan tiettyjä alueita sekä tuomaan muotoa kasvoihin. Levitän sitä tämän iloisen muikkelin tavoin.

yves rocher meikit
Kuva

Käyttämäni valokynä ei ole täysin hohtavan valkoista vaan aavistuksen vaaleanpunaista.

5. Flawless Skin Powder – Puuteri (Väri: Beige Moyen)

Puuteria levitän niille aluille, jotka tuppaavat sitä tarvitsemaan, kuten nenään. Muille alueille sipaisen sitä vain kevyesti, jottei ilmeestä tulisi liian tunkkainen.

6. Luonnonkaunis – Aurinkopuuteri (Väri: 02. Hâle Mat)

Aurinkopuuteri on yksi luottotuotteistani ja käytän sitä ympäri vuoden korostamaan sekä varjostamaan kasvoja. Käyttämäni paletti sisältää sekä vaaleampaa että tummempaa sävyä. Aurinkopuuterilla piirrän ”kolmoset” kasvoihin.

Yves rocher alekoodi
Kuva

SILMÄT

yr-meikki-7

7. Luomiväri (Väri: 11. Rose nude et brun)

yr-meikki-3

yr-meikki

Kahdella sävyllä saa silmiin helposti intensiivisyyttä. Olen tykännyt todella paljon YR:n luomiväreistä, sillä ne eivät karise silmille ja niissä on runsaasti väripigmenttiä. Paletin tummanruskea sävy sopii silmän ulkonurkkaan ja alaluomelle ripsien tyveen.

8. Eyeliner (Väri: 02. Noir)

Usein jätän rajauksen tekemättä tai käytän ainoastaan luomiväriä tuomaan syvyyttä. Jos kuitenkin haluan panostaa hieman enemmän ja saada meikistä näyttävämmän rajaan yläluomen eyelinerillä. Tässä eyelinerissä on helppokäyttöinen pää, jolla rajaus onnistuu tasaisesti.

9. Ripsiväri LUOTTOTUOTE! (Väri: 01. Noir)tuuhea ripsiväri

Tämä ripsiväri on by far paras käyttämäni ripsari koskaan ja sillä saa oikeasti tuuheat sekä pitkät ripset! Tykkään itse myös käyttää usein irtoripsiä ja niistä lupasinkin snapissa tutorialia.

10. Kulmakynä (Väri: 02.Cendré)

Kulmien rajaus on mielestäni tärkeää, sillä ne antavat kasvoille kehykset. Vaikka olisi tummat ja tuuheat kulmat, niistä saa huomattavasti siistimmät pienell
ä kulmakynän käytöllä.

HUULET 

yr-meikki-4

11. Huultenrajauskynä LUOTTOTUOTE!

Tämä on ehdottomia lemppareitani. Vaikka meikkaisin vain vähän, rajaan aina huulet tällä rajauskynällä sillä se tekee huulista heti muhkeammat.

12. Huulipuna LUOTTOTUOTE! (väri 11.Miel doré)

Olin muutaman viikon ajan ihan hukassa, koska tämä luottohuulipunani oli loppu. Pidän suht luonnollisista sävyistä ja tämä tekee juuri sen mitä huulipunalta toivonkin. Huolitellut, muttei kuitenkaan liian räiskyvät huulet eikä myöskään liian vaaleat!

Sitten päästään siihen ylläriin, joka oli itsellenikin totaalinen yllätys! Yves Rocher oli koonnut näistä saamistani lempituotteista teille lukijoille sivut, joissa kaikki tuotteet saa -20% alennuksella koodia käyttäen! Meikäläisenkin naama siellä komeili yllätyksekseni, aika hauskaa!

KAIKKI NÄMÄ TUOTTEET SAATAVILLA ALENNUKSELLA VAIN TÄÄLTÄ!
yr

Oikein ihanaa päivää kauniit!

Kommentit (20)
  1. Tuo ripsiväri on myös oma lemppari! Joskus kokeilin jotain muuta, mutta palasin äkkiä tuohon 😀

    1. Hei jes kiva kuulla, että muutkin tykkää! 🙂

  2. Tää oli hyvä! Ihanaa vaihtelua:)

    1. Kiitos Emmi! 🙂 Tosi mukava kuulla! Vaihtelu virkistää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *