Tälläinen on uusi tukkani – katso päivitetty look

Kaupallinen kampanja / Yhteistyössä L’Oréal Paris

Heii ja oikein ihanaa viikonloppua! Lupasinkin kertoa, että millainen tästä päästä nyt sitten lopulta tulikaan. Lauantaiaamu pyörähti mukavasti käyntiin hiustenvärjäyspuuhissa ja nyt on tukka kuosissa illan rientoja varten (lue: yökkäreissä kotona).

loreal-ida jemina

Tästä tukasta lähdin liikkeelle. Perusletti, jonka värjäyksestä oli kulunut useampi kuukausi. Värivaihtoehtojahan minulla oli samantien kaksi: kylmä tumma suklaanruskea 4.15 ja tummanruskea 4.0. Intuitio valitsi kylmä tumma suklaanruskean ja lähdin sillä tätä L’Oréal Parisin uutta Prodigy-sarjaa testaamaan. Odotukset olivat korkealla!

prodigy

Itse värjäysprosessi oli helppoa kuin heinän teko. Paketista löytyi laadukkaat purkit ja vempeleet, joilla värin sekoittamiset ja levittämiset sujuivat ongelmitta.

hiusten värjäys

LOREAL

Hiusten värjääminen kotona

Luonnollinen Hiusväri

loreal kotivärjäysEnsin hanskat käteen tottakai, värit purkkiin, sekoitus ja värin levitys. Pidin erityisesti tuosta lastasta, jonka avulla väri sekottui tasaisesti. Myös aineen tuoksu oli oikein miellyttävä eikä tarvinnut kärvistellä puolta tuntia epämiellyttävät ja pistävät hajut päässä.

Pesun jälkeen föönasin tukan ja tittididii! Tässä on ihana uusi lopputulos!

loreal prodigy

LOREAL PRODIGYVäri on mielestäni aivan ihana ja tuo kiilto todella upea! Prodigyn mikroöljyteknologia silottaa hiuksia ja saa aikaan tuon valoa heijastavan vaikutuksen. Väri on myös vivahteikas ja luonnollinen niin kuin purkissa luvattiin eikä tunkkaisuudesta ole tietoakaan, jes! Korkeat odotukset siis täyttyivät! Tämä tyttö lähtee nyt ulkoiluttamaan uutta tukkaa ihmisten ilmoille. Iloista viikonloppufiilistä kaikille ja palaillaan taas!

Katso myös edellisessä postauksessa mahtavia juttuja treenimimmeille!

Kommentit (5)
  1. Tumman värin kanssa noita kotivärejä uskaltaakin suosia mutta vaaleiden kanssa on kyllä niin riskipeliä varsinkin kun on juurikasvua ja raitoja pohjalla.tulos voi olla pahimmillaan semmonen punakeltaoranssi..

    1. Iik punakeltaoranssit yllärit ei ole koskaan kivoja! Kannattaa valita sellainen sävy, joka on lähellä omaa sävyä niin ei joudu ottamaan turhia riskejä.

  2. Moikka! Onko sulla mitään postausta tai voisitko tehdä sellaisen missä kertoisit proteiinijauhoista yms. Olen käynyt jo jonkin aikaa salilla ja olen miettinyt tilaavani fitnesstukusta lisäravinteita, mutta en hirveästi itse niistä tiedä. Olisi kiva lukea mitä suosittelisit aloittelijalle 🙂

    1. Heips Ellen! Esimerkiksi tämä proteiinijauhe on hyvä vaihtoehto ja nyt vielä alessa. Koodilla JEMINA15 ehtii vielä muutaman päivän ajan saamaan normaalihintaisistakin naisten lisäravinteista 15% alen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *