Ida Jemina
Ida Jemina

The Blog Awards Finland – Huh mikä ilta!

Ja niin on kauan odotettu The Blog Awards Finland – gaala ohitse. Aivan hulppea tapahtuma! Porukkaa oli tupa täynnä vaikka tuvasta tuo A-lehtitalon tila oli kyllä kaukana. Kuvat: A-lehdet Oy sekä kuvaajat Paula Virta ja Petri Mulari.

blogawards2016_10-900x600-1

the_blog_awards_finland_2016_52a2270-600x900the_blog_awards_finland_2016_52a1159-600x900the_blog_awards_finland_2016_52a1273-600x900
Myös tarjoilut olivat enemmän kuin kohdillaan. Tässä kuvia katsellessani jäi hieman harmittamaan, että unohdin maistaa jälkiruokaa! Ei ole kyllä tapaistani ollenkaan. Taisi hieman jännittää.

the_blog_awards_finland_2016_52a1242-600x900 the_blog_awards_finland_2016_52a1275-900x600 the_blog_awards_finland_2016_52a1282-900x600
Illan aikana tuomaristo palkitsi siis bloggaajia ja tubettajia useassa eri kategoriassa. Tämän lisäksi yleisölle oli oma äänestys ja siihen tekin olette päässeet vaikuttamaan.

Oli suuri kunnia olla ehdolla Sport-kategoriassa ja ihan mieletöntä saada tämänkaltainen tunnustus. Tänä vuonna tuomariston äänet eivät kuitenkaan riittäneet voittoon ja nalli ei napsahtanut kohdalle.

blogawards2016_09-900x600 the_blog_awards_finland_2016_52a1252-900x600
Yleisöäänestyksessä me pärjättiin ihan mielettömän hyvin ja haluan kiittää ihan jokaista äänestäjää. Tuki ja kannustus on ollut silmiäavaavaa ja lämmittää ihan hurjasti mieltä. Yleisöäänestyksen titteli meni kuitenkin tällä kertaa bloggaajien sijaan suuren suosion saavuttaneelle tubettajalle.

blogawards2016_02-900x600

Kaiken kaikkiaan oli tosi mukava ilta ja oli kiva törmätä sekä vanhoihin että uusiin tuttavuuksiin. Kiitos järjestäjille, tuomareille ja ennen kaikkea kannustajille sekä suuren suuret onnittelut kaikille voittajille!

Kauneuslauantain postaus on myös julkaistu! Se kannattaa ehdottomasti tsekata tänään eikä vasta huomenna! -> Kuivat ja hamppumaiset hiukset?

Kommentit (13)

 1. saija

  Oot kyllä niin upea ilmestys! Kunnon motivaation lähde. Mulla on yks vähän off topic-kysymys liittyen palkkariin ja hiit-treeneihin. Treenaan siis salilla lihaskuntoa 4 kertaa viikossa ja oon ajatellut ottaa lisäksi mukaan hiit-treenit, koska painoa on tullut hieman pudotettavaksi. Jos teen hiit-treenin lihaskunnon päälle otanko palkkarin normaalisti heti treenin päätteeksi? Entä jos hiit-treeni on kokonaan eri päivänä ilman lihaskuntoharjoittelua, jääkö palkkari silloin kokonaan pois? Yritin googlailla vastausta, mutta keskustelupalstoilta löytyi niin ristiriitaisia tietoja joten päätin koittaa onneani täällä. Ihanaa päivänjatkoa sulle 🙂 !

  • Ida Jemina

   Moikka saija! Kiitos kovasti! Jos teet hiitin salitreenin perään, voit ottaa palkkarin kun koko treeni on ohi eli hiitin jälkeen. Muuten voi purjo lennellä jos ennen hiittiä ottaa. Jos taas teet pelkän hiit-treenin, voit tällöinkin juoda palautusjuoman treenin päätteeksi.

 2. Karoliina

  Moikka mistä tuo sinun ihana mekko on ostettu?

 3. Heidi

  Mielestäni voitto olisi ehdottomasti kuulunut sinulle! Blogisi on ihanan maanläheinen ja helposti samaistuttavissa. Myös postaukset ovat täynnä oikeasti hyödyllisiä vinkkejä ja huomaa, että olet todella perillä treenaamiseen ja ruokailuun liittyvissä asioissa.
  Ihanaa syksyn jatkoa, blogisi parissa tulen viettämään aikaa samaan malliin <3

 4. Hane

  Munki mielestä voitto ois kuulunu sulle!! Ehken ei oo sit viel niin paljo lukioita että oisit tarpeeks saanu ääniä koska et oo semmonen turhanpäivänen huitukka ja mainosta ihtees esim vähäpukeisilla kuvilla. Sitä ihailen sussa:) kaikkien pitäs kyl löytää tää blogi ku tää on vaan niin mahtava!!!

 5. L

  Moi!
  Hei osaisitko sä auttaa kun mä oon tällähetkellä saanut reverse dieetin ns. Päätöksen, energiamäärät mallilleen ja nälkää en kärsi ollenkan. Hh määrät siis melko korkealla jne. Kroppa näyttää paremmalta kuin ikinä. Mut nyt tuli sitten yllättäen takapakki: olkapääleikkaus! Ja Ainakin 4-6vko treenikielto, mitä ihmettä mä teen 🙁 hirveä stressi lihoamisesta! Oisko mitään vinkkejä?
  Kiitos kivasta blogista ja vastauksesta jo etukäteen! <3 -L

  • Ida Jemina

   Onnea onnistuneesta reversestä! 🙂 Ja voi harmin paikka! Ruokailut näyttelevät tässä suurta osaa, joten kalorit voit pitää noin kulutuksen tasolla tämän ajan. Tsemppiä toipumiseen!

 6. Sinii

  Odotin kovasti, että voitto olisi sinulle osunut! Kaunis kuva teistä tuo viimeinen:)
  Olet kyllä sellainen goals nainen <3

 7. Oudon oudot tapani – onko kellään muulla samoja? – Ida Jemina

  […] Edellisessä postauksessa: The Blog Awards Finland – huh mikä ilta!  […]

Kommentoi »

Vastaa