TEHOKAS VATSALIHASTREENI KOTONA! MORO!!

TEHOKAS VATSALIHASTREENI KOTONA!

Viikko käyntiin niin, että muistetaan seuraavinakin päivinä mitä tänään tehtiin! Pistähän tämä vatsalihastreeni talteen itelles ja paina sydäntä, jos diggaat treenata vatsoja erityisesti kotona!😍❤️💪🏽 Tämän treenin voi mukavasti tehdä omasta olohuoneesta käsin! Kuinka jees! Näin treeni menee:

1. Side to Side 3 x 15 molemmille puolille

Asetu lankkuasentoon kyynärpäiden varaan ja käännä sekä samalla hieman laske lantiota vuoron perään puolelta toiselle. Pidä päkki tiukkana koko ajan.

2. Lantionnostot kierrolla 3 x 10 molemmille puolille

Kiertoja kehiin! Tässä treenissä niillä saadaan mahtavasti lisähaastetta! Asetu selinmakuulle ja nosta jalat ylös. Kädet voi levätä kylkien vieressä. Nosta lantio ylös ja laske se kiertäen takaisin alas oikealle puolelle. Nosta oikealta puolelta lantio taas ylös lattiasta ja laske takaisin alas vasemmalle puolelle.

3. Vatsakierrot 3 x 10 molemmille puolille

Voit tehdä tämän joko painon kanssa tai kokonaan ilman. Istuudu kankuillesi jalat koukussa ja vedä vatsa sisään. Vie paino lähelle lattiaa toisen kyljen puolelle twistaten yläkroppaa. Koita pitää alakroppa paikoillaan. Toista sama toiselle puolelle.

4. Kylkilankkurutistukset 3 x 10 molemmille puolille

Ai että! Tämä on haasteellinen ja joka kerta seuraavana päivänä treenistä mietin, että mitähän mä oon tehnyt, kun vatsalihakset ovat niin kipeät – mutta tämä on syypää! Aivan super! Asetu sivulankkuasentoon ja rauhassa laske lantiota alas kohti lattiaa niin, että tunnet kyljen venyvän. Nosta lantio sieltä taas takaisin ylös kohti kattoa.

5. Polvi kainaloon + vatsapomppu 3 x 15

Nyt asetutaankin kämmenien varaan lankkuun ja tuodaan sieltä vuoronperään polvet ristiin kohti kainaloa. Vasen jalka kohti oikeaa kainaloa ja oikea jalka kohti vasenta. Tämän jälkeen pompataan jalat yhdessä kohti kämmeniä. Eli polvi-polvi-hyppy-polvi-polvi-hyppy…

JES!! Ei kun pyykkilauta natisemaan!!😘🔥 Mahtavaa viikon alkua jengi!!

KATSO MYÖS: TREENI JOHON MENI HERMOT!!

EDELLISESSÄ POSTAUKSESSA: TEKEEKÖ TEIDÄNKIN KOIRAT NÄIN? YLLÄTTÄVIÄ ASIOITA!

🔥 Katso valmennukseni TÄÄLTÄ 🔥

Seuraa Instagramissa: @idajemina 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *