Tällä kikalla joulun tuoksu kotiin sekä herkullinen arvonta

Moni teistä onkin paljastunut todellisiksi jouluihmisiksi ja siksi halusinkin jakaa tämän kikan, jolla saa ihanan joulun tuoksun kotiin. Tämä helppo, edullinen ja nätti koriste tuo mukavasti lisää joulutunnelmaa, niin tuoksun kuin ulkonäönkin muodossa.

Kyseessä ovat appelsiinit, joihin pistellään neilikoita. Tämä yhdistelmä tuottaa lumoavan tuoksun kotiin. Nielikoita voi pistellä joko muodostelmaan nauhamaisesti tai sikinsokin sinne tänne. Appelsiinien alle voi laittaa vielä havuja tuomaan oman tuoksunsa. Itselläni oli kotona myös veriappelsiineja ja kikka toimii myös niiden kanssa.

neilikka appelsiini
Neilikka-appelsiinit

Eilisen joulukalentiriarvonnan voittaja on Miia Jylkkä! Onnea Miia! Lähetätkö minulle yhteistietosi osoitteeseen: idajemina.joulukalenteri@luukku.com, niin voin lähettää palkinnon sinulle.

Jos arpaonni ei vielä suosinut, ei hätää! Uuteen arvontaan voi osallistua joka päivä! Itsenäisyyspäivän palkintona on Nutrendin Müsli ProFigur – patukoita kahdessa eri maussa. Müsli ProFigur kutkuttaa makunystyröitä hedelmäisyydellään sekä raikkaalla jogurttikuorrutuksella. Lisäksi patukat sisältävät jopa kymmentä eri vitamiinia.

pro figur

Avaa kalenterin luukku klikkaamalla kuvaa. Luukun alta paljastuu jouluaiheinen kysymys. Käy tykkäämässä Facebookissa päivän joulukalenterikuvasta ja vastaa kysymykseen kuvaa kommentoimalla. Kaikki vastaukset, jotka ovat tulleet kysymyksen julkaisupäivänä, ovat mukana arvonnassa. Voittaja julkaistaan blogissa. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt. Onnea arvontaan ja mukavaa itsenäisyyspäivää!

Joulukalenteri-luukku-6-kiinni

Kurkkaa tästä resepti herkulliseen juustokakkuun.

Kommentit (4)
  1. Puhtaus ja kauneus!

    1. Ihan totta Jutta<3 huomasithan että arvonta suoritetaan täällä. Pistä kommentti joulukalenterikuvaan niin olet mukana arvonnassa:)

  2. Kielimatkalla oppi arvostamaan sitä, ettei kaikki ruoka ole tehotuotettua vaan kuitenkin aika tuoretta Englantiin verrattuna 🙂 <3

    1. Se on kyllä hienoa! Tarkkana piti olla myös jenkkilässä noiden ruokien suhteen. Huomasithan Jenni että arvonta suoritetaan täällä🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *