Tonttupuuhia ja palkintojen jakoa

Heippahei! Tänään olen ollut tonttupuuhissa ja ihan kotoa käsin. Jos sinäkin saat kylmiä väreitä ja hyytäviä puistatuksia kauppojen ruuhkista tai olet mattimyöhäinen joululahjojen suhteen, suosittelen kurkistamaan hetki sitten kirjoittamani postauksen. Kokosin sinne kaikki löytämäni kaupat, jotka toimittavat lahjat pukin konttiin vielä ennen joulua! Erityisesti tuoksuista oli ihan huikeita tarjouksia ja Victoria’s Secret suihkeet pelastivat päiväni. Pidä kuitenkin kiirettä, sillä osaan on viimeinen tilauspäivä tänään! Lahjat pääset katsomaan täältä: Mattimyöhäiset – Nämä joululahjat ehtivät vielä kotiin jouluksi!

joulukalenteria

Oli mukava lukea kaikkien joulutraditioista ja kuvitella teidät sinne joulupuuhiin. 15. luukun palkinnon voittaja on Päivi Vanhatalo. Onneksi olkoon Päivi! Lähetätkö minulle yhteystietosi osoitteeseen: idajemina.joulukalenteri@luukku.com, niin voin lähettää palkinnon sinulle.

16. luukun palkintona on itsekin käyttämääni Whey-80 proteiinia kätevissä annospakkauksissa! Makuina tulevat vanilja ja mansikka. Whey-80 on nopeasti imeytyvä ja laadukas heraproteiini, joka toimii loistavasti palautusjuomassa. Siitä miksi palautusjuomaa kannattaa nauttia sekä siitä miltä oma palkkarini näyttää olen kirjoittanut täällä: Palautusjuoma – paras lisäravinne

whey 80

Avaa kalenterin luukku klikkaamalla kuvaa. Luukun alta paljastuu jouluaiheinen kysymys. Käy tykkäämässä Facebookissa päivän joulukalenterikuvasta ja vastaa kysymykseen kuvaa kommentoimalla, niin olet mukana arvonnassa. Voittaja julkaistaan blogissa. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Onnea arpajaisiin!

Joulukalenteri-luukku-kuusitoista-kiinni

Edelliseen tekstiin pääset tästä: Nämä joululahjat ehtivät vielä kotiin!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *