Ida Jemina
Ida Jemina

Tehokas peppuliike jota et välttämättä vielä tiennyt

Sis. mainoslinkkejä

boksihyppy

Tänään jaetaan liikevinkki loistavaan pakaraliikkeeseen, jota harvemmin tulee nähtyä. Ultimate Butt Building:lla treenaaville liike on käynyt tutuksi, mutta täällä blogissa en ole sitä koskaan aiemmin esitellyt.

Kyseessä on tutun ”koiranpissa”-liikkeen variaatio, joka treenauttaa monipuolisesti pakaroita.

Normaalin koiranpissaliikkeen lailla siinä nostetaan työskentelevää jalkaa loitonnuksen tavoin. Se missä se kuitenkin poikkeaa tavallisesta, on ala-asennossa tehtävä lievä kallistuminen tukijalalla sivulle tuoden näin liikkeeseen mukaan myös venyttävää elementtiä.

twistiliike

1. Asetu maahan nelinkontin. Nojaa tukijalalla viistoon hakien venytystä tukijalan pakaralle.

2. Lähde nostamaan viereistä jalkaa sivulle ylös ”koiranpissa-asentoon” samalla suoristaen tukijalka neutraaliin asentoon.

3. Laskeudu takaisin viistoon lähtöasentoon.

Ideana liikkeessä on työstää molempia pakaroita samanaikaisesti lisäämällä koiranpissaliikkeeseen tukijalan venytys. Mikä parasta, tätä voi testata vaikka heti, sillä välineitä ei tarvita. Ei kun kokeilemaan!

hietsussa
Treenipaita täältä / Trikoot täältä / Lenkkarit täältä / Hiuspanta täältä

Edellisessä postauksessa: Asiat jotka ärsyttävät!

👻 Seuraa snapchatissa: idajemina 👻
YouTubessa: Ida Jemina 
Instagramissa: @idajemina 
Facebookissa: Ida Jemina

Kommentit (12)

 1. Marianne

  Moi, mua kiinnostaisi tuo ultimate butt -ohjelma. Onko se tehtävissä ihan vaan kotona vai tarvitaanko salia?

  • Ida Jemina

   Moikka Marianne! Kyseessä on saliohjelma, jonka lisäksi yhden kiertoharjoittelutreenin pakaroille pystyy suorittamaan kotona. TÄÄLTÄ voit tutustuta tarkemmin ohjelmaan 🍑💪

 2. Nininini

  Hei Ida!
  Minulla on luonnostaan notkoselkä, joka rajoittaa joidenkin liikkeisen, kuten lankun, tekemistä. Myös kyykkyjen tekeminen tuntuu pahalta, kun pitää tankoa hartioiden päällä. Olisiko sinulla jotain neuvoa, mikä auttaisi kyykkyjen tekoon tangon kanssa vai pitääkö tyytyä tekemään kyykkyjä käsipainot kädessä? Kiitos!

  • Ida Jemina

   Moikka! Oletko kokeillut tehdä kyykkyä etukyykkynä tangon kanssa? Tässä asento on hieman pystympi, joten sitä kannattaa kokeilla.

 3. Tiina

  Heippa! En todellakaan tiedä miksen koskaan aiemmin saanut kommentoitua, mutta siis olen jo pidempään (vuosia) salilla treenaillut kohta kolmikymppinen nainen. Ostin viime keväänä ultimate butt -ohjelman ja fiilikset siitä ihan mahtavat! Pakko myöntää että etukäteen mietitytti olisiko ohjelmasta suurempaa hyötyä tällaiselle jo vähän edistyneemmälle treenaajalle, mutta KOSKAAN eivät pakarani ole aiemmin olleet näin timattisessa kunnossa 😀 (vaikka nyt itse sanonkin, hah :D). Ja sainpas asiasta kesän aikana ihan muutamaan otteeseen kuullakin. Mutta siis tuhannesti kiitos inspiroivasta blogista ja superista ohjelmasta. Saataisiinko sarjalle vielä jatkoa ensi keväällä?! Ajattelin vetää keväällä saman uusiksi, mutta toisaalta vielä mukavampaa ja inspiroivampaa olisi kyllä toteuttaa ”jatko-osa”

  • Katri

   Mäkin kaipaisin ultimate butt -ohjelmalle jatko-osaa! Se oli ihan mieletön ohjelma, mutta kaipaisin taas uudenlaisia pepputreenejä! Tai sit jatko-osa intensityyn? Sekin oli ihan huippu!! 🙂

  • Ida Jemina

   Aivan huikeeta kuulla! Upeeta duunia Tiina! Just näin! Ja ihan parasta, että muutkin ovat kehityksesi huomanneet!!🍑💪 Jos vain aikatauluni sallivat, niin käyn ehdottomasti jatko-osan kimppuun 👊

 4. Jessika

  Heips!
  Olen vielä suht.tuore lukija mutta pakko kiittää upeasta blogista! Sulla on ihan mielettömän hieno kroppa josta saan itselleni motivaatiota! 🙂 Olenkin ostanut peppu-treenisi jota teen 6vko parhaimmillaan.
  Olen itse n.vuosi sitten onnistunut laihduttamaan 16kg, ja paino pysynyt aika samana. Nyt kuitenkin olen vähän hakusessa ruokavalioni suhteen, syön norm.kotiruokaa mutta haluaisin saada enemmän rasvaa pois ja enemmän lihasta näkyviin.
  Kysymykseni siis kuuluu, teetkö ruoka-ohjelmia ja paljonko veloitat niistä?

  • Ida Jemina

   Moikka Jessika! Hienoa, että olet noudattanut upeasti ohjelmaa! Tällä hetkellä en valitettavasti ehdi ottamaan uusia ruokavalioasiakkaita<3

 5. Vapaavalintainen kauneustuote kaunokaisille! – Ida Jemina

  […] Edellisessä postauksessa: Tehokas peppuliike jota et välttämättä vielä tiennyt […]

 6. Peppuliikkeet jotka eivät kasvata jalkoja – Ida Jemina

  […] Ohjeet liikkeeseen löytyvät täältä: Tehokas peppuliike jota et välttämättä vielä tiennyt […]

Kommentoi »

Vastaa