Ida Jemina
Ida Jemina

Tältä näytin ennen salitreenien aloittamista

Vanhoja kuvia on toivottu ihan hirveästi ja nyt olen niitä esiin kaivellut. Ongelmana tässä on ollut se, etten itse omista mitään kauhean vanhoja kuvia. Vanhempieni tietokone taas, jossa näitä kuvia olisi ollut, sanoi sopimuksensa irti aikaa sitten. Nämä vuodet olivat sellaista digikamera-aikaa, jolloin kuvia kyllä otettiin, mutta ei niitä kauheasti teetetty saatika muistettu varmuuskopioida. Itseasiassa nyt kun muistelen, myös irrallinen kovalevy, johon joitakin kuvia oltiin pahimman varalta siirretty, lopetti sopimuksena sekin.

Näitä aikoja on ihan hauska muistella, sillä tekniikka on mennyt kyllä ihan hurjasti eteenpäin. Toinen tietokone taas, jossa oli myös vanhoja kuvia, syttyi palamaan. Liekkeihin menivät siis nekin kuvat.

Siksipä minulla on tietynlainainen rako elämässäni, josta ei paljon tallenteita ole. Onneksi kuitenkin tätä tekniikan katastrofiaikaa ennen kuvia teetettiin ja ne ovat edelleen tallessa. Kävinkin siis vanhempieni luona kaivamassa muutamia esiin.

Tämä kuva on reippaat kymmenen vuotta sitten ennen saliharrastuksen alkua ja sen alla nykypäiväisempää kuvaa.

ennen


Alla oleva kuva on samaiselta Santorinin reissulta, josta näkee kuinka peppu, selkä, kädet ja olkapäät eivät ole päässeet vielä salitreenien makuun. Näitä on ihan mielenkiintoista katsoa itsekin. Hieman samankaltainen kävelykuva löytyi myös kuluvalta vuodelta vertailun vuoksi.
ennen-toinen

jalkeen

Tässä alla taas kuvaa niiltä ajoilta, kun olin juuri aloittanut punttailut.

nuorukais

Lopuksi vielä pikku bonuskuva yli parinkymmenen vuoden takaa, jossa olen niin ylpeänä saadessani pitää äidin mahtavia jumppavaatteita!

ij-nuorena

Iloista päivää! Näithän jo edellisen postauksen: Koko kropan treenini – olkaa hyvät!

394_Ida_jemina_2016_FTUK_branded page

Kommentit (15)

 1. salla

  Tosi kiva nähdä näitä! Harvaa jaksan seurata pitkään mutta sun blogi pitää aina tulla tarkistaa:)

  • Ida Jemina

   Mukava kuulla että postaukset maistuvat 🙂

 2. Ninna

  Oot ollut todella kaunis eikä yhtään ”löysä” tai huonokuntoinen. Onhan lihasmassassa varmaan eroa, mielestäni kuitenkin se ei ole pääasia. Oletko itse tyytyväisempi nykykuntoon? Itsekin välillä katson vanhoja kuvia ja nimenomaan paperikuvia, niitä on kivempi katella kun koneelta. Muuten; käsitteletkö näitä blogikuvia mitenkään?

  • Ida Jemina

   Kiitos! Tuolloin olin yhtä tyytyväinen kuntooni kuin tälläkin hetkellä. Nyt 28 vuotiaana taas olen mielelläni hieman massakkaampi kuin teinivuosina. Jos kuvat on otettu järkkärillä, värikorjaan ja pienennän ne niiden ollessa raakakuvia (eri formaatissa). Jos taas kuvat on otettu puhelimella niin niille ei tarvitse tehdä mitään.

 3. Kiti

  Ootpas ollut herttainen ja tietty oot edelleenkin! Siu silmät on kyllä häkellyttävän isot❤️ Oon aina miettinyt että kuinkahan pitkä mahdat olla 😀

  • Ida Jemina

   Hih kiitos 😀 olen noin 165cm 🙂

 4. Tia

  Toi vika, pikku Nti. Söpöööö !!

  • Ida Jemina

   😄💗

 5. Arttu

  Pakko kommentoida sen verran, että harvemmin tietokoneen kovalevy menee niin pahasti oikeasti rikki, etteikö sieltä pystyisi vielä kotikonstein pelastamaan joitain tiedostoja, kuten valokuvia…helpoiten se käy asentamalla vanha kovalevy toiseen tietokoneeseen (tai ulkoiseen telakkaan) ja katsomalla josko joitain tiedostoja olisi pelastettavissa. Niin, ja kovalevylle voi myös kokeilla ajaa levynehetyksen.

  • Ida Jemina

   Harmillisesti ei saanut palautettua kahdessa meidän koneessa mitään vaikka ammattilaisille vietiin 😓

 6. Voita lähes 100 eurolla kauneustuotteita! – Ida Jemina

  […] >>Edellisessä postauksessa: Tältä näytin ennen salitreenien aloittamista<< […]

 7. Tapio

  Kivoja kuvia 🙂
  Tosi kaunis olet ollut aina.

  • Ida Jemina

   Kiitos 🙂

  • Ida Jemina

   👀 👀 👀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *