TEIN MEIKINPOISTOAINEEN ITSE – VAIN 3 AINESTA!

DIY meikinpostoaine

Noniin noniin noniin! Ei kun kokeilut taas käyntiin! Mua on himottanut tehdä oma DIY meikinpoistosaine. Sellainen, joka valmistuisi helposti oman kaapin aineksista ja olisi luonnollinen, hellä sekä kosteuttava.

Oon tässä noin puolen vuoden ajan käyttänyt Lushin Ultrabland puhdistusainetta, joka on sellaista paksua öljymäistä voidetta. Se on todella hyvä etenkin kuivasta ihosta kärsiville. Sitä levitetään iholle ja lopuksi pyyhitään pois. Ei huuhdella vedellä. Haaveissa onkin, että löytäisin joskus sellaiset ainesosayhdistelmät, että oma meikinpoistoaine yltäisi lähelle tuon tasoa.

Eilen teinkin sitten ensimmäistä kertaa ikinä DIY meikinpoistoaineen, johon tutkiskelujen jälkeen päädyin valitsemaan vain ihoa helliviä ainesosia: aloe veraa, hunajaa ja kookosöljyä.

kasvojenpuhdistus diydiy meikinpuhdistuaine

DIY meikinpoistoaine

1 dl Aloe Vera-geeliä
1 dl Hunajaa
1,5 rkl Kookosöljyä

Sekoitin ainekset blenderissä keskenään, kaadoin seoksen purkkiin ja DIY meikinpoistoaine oli näin helposti valmis! Aivan ihanan näköinen setti ja vitsit kuinka ”oikean” näköinen meikinpoistoaine siitä tulikaan! Teki todellakin mieli heti alkaa testaamaan ja levittämään sitä meikkisiin kasvoihin!

Mutta toimiko se?

Ensimmäiseksi huomasin, että seos on aika juoksevaa, mutta ei se haitannut. Otin lusikalla ainetta käteen ja aloin hieromaan kasvoihin. Se tuntui ihanalta! Niin hellältä, pehmeältä ja kosteuttavalta. Pyörittelin sillä myös silmämeikit pois ja lähdin lavuaarin eteen huuhtomaan kasvot vedellä.

DIY MEIKINPOISTOAINEDIY kasvojenpuhdistusaine

Joskus bloggaajana huomaa asioita, joita ei välttämättä muuten tulisi hoksattua, nimittäin kuvien ottaminen ottaa aina vähän extra-aikaa. Niinpä pääsin huomaamaan, että ei vältsisti kannata odotella puhdistuaineet kasvoilla liian pitkään, sillä se alkaa luonnollisesti kuivumaan ja jähmettymään ihoon. Mutta kuka nyt niin normaalisssa kasvojenpuhdistushetkessä edes tekisi? Tulipahan huomattua!

DIY kasvojenpesuaine

Päätin ensin testiksi huuhtoa aineet pois vedellä. Se ei ollut hyvä valinta. Kasvot olivat edelleen täynnä irtoilevaa meikkiä sekä meikinpuhdistusainetta. Mutta tämä ei sinällään ollut yllätys, sillä tuo aiemmin mainitsemani Ultrablandikin poistetaan kasvoilta joko kostealla vanulapuilla tai kostealla meikinpuhdistuspyyhkeellä. Niinpä katsoessani itseäni peilistä pesukarhun näköisenä ripsivärit poskilla, nappasin kosteutetun meikinpoistopyyhkeen käteen ja aloin pyyhkimään ainetta pois kasvoilta. Ja sehän toimi kuin valettu!

DIY meikinpoistoaine

Aivan täydellinen lopputulos. Meikit poissa, kasvot puhtaina, pehmeinä ja KOSTEUTETTUINA. Ihanaa! Aion todellakin käyttää tätä vielä uudelleen ja testailla miten siitä voisi saada vielä entistäkin paremman. Tänään tätä postausta kirjoittaessani mulla tuli mieleen, että tähän kannattaisi varmaan juoksevan hunajan sijaan käyttää sellaista paksumpaa hunaaja, jolloin seoskin olisi paksumpi eikä niin juokseva. Mutta se testi jää tulevaisuuteen, sillä näistä aineksista riittää vielä moneen meikinpuhdistuskertaan. Kuinka jees!

Ihanaa viikonloppua jengi! KATSO MYÖS: 4 x DIY KASVONAAMIO OMAN KAAPIN AINEKSISTA!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: OLENKO MUSTASUKKAINEN? MIES VASTAA KYSYMYKSIIN!

Katso valmennukseni TÄÄLTÄ 🔥

Seuraa Instagramissa: @idajemina 

Kommentit (4)
  1. Voitko tehdä jutun siitä miten sä olet yhdistänyt salin ja aerobisen liikunnan? Millasta aerobista harrastat?

    1. Kiitti hyvästä toiveesta! Voin joskus kirjoitella! Lenkkeilen aerobiset ja kävelen koirien kanssa 😊 Tykkään myös tehdä lyhyitä hiit-treenejä kuntopyörällä.

  2. Olen käyttänyt jo pitkään meikinpoistoon pelkkää kookosöljyä. Toimii ihan joka meikkiin! Vedenkestävä ripsarikin sillä on lähtenyt. Vanulapulla tms pyyhin öljyn ja meikin eka pois ja sitten lämpimällä vedellä huuhtelu. Iho jää mukavan kosteutetuksi. Reissuun kun ottaa, niin samalla öljyllä voi rasvailla kehoa tarvittaessa ja vaikka paistaa aamiaismunakkaan. 😀

    1. Haha ihan parasta kun voi pyöräyttää munakkaatkin samalla iskulla!!😂 Vitsit mä oon miettinyt kanssa, että pitäiskö alkaa käyttämään sitä! 😍 Tykkäisin niin yksinkertaistaa asioita! Laitetaan todellakin testiin kun tää mun oma pöperö loppuu😆

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *