Toivepostaus – Mitä kaikkea treenikassistani löytyy?

treenikassi

”Mitä otat salille/harjoituksiin mukaan (lisäravinteet, varusteet yms.) ja että onko vaikka jotain minkä kotiin jäädessä treeni tuntuu menevän aivan puuroksi 😀”

Aikaisemmin kannoin sellaista pientä tavaravuorta mukanani treeneissä. Paikasta toiseen siirtyminen kesti ikuisuuden, kun keräilin aina kantamukset syliini. Nykyisin pieni treenikassi kulkee kätevästi mukana ja voin sieltä aina helposti nappaista kaiken mitä treenin aikana tarvitsen. Mitä tämä kapsäkki sitten sisältää?

Latausjuoma

Yaaaas! Tätä laturia hehkutan edelleen! Se potkaisee treenin kunnolla käyntiin ja usein huomaan tekeväni ylimääräisiä tanssimuuveja ympäri salia. Toimii. Näyttäisi nyt olevan -20% alessa.

Palautusjuoma

Palkkarin huitaisen huiviin heti treenin päätyttyä. Tämän hetkiseen juomaan käytän: maltoa, lemon yoghurt heraa ja kreatiinia.

Juomapullo

Juomapullona toimii milloin mikäkin puteli.

Treenihanskat

Jos hanskat jäisivät kotiin, saattaisi päästä pari ärräpäätä. Pari kertaa näin onkin käynyt ja treenin päätteeksi olenkin saanut mukaani ihanat kovettumat kämmenissä. Käytän Casall:n hanskoja ja pitkään ovatkin palvelleet.

hanskat-ja-rannetuet Rannetuet

Muutamat olivat eksyneet blogiini hakusanalla: ida jemina rannetuet. Treeneissä mukanani kulkevat aina erilliset rannetuet, joita käytän tarvittaessa esim. joissakin työntöliikkeissä.

Vetoremmit

Vetoremmejä käytän usein selkätreeneissä helpottamaan treenin osumista selälle ja minimoimaan mm. hauisten ja forkkujen työskentelyä.

remmit

Vyö

Tämä kevyt vyö kulkee myös aina mukana. Usein saleilta löytyvät vyöt ovat niin isoja, että omalle on ollut tarvetta. Tykkään myös tästä, koska sen koon säätö tapahtuu portaattomasti tarralla. Vyötä käytän tarvittaessa keskivartaloa kuormittavissa liikkeissä.

Pyyhe

Hikipyyhe on must.

Kengät

Suosikkisalikenkäni ovat yli 10 vuotta vanhat ja yhä lempikenkäni tukevan tuntuman sekä joustamattomuutensa ansiosta. Lähes sama kenkämalli näyttäisi edelleen olevan saatavilla täällä.

kengat
Nenäliinoja

Nenäliinoja niistämiseen, niin henki kulkee!

Kuulokkeet

Urheiluun suunnitellut langattomat kuulokkeet kulkevat mukana, mutta en kuitenkaan pidä niitä joka treenissä.

kuulokkeet
Puhelin

Puhelin pysyy hiljaa treenin ajan, mutta saatan ottaa sillä aikaa tai kuunnella siitä musiikkia. Ja tietysti lähettää snäppääjille terkkuja!

Tässä kun yritin miettiä, että mistä kaikki tavarat olen hankkinut, huomasin että tuo samainen Puman kassi on nyt alessa (vain 8,95e) täällä! Sellaisia jutskua kulkee aina meikäläisen mukana.

pumakassi

P.S. Kiitos kaikille tsemppejä lähettäneille! Lämmittää kovasti mieltä ja ne ovat olleet tärkeitä. Myös kaikki vastaavanlaiset kertomukset omista kokemuksista ovat olleet kullanarvoisia. Tänään olen viettänyt toisen päivän sairaalassa. Kivut ovat hellittäneet ja lämpö on ainakin toistaiseksi pysynyt poissa. Vatsaan painelu hieman sattuu. Mitään ei ole toistaiseksi löytynyt, mutta vielä tutkitaan.

Edellisessä postauksessa enemmän eilisen meiningeistä ja arvonnan voittajat: Yllättäen sairaalaan 

Kommentit (15)
  1. Moikka! Käytätkö siis tuota keratiinia aina palkkarissa vai kuureittain? 🙂 kenellä suosittelisit sitä? Itse treenaan 4x/viikko sekä aerobiset päälle. Suosittelisitko mulle mitään muita lisäravinteita/poostereita? 🙂

    1. Moikka! Kyllä käytän kreatiinia palkkarissa aika tasaisesti perinteisistä lataus-/kuurijaksoista hieman poiketen. Suosittelen käyttämään ainakin palautusjuomaa, jossa tärkein osanen on korkealaatuinen proteiini, esim. hera käy mainiosti 🙂

  2. Onpas kätevän kokoinen kassi. Osaatko äkkiseltään sanoa, mahtuuko se pyörän koriin? 🙂

    1. Moikka Kaisa! Kyllä uskoisin, että mahtuu 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *