TÄLLÄ KIKALLA PONINHÄNNÄSTÄ HETI TUUHEAMPI! IHAN SUPER!

Sis. mainoslinkkejä

ponnarikikkaartikkelikuva

Läsähtänyt hiirenhäntä takaraivossa ei ole monen toiveissa, joten tuuheampaa ja pirteämpää poninhäntää kaipaaville, tämä kikka on superkätsy!

Kuulin tämän kaveriltani, jolla ponnari oli just eikä melkein kohdillaan. Sama kikka on joskus myöhemmin tullut vastaan myös netissä. Olin todella yllättynyt, kuinka hyvin se toimi, kun kokeilin sitä ensimmäistä kertaa. Mitään aineita ei tarvita ja poninhäntä on huomattavasti täyteläisempi kuin normaalisti.

Eli mikä on homman nimi?

pikku-ponnari
Ennen
tuuhea poninhäntä
Jälkeen

Hiuslenkin lisäksi tarvitset muutaman pinnin, itse käytin kolmea. Laita hiukset normaalisti poninhännälle ja aseta tämän jälkeen pinnit poninhännän alle pystyasentoon. Eli työnnä pinnit ponnarin läpi takaraivoon ja jätä ne hieman pystyyn. Älä siis työnnä niitä päähän koko pinnin mitalta vaan osittain.

Pinnit

Nyt levitä hiukset pinnien päälle takaisin paikoilleen ja voilà – sinulla on pöyhkeämpi sekä pirteämpi poninhäntä! Aivan järjetön ero! En olisi ikinä uskonut! Tämä on superhelppo tapa saada tukkaan eloa ilman aineita ja tupeerauksia. Kaunista lauantaita!

punapaita-some
Paita täältä / Korkeavyötäröiset trikoot täältä / Kengät täältä

Ja hei, olethan jo nähnyt uuden salivideon olkapäätreenistäni! Ei kun katselemaan! 🙂 

Kommentit (11)
  1. Hei kiitos tästä videosta! sain omaan olkapää treeniin uusia liikkeitä ja vinkkejä 🙂 näitä lisää, ootko tehny ojentaja tai hauis treenistä tälläistä videota?

    1. Moikka Karoliina ja kiva kuulla! 🙂 En ole vielä tehnyt, toiveita otetaan vastaan! 🙂

  2. Ensimäistä kertaa vinkki johon ei oo ennen tullu törmättyä, jes! Pakko laittaa testiin, nimimerkillä hiirenhäntä 😀 ja hei, tää olkapäätreeni video oli ihan super! näitä lisää! 🙂

    1. Jes mahtavaa! 😀 Ei kun testailemaan!! Kiitos paljon, täytyypä kuvailla lisää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *