TÄYDELLINEN MEIKKIPOHJA – NÄITÄ TUOTTEITA KÄYTÄN!

Sis. mainoslinkkejäparas-joulukalenteri

Hei kaunokaiset! Arvaatkas mikä äänestämänne aihe voitti? Ykkönen! Eli tänään on luvassa kaikki luottotuotteet, joita käytän täyden tällingin meikkipohjaan. Kyseessä ei ole niinkään mikään pikainen arkimeikki joskaan ei myöskään mikään puolta tuntia kuluttava kisameikki. Tämä pohja kestää ja sen voi luottaa pysyvän nättinä pitkään.

Tuotteet joita käytän ovat kaikki tietyssä mielessä luottotuotteinani, joita tulee kerta toisensa jälkeen valittua ylitse muiden. Käytän toki vaihtelun ja kokeilun vuoksi myös muitakin tuotteita eri päivinä, mutta tässä ovat joka tapauksessa ne purkit ja putelit, joihin voi aina luottaa.

Jes aloitetaan! 

NIVEA MEN SENSITIVE AFTER SHAVE BALM

nivea-after-shave-balm

Edullinen ja riittoisa vaihtoehto, joka toimii loistavasti meikin pohjustukseen.

PIKAKAUNISTAJA + L’OREAL PARIS INFALLIBLE MATTE MEIKKIVOIDE

vaahtoainfallible-loreal-matte

Jos olet lukaissut Päivä jolloin minusta tuli toppahousujuntti-postauksen, saatat muistaa pikakaunistajan. Enää en voisi kuvitella käyttäväni meikkivoidetta ilman sitä, sillä se tekee ihosta huomattavasti kosteutetumman, freshimmän ja ei niin tunkkaisen. Laitan sitä yhden pumppauksen verran meikkivoiteen joukkoon.

Meikkivoiteena käytän Lorealin Infallible Mattea, joka peittää todella hyvin kaikki epätasaisuudet, mahdolliset näppylät tai arvet.

INSTANT AGE REWIND ERASER DARK CIRCLES TREATMENT CONCEALER

age-rewind-puikko

Aivan paras concealer, jota en valitettavasti ole löytänyt vielä Suomesta. Tilaan sitä täältä. Tämän concealerin levityspää on ihan superhyvä ja pehmeä. Tuote levittyy kauniisti kasvoille, ei ole liian paksua eikä liian litkua. Täyden kympin tuote! Levitän sitä silmien alle, nenän varteen, otsaan, amorin kaareen sekä leukaan.

LAURA MERCIER TRANSLUCENT LOOSE SETTING POWDER

laura-mercier

Tällä irtopuuterilla asetan concealerin paikoilleen. Tätäkään en ostaessani löytänyt Suomesta, vaan tilasin sen täältä.

KAT VON D SHADE + LIGHT FACE CONTOUR PALETTE

kat-von-d kat-von-d-kolmas

Todella hyvä ja riittoisa paletti korostamaan ja varjostamaan kasvoja. Väreissä on mielettömän hyvä pigmentti ja ne ovat kaikki mattaa. Käytän keskimmäistä vaaleaa väriä samoihin kohtiin kuin concealeria. Keskimmäistä tummaa taas käytän tuomaan väriä kasvoihin ja joskus vasemman puolesta kylmää luomaan varjoja kasvoihin.

ELF BAKED BLUSH TAI WET N WILD COLOR ICON BRONZER

elf-baked-brush-nyki

halvat meikit suomesta

Tähän kohtaan oli mainittava kaksi tuotetta sillä ensimmäistä käytän, jos haluan oikein kunnolla loistavan highlighterin kasvoille. Baked Blush on tähän tarkoitukseen aivan ihana. Jos taas haluan hieman hillitymmän lopputuloksen, mutta kuitenkin niin että poskipäät korostuvat kauniisti, käytän Icon Bronzeria (sävy E7431). Sitä voi sutia menemään ilman huolta kirkuvan kirkkaasta raidasta poskissa. Molempien näiden tuotteiden nimet ovat mielestäni vähän hämäävät, mutta ne ovat siis highlighter-suosikkejani. 

WET N WILD COLOR ICON BLUSHER palettipuna Edullinen, kaunis väri ja hyvä pigmentti. Tähän Color Icon-poskipunaan on tullut tartuttua kaikista eniten. 

RIMMEL STAY MATTE PRESSED POWDER

stay-matte

En käytä hirvittävän paljon puuteria, mutta sipaisen sitä usein nenän pieleen, jotta se ei lähde kiiltämään tai punottamaan.

URBAN DECAY CHILL MAKEUP SETTING SPRAY

chill-makeup-setting-spray

Asettaa meikin kauniisti paikoilleen ja tekee lopputuloksesta freesin. Sopii hyvin kuivalle iholleni.

Mielestäni on aina kiva kuulla ja nähdä muiden käyttämiä luottotuotteita, joten omia suosikkeja saa jakaa! Ihanaa lauantaita! 🙂 

P.S vastailen ensi viikolla Näin koostat ruokavalion itse-postaukseen tulleisiin kommentteihin<3

Edellisessä postauksessa: ÄÄRIMMÄISEN TEHOKAS TREENI JOKA MONELTA JÄÄ HYÖDYNTÄMÄTTÄ

 

 

 

Kommentit (12)
  1. Moikka Ida!
    Pakko sanoa, että oot ihan huikee tyyppi! Sun ansiostasi mä oon oppinut niin paljon treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Välillä mun syömiset on kyllä menneet vähän liiankin terveellisiksi enkä ole pystynyt joustamaan niistä. Mutta aina kun luen sun blogia, mä muistan, että perusasioilla pääsee pitkälle. Kiitos siis aivan ihanasta blogista!
    Yksi kysymys mulla olisi mielessä, mihin toivoisin, että voisit vastata. Mä olen siis aika pienikokoinen 165/45, ja proteiinintarpeeni ei täten ole kovin suuri. Mietin vaan, että syön viidesti päivässä + palkkari treenin jälkeen, niin tuleeko liikaa proteiinia? Kun ymmärsin, että proteiinia pitäisi saada kerralla vähintään 25g. Nopealla laskutoimituksella saisin näin syödessäni 150g proteiinia päivässä, luultavasti enemmänkin. Miten minun kannattaisi toimia? Haittaako jos muutamalla aterialla saa jopa alle 20 g proteiinia? Lihasten kasvatus siis tavoitteena.

    1. Kiitos E ja ihan mahtavaa, että blogista on ollut apua! 🙂 Pienikokoisilla proteiinin määrä per painokilo nousee usein väkisinkin hieman tyypillistä korkeammalle ihan käytännön syistä, joten siitä ei kannata liikoja huolehtia.

  2. Hei kaunis! Onko videoita tulossa??! Sun videot on parhaimpia Suomessa!!!

    1. Moikka Emmi! Kiitos kovasti<3 Yritys on kova! 🙂 pieniä vastoinkäymisiä ollut tässä, mutta toivottavasti saisin pian taas uuden videon ulos 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *