TIEDÄTKÖ VIELÄ TÄTÄ TREENAAJAN MUST HAVE VARUSTETTA?

Kaupallinen yhteistyö: Taffer

Pienellä pärjää treeneissä kun on asenne kohdillaan, mutta yhden varusteen nostaisin ylitse muiden, kun puhutaan treenien viemisestä kovemmalle tasolle. Eikä ainoastaan kovemmalle vaan myös sellaiselle, että niistä samoista treeneistä saa huomattavasti enemmän irti ja liikkeet selkeästi paremmin perille, kuin ilman tätä.

Arvasitko jo mikä se on? Vetoremmit tottakai! Henkilökohtaisesti mulla on kuitenkin aina ollut pienoinen vihasuhde niihin perinteisiin nahkaisiin vetoremmeihin sen ikuisen säädön takia. Siinä missä toisen remmin saa kiristettyä ja asetettua hyvin tangon ympärille, jää toinen liian löysäksi ja päin vastoin. Treenivuodet eivät ole auttaneet tähän asiaan, yhtä poropeukalo olen niiden kanssa edelleen!

Vetoremmit ovat kuitenkin ihan must raskaampia painoja liikuteltaessa ja niiden ansiosta sarjat eivät jää kesken otevoiman loppuessa tai forkut huuda hoosiannaa pitkissäkään sarjoissa. Mikään ei ole turhauttavampaa, kuin jättää setti sen takia kesken, että ote meinaa lipsua. Näin voi helposti käydä erityisesti jalka- ja selkätreeneissä, kun painoja tuppaa olemaan enemmän.

Siinä missä remmit ovat itselleni elintärkeitä treeneissä, olen kuitenkin jo ajat sitten sanonut niille tavallisille hastalavistat juuri niiden vaivalloisuuden ja niihin kuluvan säätämisen takia. Ne menivät myös äkkiä huonoon kuntoon, jolloin ne olivat ihan kippurat ja kovettuneet. Kuulostaako tutulta?

Mulla on ollut ilo päästä treenaamaan TAFFERin pro vetoremmeillä ja voin kertoa, että nämä ovat laatua! Jo ennen kuin omistin näitä, olin kuullut monelta, että nämä ovat markkinoiden parhaat vetoremmit ja sitä ne totta tosiaan ovat. Käsintehdyn laadun huomaa ja tuntee samantien. Ja se mikä itselleni on tärkeintä, on juurikin helppo käytettävyys. Ei tarvitse säätää, kiristellä ja tuskastella ollenkaan, vaan sen kun nappaa tangosta Taffereiden kumisella remmiosalla kiinni ja alkaa veivaamaan sarjaa! Jos sulta vielä uupuu nämä, niin suosittelen todellakin tässä vaiheessa hankkimaan. Eron entisiin treenitehoihin ja tuntumaan huomaa jo ensimmäisessä sarjassa. Maastavedot, käsipainokyykyt, kulmasoudut, ylä- ja alataljat, leuanvedot jne. menevät just sinne kohdelihakseen eivätkä voimat lopu kesken puristusvoiman hiipuessa.


Olen tässä syksyn ja talven aikana päässyt tutustumaan Tafferin porukkaan sekä heidän tarinaansa ja huomaamaan kuinka meillä ajatukset sekä arvot kohtaavat todella hyvin. Tämä suomalainen yritys panostaa nimenomaan laatuun ja siihen, että tuotteet ovat kestäviä sekä pitkäikäisiä. Yritys sai alkunsa vuonna 2014 kerrostalokaksion keittiönpöydältä, kun kuntosalipariskunta ryhtyi valmistamaan omaan käyttöönsä varusteita itse tekemällä. Tafferhan tulee sanasta tougher, mikä kuvastaa sitä, että asiat tehdään paremmin ja vahvemmin. Tuotteita ei ole paljon ja niitä suunnitellaan sekä testataan kauan ennen kuin ne laitetaan myyntiin. Kaikki on tehty alusta loppuu käsityönä Suomessa – myös vaatteet ja niiden materiaalit ovat kotimaista alkuperää. Taffer on varmasti tunnetuin vetoremmeistään ja varusteistaan, mutta heillä on koko ajan tulossa myös vaatteita lisää. Itse olin ihan yllättynyt, kun sain noita vaatteita käsiini ja tunsin kuinka hyvältä ne materiaalit tuntuivat! Mietin, että hetkinen mikä näitä mun muita vaatteita vaivaa, kun nämä tuntuvat tältä 😀 Niin miellyttävä ja laadukas matsku! Ja crop-paitoja rakastavana, tykkään ihan sikana tuosta hoodiesta!

Ei ole Tafferin hyvä maine tuulesta temmattu, lämmin suositus siis näille tuotteille! Ja jos tosissaan vetoremmit vielä puuttuvat omista treeneistäsi tai poika/tyttöystävän, iskän tai sisarusten treenikasseista, niin nyt tilaamaan! Aika nappi joululahja nimittäin kaikille salilla kävijöille! Joka joulu vetoremmit ovat myös loppuneet kesken, joten nyt kannattaa kiiruhtaa, niin ne ehtivät vielä pukinkonttiin. Tilaamaan pääset täältä.

Crop hoodie täältä / Bagi täältä / Vetoremmit täältä

Kovia treenejä toivotellen,
IJ

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
YouTubessa: Ida Jemina 
Instagramissa: @idajemina 
Facebookissa: Ida Jemina

Kommentit (6)
  1. Tää on hyvä pointti! Itse oon käyttänyt jo jonkin vuoden tavallisia vetoremmejä joten Tafferit on saatava😊 Nää meni joulupukin lahjalistalle ja pukki jo vähän lupasi että saan ne! Kiitos vinkistä!!!

    1. Ihan mahtavaa, anytime!! Loistotoive ja kiva että pukkikin jo lupas sulle nää toimittaa!😊 Tuut varmasti pitämään!👊🔥

  2. Hei! Mikä mielipide sulla on yskään ja liikuntaan? Syksyllä on tullut sairastettua monta flunssaa ja nyt on jäänyt päälle yskä, ei mikään älyttömän paha mutta kuitenkin. Voiko siis pienessä yskässä treenata salilla?

    1. Heips Sarita! En suosittele treenaamaan kipeänä, mutta joskus joillain saattaa pientä tukkoisuutta olla koko talven. Jos olo on normaali ja yskä tosissaan pieni niin voit kokeilla rauhassa treenien aloittamista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *